Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Gamespot'un yeni dizaynını beğenen var mı? Ben hiç beğenmedim. Çok rahatsızlık veriyor. Herşey kutu gibi ve çok sıkışık. Eskiden kolayca bulduğum şeyde şimdi çok uğraşmak zorunda kalıyorum. Elbette yenilik her zaman ilk bakışta biraz zor gelir. Ama bu yeni tasarım çok fazla köşeli ve rahatsız geldi bana. Örneğin oyunlardaki score çubuğu, iki önceki tasarımda çok hoşuma gidiyordu. Sonra değiştirdiklerinde biraz kötü bulmuştum, ama bu seferki tümden kötü. Sitenin renkleri de çok rahatsız. Herşeyi gri yapmışlar, eskiden farklı renkler olurdu, şimdi gri üstüne çakılmış yazılar gibi duruyor site. Bundan sonra geri dönüş yapacaklarını sanmıyorum. "Bundan sonra böyle, böyle kullanacaksın, işine gelirse" diyip Herşeyi aynen koruyacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Çok köşeli olmuş ama değişim iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ben begendim ama game details linki kaybolmus onu bulamadım. system requirements icin ona bakıyodum. simdi nerde yazıyor bu bilgi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Eskisi kullanışlıydı ancak estetik değildi ve de anlamsız şekilde ufaktı. Cilaya ihtiyacı var. Menüler de daha kullanışlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ilk dikkatimi çeken logosu oldu, kötüymüş. tasarım katlanılabilir, yeterki kullanışlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Bi evelki halinden daha hoş duruyor. Değişim iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Yeni tasarımda track ettiğimiz oyunları nasıl tracklistten kaldırıyoruz? Bulamadım, deli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 gayet iyi bir tasarım olmuş . Eskisi küçük ve sıkışıktı. böyle bir rahatlama gelmiş. Ayrıca performans olarak da iyileşme var. Tek eksisi menülerin kullanışsız olması. Vazgeçemediler şu menülerden bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yeni tasarım hoşuma gitmiyor, buçuklu puanlama ve neye puan verildiğinin ayrılmaması da hoşuma gitmiyor. son zamanlarda yaptıkları bütün değişiklikleri beğenmedim sayfayı genişletmeleri hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ya bu gamespot çok mu kullanışlı çok mu karmaşık çözemedim bir türlü. mesela son incelemelerin listesini filan göremiyor muyuz kolayca ? trgamer, merlininkazanı gibi filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 gamespotun oyunlara verdigi madalyalar hosuma gidiyor bayagi, pros & cons kismi icin bir reviewi sirf gamespotta okuyorum acikcasi. guzel bir olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar