hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bazen böyle bir konu oluyor taban tabana zıt oluyorsun öyle anlarda diyorum topla bavulu git,tabii para yok,pul yok gitsen ne yapacaksın? okul var,planlar var ve bu gibi durumlarda ne kadar haklı hissedersen kendini durum itibariyla 100% haksız gibi gözüküyorsun.işte bu tür zamanlarda eğer yaşadıysanız neler düşünüyorsunuz ve planlıyorsunuz? yalnız sinirli şekilde değil.yani atar yapar evi yakar yıkarım tarzı mantıksız cevaplar değilde daha olumlu tarzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 benim her anım ailemle ters.. iki gün trip yiyorum. bazen 2 hafta bazen 2 ay. Eee sonunda geçiyor. Böle durumlarda ben genelde çıkar başka yerlerde kalırım.Evde daha fazla stress e gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Ben 4-5 yıl önce düştüm en son ters. Liseden sonra onlar değişti ben değiştim birşey olmadı. Basit birşey ama ben kıbrısa götürmek istiyordum arabayı. Babam 2. sınıftan önce olmaz diyordu bende tamam dedim. Şimdi ameliyat oldum alkol kullanamıyorum ve şuan izin verdi arabayı götürmeme. Yani 2 taraf ta fedakar olmalı diyorum, güven olmalı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 polemiğe girmeyeceksein he diyip geçiceksin salla başı al maaşı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 babam kedi gibidir, en son ilkokulda uefa kupası finali gecesinde ben çorapla salonda top oynarken bira bardağını devirdiğimde enseme tokadı yemiştim, o gündür tek kelime negatif bir söz işitmedim babamdan. Daha çok olup biten annem ile oluyor, biraz dengesiz mi desem nasıl desem tam bilemiyorum annem sonuçta, benim adıma kendi kendine davranışlar, düşünceler, hareketler uydurup beni aşağılamaya kalkınca dayanamıyorum patlıyorum. Hiç bir zaman anne-oğul olamadık, en son annene ne zman sarıldın/öptün derseniz belki 10 yıl önce küçük kız kardeşim dünyaya geldiğinde diyebilirim. hatırlamıyorum bile. ha ters düşünce ne mi yapıyorum? susuyorum. çıkıp dedemlre falan giderim ya da ne bileyim onunla aynı yerde olmuyorum kısacası. o yüsden tavsiye falanda yazamayacağım benim daha çok ihtiyacım var sanki. Aslında çok doluyum bu konuda ama neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Dayanılmayacak gibiyse gir bir işe ayrıl evden. Öğrenci evinde kal. En mantıklısı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 aile candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Gelip geçici şeylerdir aileyle kavgalar. Ben saçma salak nedenlerden dolayı bütün aileyi birbirine düşman ettiğimi bilirim. Mesela annemin ilk kez sevgilisi olduğunu öğrendiğimde 8. sınıftaydım cıngar çıkarmıştım. Baya seneler kötüydük. Sonra başka nedenlerden dolayı bozuldu falan. Hiçbir zaman evi terk etmeyi düşünmedim. Rayına oturdu artık sadece küçük atışmalar oluyor sonra gülüp geçiyoruz. Hayatta aileden başka koşulsuz sevgi verecek kimse yok. Sevgili değil arkadaşlar falan da yalan yani. O yüzden sık dişini biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Bi zamandan sonra çekilmiyor artık. Ben de onu düşündüm gidip ayrı bi evde yaşamayı, biraz onlardan uzaklaşmayı. Tabi bunlar hemen yapılacak işler değil. Hem maddi hem manevi yönden epey zorlanabilirsin. Ama ben yinede yapmayı düşünüyorum yani en fazla 1 senem kaldı onlarla diyebilirim. İmkanin varsa tabiki bence git, ayrıl öteki türlü senin için daha kötü olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bende politik olmayı bi türlü beceremeyenlerdenim.Hakkımı sonuna kadar ararım tabiki saygı çerçevesinde,ama bazen işe yaramadığıda oluyor,annem hariç diğer büyüklerim,haklıda olsam cevap verilmesini içine sindiremiyor,tarifsiz bir ego işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 özellikle kindar yani kin tutan yapılanı çabuk unutmayan insanlar aile içi ilişkilerde çok sorun yaşayabiliyor. (şekil 1A ben) hoş biz atlattık bu tip şeyleri biraz sağlık problemleri birazda benim kendimi frenlemem itibariyle. ama bu uzun süreli anlaşmazlıkların asıl sebebi kindarlıktan geliyor die düşünüyorum. misal 4-5 gün önce bi tartıştık galiba annemle noolduğunu bile tam hatırlamıyorum ama hala yakın davranamıyorum anneme bknz: kindarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Benim deneyimlerim: Bir taraf parladığında diğer taraf ta parlayınca hazin durumlar olabiliyor. Bir taraf parladığında diğer taraf alttan alınca parlayan taraf pişman bile olup gidip özür dileyebiliyor. Bu her türlü ilişki için geçerli olabilir. Bir tarafın çok sinirlenip parladığı anında, diğer tarafın alttan alıp ''haklısın'' fln. deyip sonra herşey yatıştığında karşılıklı konuşulabilmesi çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ghost_boo said: Dayanılmayacak gibiyse gir bir işe ayrıl evden. Öğrenci evinde kal. En mantıklısı bu. Türkiyede biraz zor o dediğin yapabilirsen de direk sefil hayatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Letsgetthesunshine said: ghost_boo said: Dayanılmayacak gibiyse gir bir işe ayrıl evden. Öğrenci evinde kal. En mantıklısı bu. Türkiyede biraz zor o dediğin yapabilirsen de direk sefil hayatı. +1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 kitana said: aile candır. aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Ailenle ters düşeceksen paran olacak, evin olacak ki trip atınca sokakta kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 neye zıt oldun da çekip gidecem diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 team, FALL BACK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 rahat ol biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Pıtık said: özellikle kindar yani kin tutan yapılanı çabuk unutmayan insanlar aile içi ilişkilerde çok sorun yaşayabiliyor. (şekil 1A ben) hoş biz atlattık bu tip şeyleri biraz sağlık problemleri birazda benim kendimi frenlemem itibariyle. ama bu uzun süreli anlaşmazlıkların asıl sebebi kindarlıktan geliyor die düşünüyorum. misal 4-5 gün önce bi tartıştık galiba annemle noolduğunu bile tam hatırlamıyorum ama hala yakın davranamıyorum anneme bknz: kindarlık +123103 ama ben annemle deil, babamla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 aileyi sallamama/kendi hayatını kurma planları/hayallerini kuruyorsanız bunu hangi parayla, ne şartlarda yapabileceğinizin de planını kurmanız gerekir, birinci kural bu. kendi hayatınızı kurmadığınız sürece onların hayatının bir parçasısınız, onların kuralları geçerlidir. dolayısıyla net bir şekilde "kendi başımın çaresine bakarım ben arkadaş" diyemiyorsanız, anahtar kelime "ortada buluşmak"tır, ötesi yoktur. ikinci kuralı kitana gayet net ifade etmiş: aile candır. insan ilk gençliğini atlattıktan sonra daha bi hastası oluyo, daha bi üstüne düşüyo, haberiniz olsun. ne zaman ki -sadece ailenizi de değil- insanları kusurlarıyla sevmeyi öğreneceksiniz (ki zordur, herkes öğrenemez de), aileniz ile ilişkiniz de onlara beslediğiniz duygular da bi başka olacak. o bakımdan şimdi bok etmeyin ilişkinizi, sonra pişman olarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 I do it all the time. Ya üstelik benim işimde var ama araba kredisine giriyim dedim . Bitene kadarda belimi zor doğrulturum herhalde ama hakkaten baydım yaş olmuş 27 halen ailemleyim . Alıp başımı gidesim gelir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 evlen artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 aileyi de ne rahat salıyorsunuz haa.. sevgi yok mu yau? hiç mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar