Syn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 fatura sabitlenmesi olacak, her ay istesen de istemesen de 100 ytl ver diyelim, 1-1.5 senede ödeyeceksin. ama taksitli alışverişin de her zamanki b.ktanlığı var yine, o telefon eskiyecek sen yine otur onun parasını ver vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bundan 2 sene evvel Nokia N73 almistim ciktigi zaman. 12 ay taksitle toplam 1.350 YTL'ye gelmisti. Ayda 110-120 mi ne oduyordum. iPhone'da ayni sekilde gelsin, ayda o kadar verilir, ustune bilmem kac dakika bedava'da yaparlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ya Turkcell şimdiden yan çizmeye başladı, siz nası biliyosunuz fatura sabitlemenin olacağını? 26 Eylül diyolardı, şimdi kaldırmışlar o ibareyi web sitelerindeki reklamdan, çok yakında diyor artık. 26 sına yetişmeyecekmiş gibi bi his var içimde doğal olarak. Onu geçtim, ne bayiiler, ne de Turkcell müşteri hizmetlerinin konu hakkında bilgisi var. Belki biliyolardır diye 444 0 532 yi aradım konuşma aynen şöyle geçti: Turkcell: İyi Günler ben Mehmet size nasıl yardımcı olabilirim? Ben: Merhaba, bu turkcellin getireceği iphone 3g hakkında detaylı bilgi rica ediyorum. T: Ney? B: Ney mi? Yeni telefon getirceksiniz ya apple iphone onu soruyorum. T: Hmm. İ-pon üç ge mi? (aynen böyle türkçe okudu davar) B: Evet. Ondan sonra da açtı web sayfalarını orda yazanları okudu bana bi daha. Fiyat dedim, bilmiyoruz dedi, sözleşmeyle alma olayı dedim, bilmiyoruz dedi... 10 gün kala bunları duymak görmek hoş diil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ipon ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 3g yok memlekette, data nasil olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Turkcell de gene EDGE var, 3G altyapısı kurulana kadar onunla idare edeceğük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 edge izdirap ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 MrMarvelous said: Turkcell de gene EDGE var, 3G altyapısı kurulana kadar onunla idare edeceğük. Vodafone EDGE de olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ee hani türkiye'ye iphone çoktan gelmişti ? Niye yan ciziyorlar ozm 26 için........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Turkcell'in yaptigi amelelik yani. Cikmasina 10 gun var, duyurunu yapmissinin, form doldurmussun millete ama fiyat yok ortada. Millet istiyor fiyat yok. Boyle hayvanlik olmaz afedersiniz. Halki keriz yerine koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hmpps 26 sında geleceği yok. zaten tarihi de sildiler elemenlar. 10 gün kalmış, ortada birşey yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 VDSL hikayesi gibi olacak anlasilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 26 eylül olayı zaten sitelerinde maksimum 2 gün kaldı sen simdi farketmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 aquila said: 3g yok memlekette, data nasil olcak?daha kotu alt yapi var ama hizmet yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 vodafone'dan mesaj geldi 26'sında bayilerde diye turkcell'den birşey gelmedi daha bakalım kim ne kadar satıcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Turkcell'den de haberler var. Radyo'da dinledim. Yarın İstanbul'da bir Turkcell bayiinde bir Iphone tanıtımı olacakmış. Akşam yapılacak olan tanıtımı cenk ve erdem yapacakmış Tanıtımdan sonra kurra ile katılımcılardan 50 kişiye beleş iphone 3g verilecekmiş. Sonra da 25 ini 26 sına bağlayan gece tam 00.00 da satışına başlanacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 banada mesaj geldi Turkcell said: Turkcell ayricaligiyla, iphone 3g, 26 Eylül'de Turkcell iletisim merkezlerinde sizleri bekliyor. Ama tabi ne fiyat ne bir ayrıcalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 8gb 1250 16gb 1500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 peki turkcell iphoneları tanıtımda bulunanlara mı internetten form dolduranlara mı vericek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 299$ lık telefona 1.5 vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/iphone3G/nasilsahipolurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 paketsiz alinmiyo mu bu meret ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mighty_THoR said: 299$ lık telefona 1.5 vermem hiç bir zaman $299 olmadı telefon, hiç bi zaman da almazsın umarım gerek yok BonePART said: paketsiz alinmiyo mu bu meret ya # iPhone 3G 8GB: 645 € # iPhone 16 GB siyah: 758 € # iPhone 16 GB beyaz: 758 € Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Eğer telefon faturalarınız yüksek gelen çok konuşan biriyseniz iPhone bedavaya geliyor yalnız. Ama telefonla hiç konuşmuyor benim gibi ayda 10-1 YTL fatura ödüyorsanız pahalı tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Bana 3 ayda bir fatura geliyordu, oda 20 milyon falan oluyordu, o kadar az konusuyorum. Ama sanirim burdan O2 pay as you go ile 400 pound verip almak daha mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar