Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ghost in the shell: stand alone complex 16 daha da böyle seri gelmedi, muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 nası ara ara karıştırarak izliyonuz anlamadım valla ben bi seriyi bitirmeden diğerine geçemiyorum kampfer, shangri-la.izlemeyin bence ama otaku trio yu görmek lazım shagrilada.. nyan koi de bazen güzel eğlenceli ama harem den bıkmışım galiba zor bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ghost in the shell: stand alone complex 21 batou gibi gözlerim heklenmişçesine izledim, her izlediğimde hayran kalıyorum tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=KRLpNW4J5A0 faytonun NANDATTEEEE bağırışını çevirip çevirip izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warcraft55 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 dears 11inci bölmüdeyim :) yüz ifadeleri süper yaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Seto no Hanayome - 12 ya bu lunanin babasi ne zaman ciksa geberiyorum gulmekten mukemmel bi adam ^^ bu arada tavsiye ederim baya guzel bi anime, kenichiyi sevenler bunu da sever gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 http://bignanime.files.wordpress.com/2008/02/great-teacher-onizuka-vol10-1.jpg tekrar başladım dayanamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 12 kingdoms başladım ağır ilerliyor ama güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 scrapped princess kötü son bekliyodum üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 nana episode 12 - ÇOK FENA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Dün Code Geass R2'yi bitirdim, iyiydi. Bugün de; Dance in the Vampire Bund - 1 Dayanamadım 11. dakikada kapattım. To Aru Majutsu No Index - 7 8. dakikada iptal oldum Chu-Bra'ya bakcam bi ara. Ağır ecchi varmış sdkfljhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Çok tozlanmış Burası , temizliğim dedim :D. Hunter x Hunter'a başladım biraz eski bir animeymiş.Çizimler felan leş bayağa , hikayede yavaş başladı..Devamı nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ilerki bölümlerde çizimler güzelleşiyor 30 bölümde ovası var, mangasıda hala devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Kojiroh said: Bugün de; Dance in the Vampire Bund - 1 Dayanamadım 11. dakikada kapattım. ilk bolum bayıkda sonra acılıyor o tv sahnesi baydı resmende gerisi iyi sonlara dogru gerci cabuk bitirdiler oda ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 NANA 28 - Nobu çok kral adamsın kokakoladan bile iyisin helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Nana (tu) Güzel anime baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Hanamaru Youichen. Yerim sizi ben ya, nasıl tatlılar öyle. Pofuduk oyuncaklarını istiyorum bunların gören ya da bulan varsa tam 100 lira veriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ghost in the shell: stand alone complex 2nd gig 26 nodame cantabile finale 11 iki muazzam serinin bitişi arka arkaya gelince hayli duygulandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Kaede said: 7. kez Diebuster maratonu http://img393.imageshack.us/img393/1001/1219951474218ic3.png cok y dieubuster ya.. bide animasyon kalitesi cooook iyi. sahane keyframeleri varç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Cuce said: Kaede said: 7. kez Diebuster maratonu http://img393.imageshack.us/img393/1001/1219951474218ic3.png cok y dieubuster ya.. bide animasyon kalitesi cooook iyi. sahane keyframeleri varç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 kaç yaşına geldiniz hala 2 tit görecez diye anime izliyorsunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 diebuster aşk ya http://www.youtube.com/watch?v=b5Ca_E_-IVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 sunlara niye anten koyuyorlar hala anlamis degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar