Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 arkadaşlar bu oceans eleven serisi, bu 2008 de çıkmış 21 tarzı veya The Bank Job, Italian Job veya The Score tarzı böyle sogunlu katakulli li film önerileriniz var mı ? umarım anlatabildim ne tarz olduğunu : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 clive owen in bi filmi vardı ama ismini hatırlamıorum belki senin yazdıkların arasındadır.italian job değil de diğer ikisi olabilir ayrıca heat tavsiye ederim.hastasıyım yani.5+1 de izliceksin ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 inside man ve heat ilk aklıma gelen bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Soygun filmi dedin mi Dog Day Afternoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Başlıkta dizi demişsin, Leverage isimli ilk bölümü yayımlanmış bir dizi var, tam oceans stili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 soygun + katakulli: Lock, Stock, And Two Smoking Barrels. Onun devamı niteliğinde Snatch. filmini de tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 inside man e +1 [leverage ı türk kanalı veriomu? bi dizi tarzı bişeyle karşılaşmıstık da acaba omu ama soygun değil dolandırıcılık uzerıneydi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Ha bir de izlemedim ama Ocean's Eleven, Twelve, Thirteen... serisini sevebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hustle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 &flow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Ocean's 11'ı izlediğinde; "Tam sinemasına gidilicek dev ekranda izlenicek, kadrosu dillere destan, replikleri ağızdan ağıza dolaşacak, belki mükemmel değil ama ortalamanın çok üstünde harika bir filmdi" diceksin. Ocean's 12'i izlediğinde; "Galiba yanlış film aldım ben ya da bu korsan falan olmalı, veya biryerlerden kırpmışlar galiba hatalı versiyon denk gelmiş" diceksin. Ocean's 13'i izlediğinde; "Aslında fena değildi, verdiğim paraya yazık olmuş gibi hissetmiyorum, hem en azından al pacino vardı" diceksin. Evet. Tabi ki göreceli sonuçta ama 3 filmi de izleyen hemen hemen herkes böyle demişti :) Böyle katakulli planlı mlanlı bahsettiğin tarz bir dizi arıyorsan da, prison break iyi gelir heralde :P De, büyük ihtimal şimdiye çoktan 4. sezona gelmişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 11>13>12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 inside man izledim hatta bi yerleri soyasım oluyo her o film aklıma geldiğinde : )) şimdi Lock,Stock .. indircem,Snatch indircem,Heat indircem, Dog Day torrent bulamadım onu alcaz : P peki başka ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HandePwner Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 memoli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HandePwner Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ayrıca dizi sormuşssun ama filmlerden bahsedilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 HandePwner said: memoli dizinin adının memoli oldugunu sanmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 dizi diil film sordum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 oopsy daisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 hustle güzel tnt de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 HandePwner said: memoli ahaahha ogfff ayrıca ayıbetmişsin sadece iş arkadaşları ona memoli der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 İnside Man i mutlaka izle çok güzel film Dog Day Afternoon abartıldığı kadar olmasada güzel Heat var Heist var mükemmel bir filmdir Gene hackman danny de vito oynuyor bende çok seviyorum böyle filmleri çok fazla da izledim yazarım bolca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 HandePwner said: memoli ben de bunu yazmak için girmiştim. kahkaha attım görünce resmen :D yılan hikayesi o dizinin adı. bir de şu var: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 the lookout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar