toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 cok sık acılıyo uye alımı tv.torrents.ro'da, ama aynı hızla da ucuruyolar bilginize. uye olup beklemeyin hemen bisiler indirip en azından aktif gorunmek faydanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Ben üye olup 1 TB buffer yaptım baya uzun zaman oldu kullanmadığım ama halen atmamışlar inactivelikten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ben de sadece thepiratebay kullanıyorum, gayet iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Disappear said: aninda yakaliyolar fake upload'u torrentleechte. Mart ayından beri fakeliyorum bi halt yaptıkları yok.Ama tabi dengeli ratio 1.3 falan.Bi de içim rahat olsun diye gerçek upload da max kapasitesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 kesinlikle zamunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 http://www.arena-tr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 piratebay gg yeni kral kim??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 torrentleech davetiyesi isteyenler http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=16713354 anında yolluyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 SAOL DOSTUM TERAZİNE ABANDIM :D ama 2. yi alamadım çıkıp tekrar girmeme ragmen modem reset gerenk sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 harbi laaa. repreprep+++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 valla dünya varmış mininovaya ölüm yaşasın 950kb/s download! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bu çok iyi oldu torrent leech (y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Of çok pis sevaba girdin.Bir gün tanışırsak antalya da arzumdan bir buçuk iskender ısmarlıyorum sana prudent.Beni çok mutlu ettin şu uykusuz günümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 torrentleech iyi de, hiç acıması yok valla. ben 2 kez ratiodan ban yedim, bakalım şimdi nolacak. danke bu arada (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ehii cok tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 PURUDENT an itibariyle terazini kirdim, yenisini yollatiyorum. oh be 1.5 yildan sonra tekrar kavustuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 oh cennete gitcek kadar rep topladım valla. random ekşiye girdim solda tl görünce tıkladım bi baktım anaa sdhgf edit: adam entryi silmiş sanırım olay şu: tl'nin chat odalarına giriyorsunuz. #invite kanalına giriyorsunuz. _woot_ diye bi eleman (bot olsa gerek) var ona mail adresinizi yazıyorsunuz saniyesinde geliyor. bu arada tl'de ratio harcamadan inen torrentlerden var mı ratio yapmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 said: bu numaralı bir entry yok. hiç olmadı ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 PrudenT said: oh cennete gitcek kadar rep topladım valla. random ekşiye girdim solda tl görünce tıkladım bi baktım anaa sdhgf edit: adam entryi silmiş sanırım olay şu: tl'nin chat odalarına giriyorsunuz. #invite kanalına giriyorsunuz. _woot_ diye bi eleman (bot olsa gerek) var ona mail adresinizi yazıyorsunuz saniyesinde geliyor. bu arada tl'de ratio harcamadan inen torrentlerden var mı ratio yapmak için? çok süper emin değilim de hiç olmadı sanırım ben hiç hatırlamıyorum free indirme olduğunu TL'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bende 2 sene kullanmistim yoktu o zaman ratiosuz dl yapmak. o degil ben surekli ratiomaker denen programla fake upload yapiyordum, o program hala calisiyor mu TL de acaba yoksa yanarim fdsg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 CthuLhu said: said: bu numaralı bir entry yok. hiç olmadı ki... bi üstündeki mesaja baksana işsiz mod! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 tıklayınca bu numaralı entry yok diyor neyin bi üstüne bakcam ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 PrudenT said: oh cennete gitcek kadar rep topladım valla. random ekşiye girdim solda tl görünce tıkladım bi baktım anaa sdhgf edit: adam entryi silmiş sanırım olay şu: tl'nin chat odalarına giriyorsunuz. #invite kanalına giriyorsunuz. _woot_ diye bi eleman (bot olsa gerek) var ona mail adresinizi yazıyorsunuz saniyesinde geliyor. bu arada tl'de ratio harcamadan inen torrentlerden var mı ratio yapmak için? abi buna bakcaksın yahu sdfhgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 abi biliyorum çok gerizekalı bir soru olacak ama tl nedir? ve tl'nin chat odası nedir ? dsakdisa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 torrentleech =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar