aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bikac sise alip parcalari birlestirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 aquila said: deniz kizi ciksa sikayet etmezdi ama. deniz kızı parçası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 kaç şişe almamız gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 zenci parçacıkları çıkıyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 heralde deniz kızı parçlarının büyüklüğüne göre şikayet ederdi belki işine yarayacak bi parça bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 deniz kızı parçası neden bi insanın işine yarasın. ne diosun sen ölmüş deniz kızı, parramparça olmuş yazık günah. kim ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Deniz anası parçacıklı , aromalı içecek. Daha ne isteyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Vitamini orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 evet ak partinin parmağı olabilir. deniz anasını da al git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 keşke deniz kızı olsaydı besler büyütürdük banyoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 fastreloader said: artık rica edicem denize sıçmayın. suyumda bok parçaları görmek istemiyorum + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 hippy_tarkan said: keşke deniz kızı olsaydı besler büyütürdük banyoda Yarısı balık olan bir canlıyla ne halt edeceksiniz merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 balıkları leylekler getirmiyo heralde, onlarda da vardır bişeyler vardır dimi? amaaan, var da bana mı var. geçiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 denizkızının yarısı balık olduğu için yarısıyla rakı roka çok rahat yapılır. diğer yarısından 2 milyar tane var napim o yarıyı dsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_bloodstone_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 dasaaa said: bedava akvaryum vermişler de beğenmemiş.. Tükürürüm böyle işin içine! + :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 japon dediğimiz varlıklar o deniz anaları için deli para sayıp yiyolar, adama beleş gelio şikayet ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Abi hala suyun markasını öğrenemedik yalnız. Hayır okul direk Kocaeli'de, bi gün alcaz suyu içinden ahtapot çıkcak falan. İstemiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 suyun markası verilmemiş hiç bi haberde evet. geçen gün kütahya televizyonunda izlerken "yalnışlıkla" mı artık nasıl olduysa gördüm suyun markasını ASYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kocaelinin yerel suyumu o ben niye hiç duymadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 http://www.asyasu.com.tr/ benim gördüğüm marka buydu direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 vallahi ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Aa bu ne ya ilk defa gördüm ben. Çenesuyu falan olmasın da, hep ondan içiyoruz çünkü sdfgjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 "hamidiye" diye bi su var bide imamım abdest suyu gibi bişi iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 adamınbiri said: "hamidiye" diye bi su var bide imamım abdest suyu gibi bişi iğrenç Geçen gün istanbulda içtim o sudan. Acaip susamıştım eriyordum , ilk gördüğüm suya atladım ve o denk geldi. Kimbilir o neyli su.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Kojiroh said: Aa bu ne ya ilk defa gördüm ben. Çenesuyu falan olmasın da, hep ondan içiyoruz çünkü sdfgjk ahahah biz çenesuyuna reklam bile çektik telefonla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar