Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçın düğümlenmesi

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

saçların kuruluğu sıkıntı.. nem hapsedici her türlü saç kremi rullaz! ama kaliteli bişiler al, biraz para bayınca düzeliyorlar hafif. kuru/nemli saça yıkama sonarı uygulanan saç kremleri ise yüksek alkali yapıya sahip ve saç köküne aşırı uygulanması kelliğe sebep olur, evet..

kaliteli saç kremi bad hair day olayından kurtarır seni
Sosyal ağlarda paylaş

bölede olmazki anasını satim 40 yıl uraşsam dalgalı saç. bide ürün söleyin ya markasıyla beraber yasakmı sanki :D diyin şu şu şu ürünü al bide şunu al kullan. ben anlamam öle isimsiz söylediğinizde. bide en son 5-6 ay önce tarak değmişti saçıma lölz. banyodan çıktıktan sonra parmaklarımla ayırıp güzelce toplamayı tercih ediorum ama arkadaki topuzumsu şey yine kıvır kıvır lüle lüle kalıyo tabi. kesmek lazım onları bi
Sosyal ağlarda paylaş

Saçın daha kısa, sıkıyorsundur toplarken ondan acır öyle. Zaten mümkün olduğunca açık tutun saçı, nefes almıyor resmen.

Yataktan 80'lerden fırlamış şekilde kalkmamak için ıslak saçla yatmamak lazım, aklıma başka çözüm de gelmedi valla. Saç toplu yatarsan kabarmaz bir de ama alışmak lazım + üstteki paragraf.

Bir de saç kremi sürmek daha çok döküyor saçı, saçlarını kaybeden arkadaşlarım mevcut bu şekilde. Gerçekten açılmıyorsa tararken saç o zaman falan sürmek lazım ki duşta açılmayacak saç zaten rasta falan olmuştur artık, bedavadan rastalarınız olmuş demektir =P

Ben bebek şampuanı ve saç dökülmesine karşı kuaförün verdiği ilaç dışında bişey sürmüyorum saçıma, şampuanı da çok az kullanıyorum. Kırık ta aldırıyordum da sanırım aldırmayacağım artık, çok kısaltıyor dallamalar. Kendim alırım belki arada bir
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Masteis said:
saç nasıl kokar ya? neyle yıkıon hacı sirkeyle falan mı

sdadsasada :D

tabi saç uzatıcam diyorsan bakacan :P her gün yıka, krem sür, tara hede höde.

Kokan jöle zaten.Yıkadıktan sonra acayip kabarıyodu.E mecburen jöle ile ıslatıp düzledikten sonra 2ye ayırıp güzel bi şekilde geziyoduydum.
Sosyal ağlarda paylaş

bakin ben dun sacimi kestirip, bakim yaptirdim ankarada can sikintisindan
suan blendax hatunlari gibiyim.
kuaforum ertancigima da senin icin sordum
L'Oréal'in bi bakim kremi varmis,
onu ayda 2 defa yaparsan ipeksi saclara ulasirsin. dolanma falan tarih olur.
kremi boyle katman gibin suruyosun sac diplerine masaj yaparak.
ama baya suruyosun cok cok.
sonra kafana poşet geciriyosun (deli sacmasi gibi ama ise yariyo yap, kimse gormicek)
sonra uzerine kurutma makinesiyle sicak hava seediyosun
30 dk kadar bekliyo
yikadiginda sonuc mukemmel.

tabi buraya yazarken bile yoruldum ama, yani suan saclarima dokunmak cok eglenceli geliyo
fiyk diye kayiyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...