fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 BEYLER DİDEME İNVİTE PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 DİDEM INVITE İŞİNİ AKŞAM YEMEĞİNDE KONUŞALIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 FEDE KIZ YALVARIYOR BİRŞEY YAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Didem089 said: Merhaba. Foruma yeni Üye oldum ve bu başlık altında www.tvtorrents.com un bahsinin geçtiğini gördüm.Buna üye olabilmek için davet arıyorum.Aranızda davet kodu iletebilecek biriniz varsa rica ediyorum hatta yalvarıyorum davet PLS! E-Mail: [email protected] Didem089 said: E-Mail: [email protected] Didem089 said: didemdal Didem089 said: dal maykıl skofiyıld gibi çözerim valla abazaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Facebook araştırmalarım sonucu bu kullanıcının Paticik profiline uymadığı anlaşılmış, FEYK olduğu ortaya çıkmıştır.FAKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 aente said: valla ben paylassam da ul dl nin yanina yaklasamiyor oran olarak, mecburum dolandiricilik yapmaya hehe.. valla tl 0.4'ün üstüne bir şey demiyor zaten. e o kadar da kendisi oluyor bende. 15 gün olmuş üye olalı 82.41gb dl/44.75gb ul var, ratio 0.543. tıngır mıngır ilerliyoruz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Didem089 said: Merhaba. Foruma yeni Üye oldum ve bu başlık altında www.tvtorrents.com un bahsinin geçtiğini gördüm.Buna üye olabilmek için davet arıyorum.Aranızda davet kodu iletebilecek biriniz varsa rica ediyorum hatta yalvarıyorum davet PLS! E-Mail: [email protected] epic troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DidemDal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Artık sizlere ne demeli tahmin etmek zor değil.Neyi yanlış yaptım.Fake olan nedir?Facebook alakası nerde? Sadece bir davet kodu istedim biraz da yardım adı geçen siteyle ilgili.Bırakın yönlendirme bi yana dursun ağzı olna konuşmuş ama boşa.Hatam neydi e.mail adresimin mesaj içerisinde geçmesi mi?Tamam o zaman hiçbir şahsi irtibat göstermeksizin mi sorsaydım 'bana tvtorrent.com için davet gönderecek varmı?'Eğer böyle biri varsa benimle nasıl irtibata geçecek? Ayrıca Facebook denen XXXXXXXX sitede kayıtlı olmak varlığımı ve gerçekliğimi ıspatlamak için bir yol mu? Yok orada kaydım felan.Evde internet bağlantım yok ve zaten onlarca yerde kayıtlı, üyeyim.1-2 günde bir 1-2 saatliğine cafeden internete giriyorum.Allah aşkına bu süre içinde yenibiriş,kariyer,hotmail,tercümanlar, biraz msn, biraz araştırma anca yetiştiriyorum.İlettişim irtibat meraklısıda değilim.Bunlara rağmen facebooka üye olmalımıyım??? Yanlış yaptığsam yol gşstermek ikaz uyarı nerde.Hemen kafanıza göre insan banlamak ne demek oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 DİDEM SENİ KİM BANLADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DidemDal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Bilmiyorum valla siteye girmeye çalıştım olmadı.mecburan yeni bir hesap oluşturdum. Bahsettiğim konuda nasıl yardım alabilirim söylermisin.zaten biraz asabiyim yeniden bir yanlış yaptığım iddia edklipte banlanırsam gerçekten sinir krizi geçirecem.şu an yazarken zaten ellerim titriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Elleri kırılsın banlayanların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yalnız iki üç günde bir net kafeden nete giriyor torrent sitesi davetiyesi istiyor niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 speed cd uye alimi acik su an 17000 uzerinde torrent var kacirmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Sagol üye oldum inceliyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 tl'den banlamışlar beni. girdim bugün "This account has been disabled." diyor. niye ki abi anlamadım. ne fake upload yaptım, ne ratiom gerekenden düşüktü. niye yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 fake upload dan banlamıyolar ki zaten:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 yapmayınca mı banlıyolar =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 torrentleech'e üye olan var mı? bir de ratio'lu sitelerde en iyi upload sistemi nedir? şöyle ki, işime yarayan dosyalarda download'ı köklemek için üye olmak istiyorum bu sitelere. ama adam diyor ki, "ratio'nu 2 üstünde tutman lazım". Bu demek oluyor ki ortalama upload'ın 20kb/sn ise, maximum download'ı 10kb/sn tutman gerekiyor. E iyi güzel de ne anladım bu işten ben. Private olmayan trackerlar ile çok daha hızlı indirme imkanım oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 TL'ye üyeyim, ratio sistemi şöyle çalışıyor, eski bir dosyada kaynak bulmak zor oluyor ancak onu TL gibi bir siteden çekiyorsan her türlü dosyada kaynak her zaman oluyor. açık sitelerden yeni çıkan dizileri vs indirebilirsin en rahatından ratio için de şöyle yapmak lazımdır, atıyorum lost'un yeni bölümü çıktı, üyelik gerektirmeyen siteden TL dekinin aynısını indiriyorsun sonra download bitince listeden kaldırıyorsun, TL den tracker'ı indirip dosyayı kaydetme şeysine dosyanın kayıtlı olduğu klasörü gösteriyorsun. hem diziyi hemen izlemiş oluyorsun hem de download yapmadan direkt uploadla ratio kasmış oluyorsun (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 aynısını bulmak gerekiyor ama o yöntem için. gerçi lost felan popüler, bulmak daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 dizinin zaten 3 tane release i oluyor en fazla, LOL, Fqm, NoTV filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 aynısı derken, zaten dizilerin çok çok çeşidi olmuyor ancak üyelik gerektiren sitelerde genelde partlar halinde oluyor sunum bu free yerlerde bazen tek parça oluyor ona dikkat etmek lazım (: 14-15MB lık partlar halinde olanı bulup indirince kolay olii (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Ya bunlar neden .rar kullanıyor onu anlamıyorum ben TvT direk dosyanın aslını kullandırıyor o çok daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 yükleme sırasında fln sorun olursa kolaylıkla yeniden yüklenebilsin diye sanırım, yani bir yerde sorun çıkarsa tüm dosyayı tekrar indirmek yerine sorun olan part'ı tekrar indirip sorunu çözebilebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 torrent'den aradığınız şeylerin çoğunu bulup indirmek güzel fakat bazen çok alakasız şeylerde çıkabiliyor. warezbb yada projectw'den rapidshare aracılığıyla indiriyorum, çok rahat oluyor. tabi torrent'de ücret ödeme durumu yok ama iyi bir hız alabilmek için seed ratio önemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar