Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Daha mı yüksek FPS almamızı sağlıcak yoksa aynı konfigürasyon ile daha güzel görüntü detayı mı vericek? Hiç ilgilenmediğim bir konu DXler o yüzden merak ettim. Ve tabi XP vista falan çok farklı olurmu DX10 ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 mantık yürütürsek dx10 daha güzel grafikler demek,ve dx10 için doğal olarak dx10 destekleyen bir ekran kartı ve vista işletim sistemi gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bence ikisi de degil abso =) daha dusuk fps ile daha iyi goruntu almamızı saglayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 mantıken daha iyi grafik gibi geliyor kulaga - daha iyi grafik alıcaksan grafikleri normalde kıstığımızdan daha fazla kısıp daha yüksek performans almamızı sağlayabilir ama tabii bunlar mantık işleri değil hehe - ayrıca vista başlı başına performans düşüsü yine de ben dx10 i 4 gözle bekliyorum şayet LOTRO da süperdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Ağustos diyorlardı dx10 için ama artık oda yalan, hazır olduğunda diye geçiştirmeye başladılar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 arkadaşlar bilgisayarınız dünyanın en iyi sistemine sahip olsun eğer o oyun gerekli direcx sistemini desteklemiyorsa .Bilgisayarınız gerekli performansı sergiliyemeyez. Buna binevi oyun ile bilgisayar parçaları uyumsuz diyebiliriz. (kanımca). DirecX10 DEMEK aoc nin fps Sorunlarının tamamının bitmesi anlamına geliyor.Eğer sisteminiz yeterli ise tabiki.Şahsen ben dışarda 2x içerde 2.0 motorunu kullanıyorum oyunda laptoptan oynuyorum direcx10 gelince Çok büyük ihtimal içerdedde dışardada 2x de oynıyacam sizde kendi sisteminizle ve bilgisayarınızla karşılaştırın ;) çok bilgim yok benimde ama bilen bir arkadaşla konuşmuştum bu konuyu donanımhaberde yetkili bir arkadaş o anlatmıştı aoc nin kurtuluşu fln diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Hmm enteresan...Dx10 AoC'un kutuluşu ise. Bir bakmadan geçmemek lzm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Darksun said: Ağustos diyorlardı dx10 için ama artık oda yalan, hazır olduğunda diye geçiştirmeye başladılar yine. İlgili bilgi sitede mevcut. Ağustos'da gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 FesTivaL said: Hmm enteresan...Dx10 AoC'un kutuluşu ise. Bir bakmadan geçmemek lzm.. tabi canım zaten bu adamlar resmen yalan söyledi ve bize Oyun ANA temel özellikleri tamamlanmadan test olarak çıkarıldı artık bunu kabul etmeyen bile kalmadı :). Benim okuduğum kadari ile eylül ortası veya ekim sonu gibi çıkacak alakasız zamanlar dimi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bingildak said: Darksun said: Ağustos diyorlardı dx10 için ama artık oda yalan, hazır olduğunda diye geçiştirmeye başladılar yine. İlgili bilgi sitede mevcut. Ağustos'da gelmiyor. Soru orada zaten o ilgili site durmadan değişip duruyor, ağustos felan derken bir bakarsınız expansionla getireceğiz demişler =) Funcom sevmediğim bir firma, Ao'da da hiç community'yi dinlemez bildiklerini okurardı, aynı tas aynı hamam devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Artık hem bilgisayarda hemde aoc de mantık aramıyorum her ikiside bana askerliği hatırlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 işin komiği dx10 daha çıkarılmadan önce aoc ss'leri konuyordu "bakın dx10 böyle roxxor olacak" diye heh, 2 yıl mı oldu ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Nerde okumuştum hatırlamıyorum ama 'fall' denildi dx10 için.. bundan daha ileri bir tarihe atabiliceklerine inanmıyorum. atamazlar hatta o kadarda eminim.. atarlarsa oyunu çöpe atarlar, millet zaten burnundan soluyor, funcom bütün kredilerini kullandı.. bu veya önümüzdeki ay avrupada bir E3 gibi toplantıda press için gösterimi yapılcağı yazıyordu. windows tanıtımı gibi mavi ekran çıkarsa GG olurlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Valla tamamen atiyorum ama bana DX10 particle efeklerinin, duman, suyun akisi,isik yansimalari, buyu gibi vs. daha ayrintili, daha guzel olmasini saglayacak. Bu da haliyle sistemi daha cok kasacak, FPS'yi daha cok dusurecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 hunty said: Valla tamamen atiyorum ama bana DX10 particle efeklerinin, duman, suyun akisi,isik yansimalari, buyu gibi vs. daha ayrintili, daha guzel olmasini saglayacak. Bu da haliyle sistemi daha cok kasacak, FPS'yi daha cok dusurecek. hiç alakası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 dx10 açıp da fps'yi belirgin şekilde düşürmeyen tek bir oyun görmüş değilim henüz. maalesef fps arttırımı yerine duman efekti, yerdeki taşın gölgesi vs için kullanıyor oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Sam said: dx10 açıp da fps'yi belirgin şekilde düşürmeyen tek bir oyun görmüş değilim henüz. maalesef fps arttırımı yerine duman efekti, yerdeki taşın gölgesi vs için kullanıyor oyunlar. Parçaları oyunun grafikeleri ile 100 de 100 performans vericek şekilde ayarlıyor. pek çok oyunda directx10 adam gibi çalışmıyor benim bildiğim donanımhaber de bir bşlık vardı bu konu üzerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben vistada daha iyi olcağına inanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bingildak said: ben vistada daha iyi olcağına inanıyorum.. kesinlikle. Yalnız biran önce çıkarmazlar ben dahil. benim gibi iyimser olan ve Kötümser olanlarda tabiki tüm oyuncularını kaybedecekler.(:P) Bu oyunu sevsem bile...para vererek bu kadar hataya ve eksiğe ayrıca yalana katlanılmaz. ama genede oyunu beğeniyorum şizofren gibiyim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Vistada daha iyi olacak derken??? :S Xp de zaten dx10 yok.. dx10 ekran kartları ilk çıktığında bende almıştım ve millet o zamanlar vistayı o sebeple tercih ediyordu, çok aham şaham bişi olacakta değil gelirse, 3-5 kaplama su efektleri daha iyi görünür o kadar, sonuçta dx10da başlı başına aoc gibi patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ------------------------- -------------------------- --------------------------- --------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 razzRaziel said: Vistada daha iyi olacak derken??? :S Xp de zaten dx10 yok.. dx10 ekran kartları ilk çıktığında bende almıştım ve millet o zamanlar vistayı o sebeple tercih ediyordu, çok aham şaham bişi olacakta değil gelirse, 3-5 kaplama su efektleri daha iyi görünür o kadar, sonuçta dx10da başlı başına aoc gibi patladı Valla su ve gökyüzü böyle olucaksa ben raziyim o 3-5 effect için vistaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordDv Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 tek kelimeyle müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 yok artık hayatımda hiçbir oyunda directx9 la 10 arasında boyle bir fark gormedım.:D eğer fake değilse muhteşemmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 directx 10'un ilk duyuruldugu zamanlardan beri var bu resim, cok da mukemmel gozukuyo da fake benim bildigim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar