HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 aheuah öldüm ya. 1 ay sigara içmedim baktım hayat hala aynı rezil hayat, dayandım sigaraya anasını satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Tartışmada bitmiş,ne yazsam ki??? Az sonra yeni bi konuyla dönücem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 said: dumanı suratıma üflediğinde çaktırmamaya çalışarak içime çekmeye çalıştım. ulan özlemişim be... heah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 kitana said: said: dumanı suratıma üflediğinde çaktırmamaya çalışarak içime çekmeye çalıştım. ulan özlemişim be... heah Oha biri bana yapsa,samimi değilsem kafayı atarım.Surata duman üflemek ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 said: national geographic´ı açıyorum, zürafalar var, daha iyi. ama zürafalardan, mary ve ailesi diye söz ediliyor. allah belanızı versin hepinizin. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Xenocide said: Scheriff said: nileppezdel said: Ya keyif aldığınız şeyi yapacaksınız başkalarına zarar vermeden. Böyle yaşamak lazım. Kaç sene yaşayacağımız belli mi? sigarada bu mümkün değil yoksa beni hiç ilgilendirmez kimin ne halt yediği ama bana zararı dokunuosa içmicek arkadaşım 1 yıl kaldı sonra huzur dolu bi istanbul:) araba örneğini bunun için verdim yoksa sigarayla arabayı bir tuttuğumdan değil. arabada bana zarar veriyor binmicek ozaman kardeşim banane 30 km'yi yürüyerek gitsin 10 saatte gitsin beni ilgilendirmez sağlığımdan daha değerli değil ya? ben bu yukarda yazdığımı savunmuyorum ama "bana zarar veriyo içmicek ozaman" mantığını savunanlara hitaben yazıyorum. yok öyle bişey bu dünyada sana zarar veren bitek sigara vardıda onu içenlermi battı? ben bunu demeye çalışıyorum. sağlığınıza dikkat ettiğiniz için bunu söylüyor olsaydınız başka şeylerde söylerdiniz. son paragrafına sigaradan başka bir örnek verir misin? göz göre göre etrafına zarar veren yasalarla engellenmemiş? sigara engellendi ztn biz içmeyenlere battı ve yasaklandı 1 yıl sonra içemicek kapalı alanda kimse böle bi sorun da kalmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 yanımızda içmeyin bari be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 HymnOfSnuk said: aheuah öldüm ya. 1 ay sigara içmedim baktım hayat hala aynı rezil hayat, dayandım sigaraya anasını satiyim. 11 ay dayandım ben buna, sonra yine sigaraya dayandım aynı şekilde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Scheriff said: Xenocide said: Scheriff said: nileppezdel said: Ya keyif aldığınız şeyi yapacaksınız başkalarına zarar vermeden. Böyle yaşamak lazım. Kaç sene yaşayacağımız belli mi? sigarada bu mümkün değil yoksa beni hiç ilgilendirmez kimin ne halt yediği ama bana zararı dokunuosa içmicek arkadaşım 1 yıl kaldı sonra huzur dolu bi istanbul:) araba örneğini bunun için verdim yoksa sigarayla arabayı bir tuttuğumdan değil. arabada bana zarar veriyor binmicek ozaman kardeşim banane 30 km'yi yürüyerek gitsin 10 saatte gitsin beni ilgilendirmez sağlığımdan daha değerli değil ya? ben bu yukarda yazdığımı savunmuyorum ama "bana zarar veriyo içmicek ozaman" mantığını savunanlara hitaben yazıyorum. yok öyle bişey bu dünyada sana zarar veren bitek sigara vardıda onu içenlermi battı? ben bunu demeye çalışıyorum. sağlığınıza dikkat ettiğiniz için bunu söylüyor olsaydınız başka şeylerde söylerdiniz. son paragrafına sigaradan başka bir örnek verir misin? göz göre göre etrafına zarar veren yasalarla engellenmemiş? sigara engellendi ztn biz içmeyenlere battı ve yasaklandı 1 yıl sonra içemicek kapalı alanda kimse böle bi sorun da kalmicak. vermiştim zaten. deodorantlar, parfümler, sırf güzel kokuyo diye sesinizi çıkarmadığınız nargile, pikniğe gittiğimizde yaktığımız mangallar, kısacası duman çıkaran herşey. sadece sigaradan duman çıkmıyo heralde. açık havada birinin içtiği bi sigara seni nekadar etkiliyosa (yanından geçerken dumanını içine çekmek için özel çaba sarfetmiyosan tabi) deodorant sıkan biriside okadar etkiler. sadece sigara çok göz önünde olduğu için tepki gösteriyosunuz. ben yukardakileri yapmayın demiyorum tabi şimdi sazanın biri çıkıp "HEE PİKNİĞE GİTTİMİZDE MANGAL YAKMAYALIM OZAMAN HALLLLLLLLLLLAAAAMYARABBBİM YAAAAAA" gibi dalabilir. bunları yapalım ama sigarayada saldırmayalım sırf içmiyosunuz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 sağıma bakarım soluma bakarım yanımda insan yoksa sigaramı yakarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 içicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 varsada yakarım yoksada yakarım, laf edeni... yakarım :P ajsdfha yakmamda kafiye oldu diye şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 nasılsa hepimiz ölücez, o yüzden cinayet suç olmaktan çıkarılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 mesela.. oda bi örnek tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 zaten yeni yemek yedim şimdi bu topikin üstüne bi sigara yakarım kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 @xenocide kapalı alandan bahsediyorum ben okuyalım önce. açık alanda içilmesine bir şey dememişim ki sölemediğim şeylere cevap verip sölediklerimi pas geçiyorsun parfüm deodorant falan ne alaka onların dışarı yayılmasıyla sigara dumanının yayılmasını bir tutuosan hll olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 @scheriff, belki arkadaş ozon tabakasını akciğer olarak düşünüp kıyasladı XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ben en başından beri dışarda içmekten bahsediyorum, ayrıca kapalı alanlarda da sigara içilebilen bölümlerin oluşturulmasının taraftarıyım. zaten hiçbirzaman kapalı alanlarda rahatça sigara içilmedi. yasak bölge, içilebilir bölge vardı. içilmemeside gerekir ayrıca savunuyor değilim. ama kökten yasakta çok saçma. Ayrıca parfüm ne alaka? demişsin nedemek ne alaka sıktığın parfüm nereye gidiyor? %95 eminimki parfüm kullanımı, sigara kullanımından katkat yüksektir ve 1 şişe parfümün atmosfere verdiği zarar 1 paket sigaranın verdiği zarardan kat kat yüksektir. senin şikayetin başkasının dumanının senin içine girmesi durumuda sen özel çaba sarfetmediğin sürece ve biraz dikkat ile yaşanmayacak bişeydir. Ozon tabakası dediğin şey senin yaşamanı sağlıyor bu arada arkadaş. "aman ciğerlerim sağlıklı olsunda ozon tabakasına nolursa olsun" diye düşünüyosun sanırsam. görürüm ben seni delindiğinde :D parfümler yasaklanıyordu bi ara hatırlamıyormusunuz haberlerde çıkmıştı ozon tabakasında delik var felan diye. fabrikalara sınır getirildi yabancı ülkelerde. unutuldu gitti tabi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 kardeş biz akciğerden söz ediyoruz ne ozonu ne tabanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 alla alla kardeş, zarar gören benim ciğerim, senin ciğerinin zarar görmesi içinde yukarda bahsettiğim şeyin olması gerek. Açıklama: Benim içtiğim sigaradan senin zarar görmen için 1-) kapalı bir alan olcak ben püfür püfür sigara içicem, serbest olcak sen sigara içmiceksin ve duman altı olan bölgeden zarar görüceksin ki böyle bişey mümkün değil çünkü kapalı alanda yasak. serbest olan yerlerde içilen alan var içilmeyen alan var. içilmeyen alana geçtinmi sorun kalmaz. 2-) dışarda sigara içiyorum. içime çekmişim dumanını üflerken sende yanımdan geçiyorsun ve aynı anda nefesini çekiyorsun. Olmayacak bişey değil ama, ufak bir dikkatle çözebilirsin. bikere sigara içtiğimi görüp benden uzaklaşabilirsin, ya da dumanı üflerken 1 saniye nefes almazsın. Zaten sigarayı içen kişide dumanı birinin suratına suratına üflemez. oda dikkat etmelidir başka yere üfler. bu 2 madde dışında benim içtiğim sigaranın dumanından sadece kirlenen hava ile etkilenebilirsin, o da bahsettiğimiz ozon tabakası mevzusuna girer. gördüğün gibi sigaranın dumanına direk maruz kalmak için özel bi çaba sarfetmen gerekiyor. bu durumda şikayet anlamsız. (ha ettin mi onuda bilmiyorum ama sanki sigara içilmesinden şikayetçiymiş gibi duruyorsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bi şişe parfüm ne kadarda bitirilio bi paket sigara ne kadar da bitirilio inanılmaz örneklere devam açık havada da yasaklansın diyen var da ben mi kaçırdım en baştan beri kapalı alandan bahsediyoruz ki açık alan da öle çok rahat diil bu konuda bi cafede oturuosun çevresi üstü vs açık yan masada içilen sigara dumanı benim masamda içilmişçesine geliyor burnuma napıcaz bana bi söle? parfüm vs hikaye kaç kişi parfümü buram buram kokusu yayılcak şekilde sıkıo ki 2 fıs sıkmakla bu rahatsızlığı veremezsin insanlara ztn kimse ozon tabakasını kurtamaktan bahsetmiyor onu kurtarcaksak parfüm deodoranttan önce çok kalem var burda konu insan sağlığı ve sigaranın buna direk etkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souichiro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 shuTdoWnX said: Amerikali tütün ekicisi John Rolfe daha sonra ünlü Kizilderili kizi Pocahontas'la evlendi. Şu noktada nedense adını koyamadığım bi gülümseme yaşadım. Ve hayır, bütün yazı boyunca kalımda kalan tek şey o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 baştan beri kapalı alandan bahsediliyorsa başlık zaten kilitlenmeli. içilmeyen alanın neyinden bahsediyorsunuz arkadaşım anlaşamıyoruz bi türlü. "YASAH YASAGH KAPALI ALANDA YASSSSSSAGH" 2 sıkımlık parfüm mü? ahahahah bak buna gülerim. ben daha dışarı 1 şişe parfüm boşaltmadan çıkan bağyan görmedim. fıst fıst tan ibaret değil malesef sen öyle yapıyo olabilirsin ama büyük bi çoğunluk öyle yapmıyor... said: parfüm vs hikaye kaç kişi parfümü buram buram kokusu yayılcak şekilde sıkıo ki 2 fıs sıkmakla bu rahatsızlığı veremezsin insanlara ztn öeh ama yani. parfümü sıkan kişinin kokusunu 9 metre 15 santimden duyabilirsin. lisede falan hiçmi yaşamadınız "bu koku ne beeeeaa kim sıktı şunu!!!!" said: açık alan da öle çok rahat diil bu konuda bi cafede oturuosun çevresi üstü vs açık yan masada içilen sigara dumanı benim masamda içilmişçesine geliyor burnuma napıcaz bana bi söle? dostum açık alanda serbesttir seninde bunu biliyo olman gerek. oturduğun yere dikkat edersin olur biter sen açık havada sigaranın kokusunu alıyosan direk dumanın ortasına oturmuşsun demektir.ya da rüzgar dumanı sana getiriyordur. oturduğun yer ile alakalı tamamen. ben dışarda bazen sigarayı içemiyorum bile içime çekmek için ağzımı açtığımda rüzgar dumanı alıp götürüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 e tmm ben zarar görüyorum arkadaşım başkalarını kaçınılmaz olarak etkilediği anda içilmicek diyorum gayet net ve despot bi yaklaşım ayrıca ewt 2 fıs hadi olmadı 5 fıs yarım şişe diil lise de okudum uni de okudum özeli de gördüm devleti de sigara dumanıyla parfüm kokusunu karşılaştırmak saçma mantıksız vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar