Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC gaming

axedice

Öne çıkan mesajlar

hayir yani, ben sunu soylemek istedim gecen mesajda, gunumuz oyun firmalari arasinda cok enderi gercekten her acidan akilda kalan oyun yapma derdinde. zamanin koklu oyun firmalari bile cikti o tip kafalardan. en iyi ornek bioware iste. onun icin kalkip da lan skyrim'de ne az diyalog vardi, seslendirme cesitliligi ne az idi vs demek komik.

su an oyle bir donemden geciyor ki oyun sektoru, sahsen ben bekledigim oyunlar iyi cikinca sasiriyorum, o derece beklentilerim 2007 oncesine gore geriledi.
Sosyal ağlarda paylaş

bence işler o kadar da kötü değil. skyrim morrowind olmayabilir ama obliviondan iyi mesala.
fallout 3 de o kadar yerden yere vurulduğu kadar kötü değildi.
şimdi kickstarterla güzel oyunlar gelecek gibi

ama bir planescape bir baldurs gate gelmez. gelse de o kadar etkiliyeci olmaz bunlar yerlerini almiş kült oyunlar. yoksa mesala dragon age 1'de gayet iyi oyundu. deus ex bence çok iyiydi.nv güzel. çıkıyor yani iyi rpgler hala.

asıl sıkıntı rpglerde değil zaten. rts yok (çünkü dumbeddown edilemiyecek bir tür ve edildi mi fena kötü oluyor). fpsler'de -bence- bir tek battlefield var bunu kabul etmiyorsanız da şöyle diyim sadece amerikan ordusu olunabilen shooterlar kaldi.

adventure kitlesi için umut vaad eden firmalar var. kickstarter'da iyi işlerine yaradı.

yani bence gayet iyi oyunlar hala çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hic cikmiyo demiyorum ben, ama bu devirde kult oyun sayisi daha fazla olabilmeli eldeki bu kadar kaynak ile. ki ben pozitif tarafindan bakanlardanim. skyrim, fallout nv, deus ex(ki en basarili direkt deus ex), witcher 2 vs. son derece keyif alarak oynadigim oyunlardi cunku serinin onceki oyunlariyla yaristirma derdine girmiyorum. bi dragon age 2 buyuk hezimetti, cunku origins de ciktigi sene top 3 oyunumdandi kafadan.
Sosyal ağlarda paylaş

yok cidden çözemedim. insanlara obsesiflik ve oyun tutkusu üzerinden hakaret ediyorsun, sonra gelip bir oyun üzerinde obsesifçe davranıyorsun, oldschool olduğunu iddia ediyorsun, sonra insanlara çok fazla oyun oynuyorsunuz diyorsun, sonra bir oyunu çok oynadığından bahsediyorsun, sonra çok oldschoolsunuz o yüzden oyunlardan keyif alamıyorsunuz diyorsun, sonra oyunların sömürü politikasından dert yanıyorsun felan.

çok alengirli bir şeyler yazıyorsn topiğe, ne demek istediğini anlayamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

authenticatorlar ve battlenet ve blizzardın güvenlik şeyleri üzerine dava açmışlar blizzarda:

“Blizzard requires all of its customers to establish accounts with its online gaming service, Battle.net. But it fails to disclose to consumers, prior to purchase, that they’ll need additional products called authenticators to keep information stored in these accounts safe. Even though the company frequently receives complaints about accounts being hacked, it simply tells the customer to attach an authenticator to their account. Blizzard doesn’t inform people about this requirement when they purchase the game, and that amounts to a deceptive trade practice.”

http://www.courthousenews.com/2012/11/08/52109.htm

authenticator satışlarından 26 milyon$ kazandı blizz demişler.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de şifrenizi/bilgisayarınızı dikkatli kullanmayarak şifrenizi çaldırıyorsanız Blizzard buna karşı ne kadar önlem alabilir ki? Java uygulama bile kurulmayan bir cep telefonunuz yoksa ücretsiz çözümler de sunuyor adamlar.

Steam gibi e-mail destekli bir doğrulama uygulaması koyabilirler olsa olsa, ama bunun üzerinden dava kazanılacağını sanmam. Açıldığı ülkeye göre de değişir.

Amerikaymış, kullanıcılar haklı bulunur heralde :p
Sosyal ağlarda paylaş

authenticator olmadan guvenlik garantısı vermiyo değil adamlar zaten veriyolar. bı cacık olmaz o davadan. blizz'e bu davayı acıp kazanırsın, dünyada third party security system kullanmayan butun ınternet sıtelerıne yanı butun ınternet sıtelerıne dava acıp kazanabılırız nalamına gelir zaten
Sosyal ağlarda paylaş

ama authenticator tek cözüm de demiyolar. authenticator kullanma sartıda koymuyolar. hacklenmek konusundaki tek sorumluda kullanıcı. server side'da gerekli bütün güvenliği zaten ağlıyo, authenticator client side ile hatta user ile ilgili bir güvenlik methodu, blizzardın sağlaması gereken veya sağlıyabileceği bir güvenlik değil zaten
Sosyal ağlarda paylaş

telefonun ekrani surekli ciziliyorsa, telefonu ureten firma da 'urettigimiz su diger urunu kullanirsaniz sorun cikmaz' diyorsa, orada problem var demektir. demiyorum ki bir sey cikar, ama blizzard da bu konuda oyle her onlemi alan, aman musterime bir sey olmasin diyen bir firma degil. 2 defa ust uste hacklenirsen itemlarini falan bile vermiyorlardi wow'da. bilmiyorum degisti mi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben pub oyunlara girpi hacklenenler gerizekalımı dedim?
keyloger yıyıp bunun sucunu firmaya atamazsın dedım.

boş konusmussun.

server side bir mevzu varsa ortada acarsnı davayı kazanırsında miss gibi, ama kullanıcı hatasından doğan bır sorun varsa, firma kullanıcının gerzekliğini hafifleticek cözüm sunuyo diye dava acarsan gülerler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...