Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ok saol aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ibrahim erkal ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 allah iniş takımlarına zeval vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 hamdi alkanı unutmak lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ohh, neyse ki bu adamların komedi artık komik gelmiyo insanlara. bu bir, levent kırca iki. levent kırca en son bi şekilde sansüre uğradığını, hiç bi kanalın projelerini istemediğinden yakınıyodu. hatta başbakanın eşine bile gitmiş, o da "böyle bişey olamaz" falan demiş. kimse demiyo mu sana gülen çocuklar büyüdü, senden de yalvaç uraldan da tiksiniyolar diye. gerçi yalvaç ural ı çocukken de sevmezdim lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 keşke bunu sölemeseydim ama nejat uygur içinde aynı şeyleri düşünüyorum. ama zamanında çok gülerdim hakkını vermek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 levent kırcanın eski videolarına hala gülerim ben. Nejat uygurunda. Bence gülen çocuklar büyümedi(büyüdüde onla alakası yok :D) son dönemde onlar reyting kaygısınıa düşüp biraz saçmaladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 UNUTMAYACAĞIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yalvaç ural demeyin bana ya. metal rulo şeklinde bi kutuda satılıyodu kitabı pahalıyd birazda zor aldırmıştım. bi da vinci bi vivaldi olabilcek potansiyelimi söndürdü adam resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 güldürürken düşündürme olayının bokunu çıkarınca sıştılar haliyle - bu memlekette bu mırmırlar böyle mırmır olursa, vay halimize.. * sallanan kafalar * * saz gir * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sizi gidi şemsi paşa pasajında sesi büzüşesiceler. yazması bile zor homua goyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 nejat uyguru hamdi alkan ve levent kırca ile bir tutmamak lazım ben hayla gülerim nejat uygura ama ne alkan nede kırca bana hiç komik gelmedi küçüklüğümden beridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 levent kırca dediğiniz avrupa yakasına 1000 basar. associated press... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bir tutmuyorum zaten ama esprilerine artık eskisi kadar gülemiyorum sadece onu söyledim. Hamdi alkan'a zaten böle basit bi gülümseme bile yaratamıyor. levent kırca bi nebze. Yalvaç Ural? ulan ne severdim o adamı meğer hıyarın tekiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 http://photos-g.ak.facebook.com/photos-ak-snc1/v273/34/87/810715220/n810715220_3478822_2079.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sadsdasdasdasda34524aws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 hamdi alkan rezil ya. ancak cocukken guldurebiliyodu iste yoksa komiklik konusunda hic usta bi adam değil yani. levent kırca apayrı. olacak o kadar'ın coook eski zamanlarında 90'larda yani superdi. deli makbule, darbukator bayram zamanlarında. levent kırca'ya gulmuyorum diyosanız buyuk ihtimalle o zamanki programları izlememissinizdir. son cekilen programlarda hicbi komiklik yoktu cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yeni nesil, gazmandı, levent kırcaydı abidik gubidik bi espiri alayışıyla yetişmedi ya, onlar adına seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 valla hamdi alkan ve nejat uygura hic gulemedim de, olacak o kadar bir numaradir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 levent kırca belki o zamanlar komik geliyodu gülüyoduk bi şekilde.ama olacak o kadardan daha iyisi yoktu.şimdi levent kırca sinir bi herif.uyuz oluyorum hamdi alkan kendini camdan atsın pls.bi adam bu kadar itici ve komiklikten uzak olamaz arka sıradakiler dizi bile onun için bi başarı yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Levent Kırca ile Nejat Uygur kral Hamdi Alkan şaklaban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Eskiden Levent Kırca çok süperdi de sonra çok cıvıdı, aynı şeyleri tekrarlamaya başladı aşırı baydı. Hamdi Alkan ı da pek sevmiyorum. 12- ye hitap ediyo bence. En başından beri aynı şeyleri tekrar ediyodu zaten. Nejat Uygur konusunda pek bişey söyleyemiycem ama çok ta kötü değildi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 levent kırca dedigim gibi eskiden cok komediydi. yeni yaptıklarıda guldurmekten cok ulkeyi yonetenlere laf sokma amaclı programlar yaptı. oya basar'dan ayrılması falan fişman derken eski olacak o kadar yok oldu zaten kendiliginden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 hamdi alkan ve levent kırca gereksizde ben nejat uygur'da altıma işediğimi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar