Gangren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Blizzard yapmadı Sam bu arada Quake'i, fyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ruzgara göre rocket jumplarımız etkilenseydi sorun olmazdı ama... böle quake cok kötü bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 http://www.alanyahaber.com/haberler/cem-yilmaz-varmisin-yokmusun.JPG what if it happens? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 komik bir tavir ve argumanla, bütün oyun dunyasından kabul görmüş bir türü lanetliyosun. e sonrada komiklik yapıyosunuz diye kızıyosun. napalım "sam sanırım aptal" mı diyelim?. kötü parodiye anca eh parodiyle cevap veriliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Cuce said: ruzgara göre rocket jumplarımız etkilenseydi sorun olmazdı ama... böle quake cok kötü bir oyun. hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Cuce said: komik bir tavir ve argumanla, bütün oyun dunyasından kabul görmüş bir türü lanetliyosun. e sonrada komiklik yapıyosunuz diye kızıyosun. napalım "sam sanırım aptal" mı diyelim?. kötü parodiye anca eh parodiyle cevap veriliyo. yok "okuma özürlüyüz" veya "okuduğumuzu anlama kabiliyetinden yoksunuz" deyin. türe nerede ne zaman laf etmişim. bul çıkar koy buraya, koyamazsan gel özür dile. var mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 "var misin?" ahahah abi bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Gangren said: Blizzard yapmadı Sam bu arada Quake'i, fyi yani. Cuce said: ruzgara göre rocket jumplarımız etkilenseydi sorun olmazdı ama... böle quake cok kötü bir oyun. abbboooowww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 http://i.imgur.com/TwW1X.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Quake çok az oynadım hayatımda ama bu oyunlara laf atmak komik olmaktan öteye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 AHAHAHAHAHAHA KHARON. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/133/946/1307980661002.jpg?1318992465 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 when you gaze long into a nigga, dat nigga also gazes into you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 4 sayfa zıplama mı tartıştınız beyler? iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ne zaman ki şu bölümde belli adamlar girdi mi devreye topiklerde nörd overdose oluyorum. 4 yaşımda başladım bilgisayar oyunu oynamaya, 23 yaşımdayım hiç ara vermedim oynadım. hala ne konuştuğunuzu neyi alıp veremediğinizi anlamıyorum. sorun bende heralde diyorum artık. lütfen hakaret algılamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 kueke bikini karate babes muamelesi çekmenin bi cezası olması lazım, KONSOL BÖLÜMÜNE SÜRGÜN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 cennete sürgüne gönderilemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 @Black-ice Susak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Sam said: ut2003'de adam gibi düzgünce yapıldı ama jump olayı, merak ederseniz videolarını aratırsınız. ut'de de strafe jump olayları vardı wad gene. oyun oynuyoruz biz. yüklüyoruz pc'ye, hoşumuza giderse oynuyoruz. oyun eğer karşımızdaki insanlarla mücadele hissini de yaşatabiliyorsa, sc gibi quake gibi senelerce oynanıyor. oyunun kurallarını umursamıyor kimse; çünkü oyun zaten yeterince keyif veriyor ve önemli olan oynamak. zıplarken hız kaybetmiyoruz, havadaki oklar yağmur damlalarından etkileniyor ya da etkilenmiyor. umursayanlar? umursanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ben şu son sayfaların hepsini okudum bişi anlamadım zaten. quake zıplamalı diye kötü denmiş bi tek onu anladım. o da zıplamalı uçmalı oyun abi. bırakın kalsın öyle işte, o da öyle güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 quake'e saygı duymayan (beğenmiyo olabilir o ayrı) adama ben hiç saygı duymam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 paticikin oyun dunyasında bi saygınlıgı var ama rezil olucaz lan resmen elaleme.pc gaming modu neler diyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 bunnyjump quake3'e sonradan geldi dedi abi daha ne rezil olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 huun said: oyun oynuyoruz biz. yüklüyoruz pc'ye, hoşumuza giderse oynuyoruz. oyun eğer karşımızdaki insanlarla mücadele hissini de yaşatabiliyorsa, sc gibi quake gibi senelerce oynanıyor. oyunun kurallarını umursamıyor kimse; çünkü oyun zaten yeterince keyif veriyor ve önemli olan oynamak. zıplarken hız kaybetmiyoruz, havadaki oklar yağmur damlalarından etkileniyor ya da etkilenmiyor. umursayanlar? umursanmıyor. bütün başlığın olayı oyunlardaki yanlış giden şeyleri eleştirmekken, sadece benim yazdığım tek bir mesaja "keyif verdiği sürece önemli değil" demek biraz ironik olmuş doğrusu. kaldı ki bütün bu salem cadı avının başlangıç noktası oyunların nasıl oynandığını fazlasıyla umursayan bir quake oyuncusunun yaptığı video. ama gene dert değil. everyone will hunt me because i can take it. because i'm not your hero. i'm an onion knight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar