Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Viktor said: Popeye said: EA oyununa para mi verilir manyak misiniz Çobanın Selami var. Kabinime gelsin dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Viktor said: Popeye said: EA oyununa para mi verilir manyak misiniz mass effect ea dan çıkmadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Fifa 99 hatrına alıyorum ben hala EA'den oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bingildak said: Flassh said: paticikte bile dlc denilen şeyin savunulması gamingin öldüğünün kanıtı :( zamansız ve oyunun içinde default olarak olması gereken şeylerin DLC altında satılmasına ben son derece karşıyım, EA kesinlikle de yapacak, ama adamlar binalara facing giydirip 10 dolara satıyor diye ağlamanın da manası yok. tamamen işlevsiz, optional, oyuna hiçbir etkisi olmayan bir şey. almasan eksik kalmıyorsun. maxismanin falan gameplay etkisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 yok. gunde 1 tane injured kurtarabiliyor eger basarsan. basarsan derken tusu var binayı kurduktan sonra ona basman lazım her gun ha bir de park koymak kadar happiness veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 dsici said: bingildak said: Flassh said: paticikte bile dlc denilen şeyin savunulması gamingin öldüğünün kanıtı :( zamansız ve oyunun içinde default olarak olması gereken şeylerin DLC altında satılmasına ben son derece karşıyım, EA kesinlikle de yapacak, ama adamlar binalara facing giydirip 10 dolara satıyor diye ağlamanın da manası yok. tamamen işlevsiz, optional, oyuna hiçbir etkisi olmayan bir şey. almasan eksik kalmıyorsun. maxismanin falan gameplay etkisi var mı? clinic'in 3 katı maintenance costu var. eğer binayı seçer, menüyü açıp, 500 dolar verip basarsan binadan çıkıp 1 tane injured kurtarıyor. clinic sanırım 2 ambulansla başlayıp, aynı hizmeti 3'de bir fiyatına otomatik ve daimi olarak yapıyor. ayrıca maxis man'in binası ayrıca yer kaplıyor haritada. tamamen estetik kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Sparkcaster said: Viktor said: Popeye said: EA oyununa para mi verilir manyak misiniz mass effect ea dan çıkmadı mı son aptallığımdı zaten o, neyse en azından tshirt verdiler hala giyiyorum sadffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=CpeRk1YFn8s Mass effect alıp da sonra EA artistliği yapanlara gelsin. we will bang, ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 sadece cosmetic day 1 / pre order dlc olması mass effect 3' e göre daha iyi tabii ama releaseden önce ne yapılmışsa ister kozmetik ister content olsun oyunda olmaması net yanlıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 birazdan COLLECTORS EDITIONDA YANLIS ZATEN yazıcksın az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bazen olduğu yerde bırakıp, sıvamadan varlığını kabul etmek en iyisidir. -bingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 steam, origin artık drm sorunu çözüyor kullanıcı için. ben online drm'den çok, "küçük map size" yüzünden simcityi almadım, 30$ veremedim. 15 olsun alırım ama mezarcı style. ama oyun türle pek ilgili olmayan bana bile gayet eğlenceli gözüküyordu yani oynayanlara kızamazsınız. oyunlarını always online drm yaparlarsa da firmalara kızmam. simcity şuan cracklenemiyor mesela, oynamak isteyen oyunu almak zorunda. day 1 dlcler, kötü hikaye, dlc yağmuru ayrı konular. valve batsa, steam hizmeti kesse, oyunları oynayamacaz belki de sonuçta zaten full price bir para vermiyorum. indirimden çok düşük ücretlere alıyorum bence steam pc gamingin kalelerinden biri. oyunu aldıktan 10 yıl sonra steam batsa korsanlasamda koymaz bana. oyunu yapanlara borcumu ödemişim sonuçta. valve batar diye aldığınız tüm oyunları download edip, harddisklere depolayın o zaman. hdd patlasa yok olsa, tüm steam arşivini gamer communityler yedekler zaten, biz direk torrentleriz. :D mass effect 3 gibi franchise oyunlara falan para verenlere de sövmüş arkadaş. ne yapalım bir oyunu almadan önce tüm hikayenin spoilerını yiyip, meh çekip almayalım mı oyunları artık? oyunu alan oyuna sövüyor zaten almayan sövmesin havadan. GWFL: fo3 de, gfwl disabler rahat rahat oynadım steam versiyonunu. birde abi zaten gfwl oyunlarında gfwl'dan offline account açıp, sign-in, save sorunlarıyla boğuşmadan oynamak mümkün değil mi? multisi dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 screwy said: birazdan COLLECTORS EDITIONDA YANLIS ZATEN yazıcksın az kaldı yok sen birazdan 1 hafta oynasam yeter ya ben bilmem EA bilir yazacan zorlasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Xenus said: steam, origin artık drm sorunu çözüyor kullanıcı için. ben online drm'den çok, "küçük map size" yüzünden simcityi almadım, 30$ veremedim. 15 olsun alırım ama mezarcı style. ama oyun türle pek ilgili olmayan bana bile gayet eğlenceli gözüküyordu yani oynayanlara kızamazsınız. oyunlarını always online drm yaparlarsa da firmalara kızmam. simcity şuan cracklenemiyor mesela, oynamak isteyen oyunu almak zorunda. day 1 dlcler, kötü hikaye, dlc yağmuru ayrı konular. valve batsa, steam hizmeti kesse, oyunları oynayamacaz belki de sonuçta zaten full price bir para vermiyorum. indirimden çok düşük ücretlere alıyorum bence steam pc gamingin kalelerinden biri. oyunu aldıktan 10 yıl sonra steam batsa korsanlasamda koymaz bana. oyunu yapanlara borcumu ödemişim sonuçta. valve batar diye aldığınız tüm oyunları download edip, harddisklere depolayın o zaman. hdd patlasa yok olsa, tüm steam arşivini gamer communityler yedekler zaten, biz direk torrentleriz. :D mass effect 3 gibi franchise oyunlara falan para verenlere de sövmüş arkadaş. ne yapalım bir oyunu almadan önce tüm hikayenin spoilerını yiyip, meh çekip almayalım mı oyunları artık? oyunu alan oyuna sövüyor zaten almayan sövmesin havadan. GWFL: fo3 de, gfwl disabler rahat rahat oynadım steam versiyonunu. birde abi zaten gfwl oyunlarında gfwl'dan offline account açıp, sign-in, save sorunlarıyla boğuşmadan oynamak mümkün değil mi? multisi dışında. me 1 ve 2 oynadım 3 almadım. spoiler yiyecek bişi yok hikaye ile alakasız buradaki olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 hayır ezberden kotuleyip sonra soylediklerin yanlıs cıkınca AMA O DA YANLIS TABI SIMDI diyince o kaz yanıyor sen merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 screwy said: hayır ezberden kotuleyip sonra soylediklerin yanlıs cıkınca AMA O DA YANLIS TABI SIMDI diyince o kaz yanıyor sen merak etme. hiçbir söylediğim yanlış çıkmadı ki. ama sen yazdığım noktaların hiçbirine "benim internetim hep var arabamda bile" ve "düzelecek düzelecek bekleyin" den başka cevap veremedin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ha bide fakir falan demiş olabilirsin arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 dsici said: şimdi bu post. hazır mısınız? tamamen fail. niye? 1- Day 1 DLC / Pre-Order DLC demek developerların oyunu yaparken harcadıkları sürede bir content çıkartıp bunu oyuna eklememeleri yani oyunu EKSİK çıkarmaları demektir. bingildak said: var olan binalara kozmetik olarak farklı facing dizayn eden insanlar ile oyunu geliştiren insanlar aynı değil. cosmetic olarak 10 tane binanın farklı grafiklere sahip olmasının oyunun gelişmesine en ufak bir balta vurmaz. content değil çünkü. düşünülmesi, planlanması veya farklı bir kodlama gerektiren bir şey değil. dsici said: maxismanin falan gameplay etkisi var mı? screwy said: yok dsici said: tamamen fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 screwy said: bu arada tartısmanın ana noktasına donucek olursak problem zaten ilk olarak oyunu begenmemeniz almamanız degil. surekli olarak bizim icin "okay" olan seyleri tekrarlamanız ve ustune iste "ea fag e mustehak" seklinde tekrarlı bir harass icersine girmeniz simcity topicinden dsici nin mesajlarını toplayalım 6 keyword u gecemezsin o keywordlerden biri de mahalledir mesela. Oyunda eksik olan ve bozuk olan şeyler senin için okay olup olmamasına göre değişmiyor. Ortada olanları ve elini attığın sitede tartışılan konuları görmezden gelip inatlaşmaya gerek yok. Hayatında daha önce Simcity oynamış her kişi, yeni oyunu oynarken haritanın cidden küçük kaldığını ve oyundaki özelliklerin çoğunu kısıtladığını, işin şehir kurma zevkini de azalttığında hem fikir. Bu tip maddeleri belirtenlere karşı "e bana ne beni hiç ilgilendirmiyor" gibi bir tavır takınmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bingildak said: dsici said: şimdi bu post. hazır mısınız? tamamen fail. niye? 1- Day 1 DLC / Pre-Order DLC demek developerların oyunu yaparken harcadıkları sürede bir content çıkartıp bunu oyuna eklememeleri yani oyunu EKSİK çıkarmaları demektir. bingildak said: var olan binalara kozmetik olarak farklı facing dizayn eden insanlar ile oyunu geliştiren insanlar aynı değil. cosmetic olarak 10 tane binanın farklı grafiklere sahip olmasının oyunun gelişmesine en ufak bir balta vurmaz. content değil çünkü. düşünülmesi, planlanması veya farklı bir kodlama gerektiren bir şey değil. dsici said: maxismanin falan gameplay etkisi var mı? screwy said: yok dsici said: tamamen fail. tamamen kozmetik değil ki maxisman. gameplay'e etkisi var. dsici said: bingildak said: dsici said: Redeagle said: dsici said: korsan niye oynayayım para verip aldığım oyunu? Alırken onayladığın sözleşme yüzünden. Steam'de de aynı durum geçerli. Steam hizmeti kestiği anda steam oyunlarını oynayamayacaksın. Steam'in tarihinde yok böyle bir olay. Steam'den satışı kaldırılmış ürünleri bile offline olarakta online olarakta oynayabiliyorsun. EA ise 5 yılda server kapatıp hadi gençler dağılıyoruz demesiyle tanınan bi firma. Bu yüzden ALWAYS-ON DRM'i EA'nın çok büyük bir sorun. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg/300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg Steam'in tarihinde var mı böyle bir olay? Yok. EA'nın var mı? Var. Steam'de olamaz böyle bişi imkansız demedim ben. Tarihinde yok dedim. Ve de yok. şuradaki resminin açıklaması hala yok zaten lol screwy said: dsici said: screwy said: Suark said: screwy said: heaujahudh suark: fikri olmadan zikri olan adam. oynamamıs buyuk ihtimal gormemis bile oyunu ama Kaede oooo dedigi icin ya da topicinde insanlar muhabbet ettigi icin oyun hep boyle sekerdi bocekti sanıp burda gelip bunu yazan adam. tokat gibi cevapları yedin panpa hadi mesai bitti babaytobakıyorum da daha 10 yıl sonra oynayabilemeyecegiz dısında arguman uretilememis. Galiba zorlanıyorsunuz. Bunlar SC DRM'inin sorunları: -Sürekli nete bağlanma zorunluluğu(sana gore problem) -EA keyfine kalması oyununun kaç yıl oynanabileceği(sana gore problem) -Salak saçma server hataları(duzeldi) -Sıra beklemek(duzeldi) Bunlar SC'nin: -PREORDER DLC(insanlar memnun dlc den yukarda goruyoruz season passler 2 yılda 2 expasionlar falan sorun degil yani) -DAY 1 DLC(insanlar memnun dlc den yukarda goruyoruz season passler 2 yılda 2 expansionlar falan sorun degil yani) -Yüksek fiyat.(zaten dedik 30 dolar etmeliydi diye) -SimMahalle(memnunuz) -Terraforming(eksik eklenebilir ama normalde de ugrasmıyodum ben hani meraklısına eksik kalmıs) -Agent sistemi ve rezil AI(farkında oldukları ilk fixliyecekleri seylerden biri olduklarını yazmıslardı) -Yalan dolan sayıları olan simülasyon(bu da bi sonraki ingame duzeltecekleri sey zaten) Daha sayak mı? Burada da DLC ile ilgili olarak insanlar memnun diye bi savunma yok. Birisinin memnun olması olayın yanlışlığını düzeltmiyor. Fiyat konusuna katılmışsınız. Orada sorun yok. SimMahalle'den memnun olmak da hiç zevk renk meselesi değil aslında direkt olarak oyunun eksikliği. Memnunsan küçük haritada oynarsın büyük haritayı ellemezsin ama büyük harita olmaması epic bi fail. Terraforming olmaması aynı şekilde çok büüyk bi eksi. Sürekli Net'e bağlanmak bana göre değil genel olarak bi eksi ve problem. Milletin sıra beklemesi embesillik. Server hatasına para kaybetmek şehrinin silinmesi vs bunları da savunmayın artık. EN ÖNEMLİ 2 hatayı da yazmışım agent ve simülatorün dandik ötesi olmasını onları da KABUL etmişiniz zaten. Abicim siz üstü kapalı kabul etmişsiniz oyunun dandikliğini daha burada neyin savaşını veriyorsunuz ki lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Oyunun releaseinin kötü olduğunu düzeltilebilir olduğunu felan düşündük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bir park gucundeki ve hospitaldan(ki kuruyosun mecbursun yani) 150 kat etkisiz seye GAMEPLAYE ETKI EDIYOR demissin. aushduasdausd ben baska sorum yok sayın yargıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 2 üstteki nasıl bi post lan. sayfabaşıfailagain.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 adam post kasmış, yada post adamı kasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 screwy said: bir park gucundeki ve hospitaldan(ki kuruyosun mecbursun yani) 150 kat etkisiz seye GAMEPLAYE ETKI EDIYOR demissin. aushduasdausd ben baska sorum yok sayın yargıc ediyor mu ediyor. önemli olan bu. hala daha küçük map çok güzel bence diyerek hiçbir şey anlamadığını gösteriyorsun. küçük map güzelse küçükte oynarsın ama kalkıpta büyük map olmayan oyunu savunmazsın. farmville'de annemin farmı sizin şehirlerden daha büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar