Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bck said: ulan mıllet 1 sene oynadı oyunu ben dahıl pes... mis gibi oyuna "böyle oyun yaparsan batarsın" diyip sonra "ulan skyrim'i herkes 1 sene oynadı" diye atarlanmak... neresinden baksan yalın kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Bir hafta oynadım ben Skyrim'i, işe yaramaz bir oyundu. Divinity II gibi RPG'leri tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 skyrim e karsı old school kafadakı ınsanların neden boyle anlamsızca kıskanıyor anlam verenıyorum konsollara da cıkmıs ıste ama adamlar optımum yapmıslar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ne kıskanması abi, kötü oyun. Aldım, oynadım. Kötü. Sen yeni girmişsen türe benim sorunum değil, öğrende gel. Planescape kadar geriye gitmen gerekmez, Morrowind oyna. Konu hakkında yazacağım tek şey de budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yaş 25 + hocam might and magicler ile basladık öncesinde c64 amiga... dedıklerıni morrowind harici oynadım. bir title değil yanı bu eski oyunları oynamış olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 skyrim gibi kötü bir oyunu, darksiders'la kıyaslayıp birini övüp diğerini yerin dibine batırman ciddi fail bi durum. skyrim, başarısız bir rpg. hikayesi zayıf, dialogları çok kısıtlı, görevlerde seçim yapma şansı yok, grafikleri bok gibi, ne new vegas'tan ne de morrowind'den ilham almamış, tek güzel yanı kuzey kutup ışıklarını görebildiğimiz güzel manzaralar, buna rağmen sırf AAA oyun diye her derginin 10/10 verdiği bir oyun. darksiders, bir çizgi romancının elinden çıkan, çizgi romanı andıran görselleriyle, çizgi roman okuyormuş hissi veren karakterleri ve senaryosuyla, enteresan atmosferiyle eğlenceli bir singleplayer aksiyon deneyimi. mükemmel mi, değil, ama singleplayer campaign'i bitirdiğinizde hikayesinin oldukça sardığını farkediyorsunuz. bir şirketin ekonomik değerlerinin yaptıkları oyunların zevkiyle bir alakası yok elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 "skyrim, başarısız bir rpg. hikayesi zayıf, dialogları çok kısıtlı, görevlerde seçim yapma şansı yok, grafikleri bok gibi," bu tam atmasyon bir açıklama olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Dialog? Farklı oyunlar oynadık sanırım Bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 skyrim'e iyi oyun diyen skyrim'in grafikleri kötü diyen kadar haksızdır sdfklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Grafikleri o kadar iyi değil. Çok kabalar. Kapalı mekanlar çok iyi ama açık mekanlar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 açık mekanlarında yakın dağ kısımları cok etkıleyıcı ve oraya kadarda gıdebılıyor olup frost trolller ıle karsılasmak super bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Dragon Knight Saga oynayın da modern aksiyon RYO nasıl olur öğrenin diyorum. Gtafikten konu, öykü anlatımı ve karakterlere kadar daha iyi. Sistem bile daha iyi, scaling yok bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 5gb falan 3 farklı usermade texture yükleyip en iyi kısımlarını harmanlayınca epey düzeliyor grafikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Taş gibi oyundu Skyrim, müzikleri ve Nordic konsepti yeter. Hangover questi de yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 İşim komik kısmı da AAA oyun yapıyorlar 85m$ budget ile, hâlâ player-made texture'lerle adam oluyor. 620m$ satmışlar bu arada Steam dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Oyun başarılı, ama iyi değil. 50k$ bütçesi olmayan Avadon çoooook daha iyi bir RPG oyunu: http://forum.paticik.com/read.php?35,5836028,page=2#msg-6276132 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Spidee said: Taş gibi oyundu Skyrim, müzikleri ve Nordic konsepti yeter. Hangover questi de yeter. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Skyrim'in içerik ve alt metni,dialogları zayıf olabilir de atmosferi bence planescape'den bile iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bck said: "skyrim, başarısız bir rpg. hikayesi zayıf, dialogları çok kısıtlı, görevlerde seçim yapma şansı yok, grafikleri bok gibi," bu tam atmasyon bir açıklama olmuş. yoo, atmasyon matmasyon değil, skyrim oynamış olsan ne dediğimi anlardın. grafikleri bok gibi, direk xbox grafiklerini koymuşlar pc için. kaplamalar günümüzde bir pc oyununa yakışmayacak kadar kötüydü. adamlar xbox'tan emüle ettikleri için ambient occlusion bile yoktu oyunda. böyle bir oyunun grafiklerinin iyi olduğunu mu iddia ediyorsun? arabirim direk oyun dünyasının gelmiş geçmiş en başarısız ui'lerinden biriydi. tebrik etmek lazım bu kadar kötü bir arabirim yapabildikleri için. amatör tasarımcılar bile ayaküstü çok daha başarılı interface tasarımları hazırlamıştı oyun için. oyunda dialog diye bişi yok, günümüzde bir rpg'de olabilecek seçim-sonuç olayını koymamışlar bile. senaryo vasat. görevlerde farklı yol izlemek mümkün değil. dünya çok statik. ortaya oldukça başarısız bir rpg çıkartmış oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wr-buV4tYOA jhgjhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Bone said: bck said: "skyrim, başarısız bir rpg. hikayesi zayıf, dialogları çok kısıtlı, görevlerde seçim yapma şansı yok, grafikleri bok gibi," bu tam atmasyon bir açıklama olmuş. yoo, atmasyon matmasyon değil, skyrim oynamış olsan ne dediğimi anlardın. grafikleri bok gibi, direk xbox grafiklerini koymuşlar pc için. kaplamalar günümüzde bir pc oyununa yakışmayacak kadar kötüydü. adamlar xbox'tan emüle ettikleri için ambient occlusion bile yoktu oyunda. böyle bir oyunun grafiklerinin iyi olduğunu mu iddia ediyorsun? arabirim direk oyun dünyasının gelmiş geçmiş en başarısız ui'lerinden biriydi. tebrik etmek lazım bu kadar kötü bir arabirim yapabildikleri için. amatör tasarımcılar bile ayaküstü çok daha başarılı interface tasarımları hazırlamıştı oyun için. oyunda dialog diye bişi yok, günümüzde bir rpg'de olabilecek seçim-sonuç olayını koymamışlar bile. senaryo vasat. görevlerde farklı yol izlemek mümkün değil. dünya çok statik. ortaya oldukça başarısız bir rpg çıkartmış oldular. biraz oyun dünyasından kopmanı ara vermenı onerırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bu video skyrimden eski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bck said: biraz oyun dünyasından kopmanı ara vermenı onerırım. skyrim'in iyi olup olmadığını tartıştığımız bir topicte böyle komik bir şekilde ad hominem'e başvurman çok komik olmuş be bck. skyrim'in çok iyi olup darksiders'ın ondan ders çıkarmasını söylediğin mesajına nasıl bir yanıt versem "çok oyun oynuyorsun nolifer olmuşsun" tarzı uslubunla karşılaşmazdım bck? "domates fiyatları çok artmış, normalde 2 kilo alırdım bugün ancak 1.5 kilo alabildim, emekli paramla zar zor geçiniyorum" ya da "bugün arkadaşlarla parka gittik, yeni skate pisti koymuşlar çok şahane parti çevirdik" gibi bişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 örnek: bck: darksiders bok gibi bir oyun skyrim muhteşem bone: sezen aksu konseri varmış bu akşam, bizim yurttakilere söyledim gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 aslında sole bı durum var senın oyun degerlendırmen veya krıterlerın bana gore oldukca geniş ve detaylı gıbı gozukuyor artık oyun oynarken cok eften puften ama senın ıcın onemlı olan (anladın sen onu) bırsey, senın ıcın oyunu bıtırebılırken ben sıttır et deyıp devam edebılıyorum. o eşik bende aşağıda sende yukarıda sorun burda bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar