Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC gaming

axedice

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

komik bir tavir ve argumanla, bütün oyun dunyasından kabul görmüş bir türü lanetliyosun. e sonrada komiklik yapıyosunuz diye kızıyosun.

napalım "sam sanırım aptal" mı diyelim?.

kötü parodiye anca eh parodiyle cevap veriliyo.

yok "okuma özürlüyüz" veya "okuduğumuzu anlama kabiliyetinden yoksunuz" deyin.

türe nerede ne zaman laf etmişim. bul çıkar koy buraya, koyamazsan gel özür dile. var mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

ne zaman ki şu bölümde belli adamlar girdi mi devreye topiklerde nörd overdose oluyorum.

4 yaşımda başladım bilgisayar oyunu oynamaya, 23 yaşımdayım hiç ara vermedim oynadım. hala ne konuştuğunuzu neyi alıp veremediğinizi anlamıyorum. sorun bende heralde diyorum artık. lütfen hakaret algılamayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

ut2003'de adam gibi düzgünce yapıldı ama jump olayı, merak ederseniz videolarını aratırsınız. ut'de de strafe jump olayları vardı wad gene.

oyun oynuyoruz biz. yüklüyoruz pc'ye, hoşumuza giderse oynuyoruz. oyun eğer karşımızdaki insanlarla mücadele hissini de yaşatabiliyorsa, sc gibi quake gibi senelerce oynanıyor. oyunun kurallarını umursamıyor kimse; çünkü oyun zaten yeterince keyif veriyor ve önemli olan oynamak.

zıplarken hız kaybetmiyoruz, havadaki oklar yağmur damlalarından etkileniyor ya da etkilenmiyor. umursayanlar? umursanmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

oyun oynuyoruz biz. yüklüyoruz pc'ye, hoşumuza giderse oynuyoruz. oyun eğer karşımızdaki insanlarla mücadele hissini de yaşatabiliyorsa, sc gibi quake gibi senelerce oynanıyor. oyunun kurallarını umursamıyor kimse; çünkü oyun zaten yeterince keyif veriyor ve önemli olan oynamak.

zıplarken hız kaybetmiyoruz, havadaki oklar yağmur damlalarından etkileniyor ya da etkilenmiyor. umursayanlar? umursanmıyor.

bütün başlığın olayı oyunlardaki yanlış giden şeyleri eleştirmekken, sadece benim yazdığım tek bir mesaja "keyif verdiği sürece önemli değil" demek biraz ironik olmuş doğrusu. kaldı ki bütün bu salem cadı avının başlangıç noktası oyunların nasıl oynandığını fazlasıyla umursayan bir quake oyuncusunun yaptığı video.

ama gene dert değil. everyone will hunt me because i can take it. because i'm not your hero. i'm an onion knight.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...