HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 http://portforward.com/ burda var anlatımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 cok sağol bakıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 peki modemi olmayanlar ne yapıyorlar bu durumda? kablonet mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 direkt kablonet modemine bagliysan routersiz bisi ypamana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 port devamlı "bağlı değil" gözüküyor ama kırmızı ünlem işareti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ya ben port yonlendirme işini yaptım ama hiçbi fark yok. hala 1 seed alıo. port checker tarzı bişiyle denedim o da portunuz açık dedi. of lan torrentsiz naparım ben. şu anda bi hızlanma oldu ama hala tek seed den alıo. 15 20 kb civarlarında dl edio. indirmeye çalıştığım şeyde eski flaanda değil. 1 hafta oldu cıkalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 diğer indirmelerinde de mi benzer durum var? belki diğer indirenler (parantez içindeki sayı kadar olan) seede açmamış olabilir. hangi programı kullanıyorsun? utorrent ise "bant genişliği" diye bi ayar yeri var, istersen ordaki değerleri değiştirerek dene tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bittorrent kullanıorm. biraz bekliyim dedim belki seed alır diye ama 1 saat falan geçti hala tek seedde. baska dosya indirmeyi denemedim. bi deniyim şimdi. bide normalde az da olsa upload yapıyo olması gerekmiyo mu? bende upload bolumu altında sayı bile cıkmıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 zamunda dan deniyorum şimdide. 2k kusur seed var yine 1 seed alıo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 halp :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 port açtın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 evet açtım. hatta o arkasayfada verilen siteden yaptım ve ordaki portchecker tarzı bi programla testde ettim. port açık gozukuo. ztn belirgin bi hızlanma var ama seed almıo işte. 30kb civarında kalıo max dl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Benimde öyle şu birkaç gündür.Ben suçu ttnet e atıp boşveriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 tracker bağlantıları ile alakalı olabilir ya da portlarla alakalı birşey, kablolu falan çok zorluk çıkarıyor kolay gelsin valla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 normal httpden full hız ile indiryorsan sorun seederlardadır , portlar flnda tam diyosun zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hd-torrents bir kac gunlugune uye alimini acmis kacirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben de torrentleech sansini kacirdigima lanet ediyorum :( burda rapidshare'i yenileyemiyorum malum banka kartimi kabul etmiyor paypal arabistanda olup turk karti kullandigim icin. ah ah bir torrent leech icin omrumu veririm sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 zamunda suan sadece bg ip lerine acık,ancak bg proxy bulursanız download yapabiliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Alla alla ben zamunda'dan rahat rahat download yapabiliyorum. Birde birşey sorayım TL'den download yaparken indirme hızını 3 upload hızını sınırsız yapmama rağmen dosyayı 1 kb ile uploadlıyorum sebebini bilen biri var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 zamundada öyle bir uygulama yok şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 eztv'den aldığım torrentlerde dl hızım 15'i geçmiyo daha bi sorun mu var eztvde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 http://www.warez-bb.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Disruptive behaviour in the forums will result in a warning ( ). You will only get one warning! After that it's bye bye Kansas! Forumlarına hiç bir mesaj yazmamama rağmen nickimin yanında uyarı işareti var nedendir bilen biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ratio'n 0.4ten düşük veya son 5 gün içinde 0.4ün altına düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Heh 0.4 ün altına düştüğünde çıkmıştı zaten meğer 5 gün geçmesi gerekiyormuş kaybolması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar