Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi torrent tracker

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben port yonlendirme işini yaptım ama hiçbi fark yok. hala 1 seed alıo. port checker tarzı bişiyle denedim o da portunuz açık dedi. of lan torrentsiz naparım ben.

şu anda bi hızlanma oldu ama hala tek seed den alıo. 15 20 kb civarlarında dl edio. indirmeye çalıştığım şeyde eski flaanda değil. 1 hafta oldu cıkalı.
Mesaj tarihi:
diğer indirmelerinde de mi benzer durum var?
belki diğer indirenler (parantez içindeki sayı kadar olan) seede açmamış olabilir.

hangi programı kullanıyorsun?
utorrent ise "bant genişliği" diye bi ayar yeri var, istersen ordaki değerleri değiştirerek dene tekrardan.
Mesaj tarihi:
bittorrent kullanıorm. biraz bekliyim dedim belki seed alır diye ama 1 saat falan geçti hala tek seedde. baska dosya indirmeyi denemedim. bi deniyim şimdi.

bide normalde az da olsa upload yapıyo olması gerekmiyo mu? bende upload bolumu altında sayı bile cıkmıo.
Mesaj tarihi:
evet açtım. hatta o arkasayfada verilen siteden yaptım ve ordaki portchecker tarzı bi programla testde ettim. port açık gozukuo. ztn belirgin bi hızlanma var ama seed almıo işte. 30kb civarında kalıo max dl.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben de torrentleech sansini kacirdigima lanet ediyorum :( burda rapidshare'i yenileyemiyorum malum banka kartimi kabul etmiyor paypal arabistanda olup turk karti kullandigim icin.

ah ah bir torrent leech icin omrumu veririm sdfg.
Mesaj tarihi:
Alla alla ben zamunda'dan rahat rahat download yapabiliyorum.

Birde birşey sorayım TL'den download yaparken indirme hızını 3 upload hızını sınırsız yapmama rağmen dosyayı 1 kb ile uploadlıyorum sebebini bilen biri var mı acaba?
Mesaj tarihi:
Disruptive behaviour in the forums will result in a warning ( ).
You will only get one warning! After that it's bye bye Kansas!

Forumlarına hiç bir mesaj yazmamama rağmen nickimin yanında uyarı işareti var nedendir bilen biri var mı?
  • Yeni Oluştur...