Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC gaming

axedice

Öne çıkan mesajlar

skyrim gibi kötü bir oyunu, darksiders'la kıyaslayıp birini övüp diğerini yerin dibine batırman ciddi fail bi durum.

skyrim, başarısız bir rpg. hikayesi zayıf, dialogları çok kısıtlı, görevlerde seçim yapma şansı yok, grafikleri bok gibi, ne new vegas'tan ne de morrowind'den ilham almamış, tek güzel yanı kuzey kutup ışıklarını görebildiğimiz güzel manzaralar, buna rağmen sırf AAA oyun diye her derginin 10/10 verdiği bir oyun.

darksiders, bir çizgi romancının elinden çıkan, çizgi romanı andıran görselleriyle, çizgi roman okuyormuş hissi veren karakterleri ve senaryosuyla, enteresan atmosferiyle eğlenceli bir singleplayer aksiyon deneyimi. mükemmel mi, değil, ama singleplayer campaign'i bitirdiğinizde hikayesinin oldukça sardığını farkediyorsunuz.

bir şirketin ekonomik değerlerinin yaptıkları oyunların zevkiyle bir alakası yok elbette.
Sosyal ağlarda paylaş

bck said:

"skyrim, başarısız bir rpg. hikayesi zayıf, dialogları çok kısıtlı, görevlerde seçim yapma şansı yok, grafikleri bok gibi,"

bu tam atmasyon bir açıklama olmuş.

yoo, atmasyon matmasyon değil, skyrim oynamış olsan ne dediğimi anlardın.

grafikleri bok gibi, direk xbox grafiklerini koymuşlar pc için. kaplamalar günümüzde bir pc oyununa yakışmayacak kadar kötüydü. adamlar xbox'tan emüle ettikleri için ambient occlusion bile yoktu oyunda. böyle bir oyunun grafiklerinin iyi olduğunu mu iddia ediyorsun?

arabirim direk oyun dünyasının gelmiş geçmiş en başarısız ui'lerinden biriydi. tebrik etmek lazım bu kadar kötü bir arabirim yapabildikleri için. amatör tasarımcılar bile ayaküstü çok daha başarılı interface tasarımları hazırlamıştı oyun için.

oyunda dialog diye bişi yok, günümüzde bir rpg'de olabilecek seçim-sonuç olayını koymamışlar bile. senaryo vasat. görevlerde farklı yol izlemek mümkün değil. dünya çok statik.

ortaya oldukça başarısız bir rpg çıkartmış oldular.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

bck said:

"skyrim, başarısız bir rpg. hikayesi zayıf, dialogları çok kısıtlı, görevlerde seçim yapma şansı yok, grafikleri bok gibi,"

bu tam atmasyon bir açıklama olmuş.

yoo, atmasyon matmasyon değil, skyrim oynamış olsan ne dediğimi anlardın.

grafikleri bok gibi, direk xbox grafiklerini koymuşlar pc için. kaplamalar günümüzde bir pc oyununa yakışmayacak kadar kötüydü. adamlar xbox'tan emüle ettikleri için ambient occlusion bile yoktu oyunda. böyle bir oyunun grafiklerinin iyi olduğunu mu iddia ediyorsun?

arabirim direk oyun dünyasının gelmiş geçmiş en başarısız ui'lerinden biriydi. tebrik etmek lazım bu kadar kötü bir arabirim yapabildikleri için. amatör tasarımcılar bile ayaküstü çok daha başarılı interface tasarımları hazırlamıştı oyun için.

oyunda dialog diye bişi yok, günümüzde bir rpg'de olabilecek seçim-sonuç olayını koymamışlar bile. senaryo vasat. görevlerde farklı yol izlemek mümkün değil. dünya çok statik.

ortaya oldukça başarısız bir rpg çıkartmış oldular.

biraz oyun dünyasından kopmanı ara vermenı onerırım.
Sosyal ağlarda paylaş

bck said:
biraz oyun dünyasından kopmanı ara vermenı onerırım.

skyrim'in iyi olup olmadığını tartıştığımız bir topicte böyle komik bir şekilde ad hominem'e başvurman çok komik olmuş be bck.

skyrim'in çok iyi olup darksiders'ın ondan ders çıkarmasını söylediğin mesajına nasıl bir yanıt versem "çok oyun oynuyorsun nolifer olmuşsun" tarzı uslubunla karşılaşmazdım bck?
"domates fiyatları çok artmış, normalde 2 kilo alırdım bugün ancak 1.5 kilo alabildim, emekli paramla zar zor geçiniyorum" ya da "bugün arkadaşlarla parka gittik, yeni skate pisti koymuşlar çok şahane parti çevirdik" gibi bişi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

aslında sole bı durum var senın oyun degerlendırmen veya krıterlerın bana gore oldukca geniş ve detaylı gıbı gozukuyor artık oyun oynarken cok eften puften ama senın ıcın onemlı olan (anladın sen onu) bırsey, senın ıcın oyunu bıtırebılırken ben sıttır et deyıp devam edebılıyorum. o eşik bende aşağıda sende yukarıda sorun burda bence..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...