Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GAZMANI UNUTMA UNUTTURMA

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ohh, neyse ki bu adamların komedi artık komik gelmiyo insanlara. bu bir, levent kırca iki. levent kırca en son bi şekilde sansüre uğradığını, hiç bi kanalın projelerini istemediğinden yakınıyodu. hatta başbakanın eşine bile gitmiş, o da "böyle bişey olamaz" falan demiş. kimse demiyo mu sana gülen çocuklar büyüdü, senden de yalvaç uraldan da tiksiniyolar diye. gerçi yalvaç ural ı çocukken de sevmezdim lan ben.
Mesaj tarihi:
levent kırcanın eski videolarına hala gülerim ben. Nejat uygurunda. Bence gülen çocuklar büyümedi(büyüdüde onla alakası yok :D) son dönemde onlar reyting kaygısınıa düşüp biraz saçmaladılar.
Mesaj tarihi:
yalvaç ural demeyin bana ya. metal rulo şeklinde bi kutuda satılıyodu kitabı pahalıyd birazda zor aldırmıştım. bi da vinci bi vivaldi olabilcek potansiyelimi söndürdü adam resmen.
Mesaj tarihi:
güldürürken düşündürme olayının bokunu çıkarınca sıştılar haliyle

- bu memlekette bu mırmırlar böyle mırmır olursa, vay halimize..
* sallanan kafalar *
* saz gir *
Mesaj tarihi:
nejat uyguru hamdi alkan ve levent kırca ile bir tutmamak lazım ben hayla gülerim nejat uygura ama ne alkan nede kırca bana hiç komik gelmedi küçüklüğümden beridir
Mesaj tarihi:
bir tutmuyorum zaten ama esprilerine artık eskisi kadar gülemiyorum sadece onu söyledim. Hamdi alkan'a zaten böle basit bi gülümseme bile yaratamıyor. levent kırca bi nebze. Yalvaç Ural? ulan ne severdim o adamı meğer hıyarın tekiymiş :D
Mesaj tarihi:
hamdi alkan rezil ya. ancak cocukken guldurebiliyodu iste yoksa komiklik konusunda hic usta bi adam değil yani. levent kırca apayrı. olacak o kadar'ın coook eski zamanlarında 90'larda yani superdi. deli makbule, darbukator bayram zamanlarında. levent kırca'ya gulmuyorum diyosanız buyuk ihtimalle o zamanki programları izlememissinizdir. son cekilen programlarda hicbi komiklik yoktu cunku.
Mesaj tarihi:
levent kırca belki o zamanlar komik geliyodu gülüyoduk bi şekilde.ama olacak o kadardan daha iyisi yoktu.şimdi levent kırca sinir bi herif.uyuz oluyorum

hamdi alkan kendini camdan atsın pls.bi adam bu kadar itici ve komiklikten uzak olamaz

arka sıradakiler dizi bile onun için bi başarı yani :)
Mesaj tarihi:
Eskiden Levent Kırca çok süperdi de sonra çok cıvıdı, aynı şeyleri tekrarlamaya başladı aşırı baydı.

Hamdi Alkan ı da pek sevmiyorum. 12- ye hitap ediyo bence. En başından beri aynı şeyleri tekrar ediyodu zaten.

Nejat Uygur konusunda pek bişey söyleyemiycem ama çok ta kötü değildi o.
Mesaj tarihi:
levent kırca dedigim gibi eskiden cok komediydi. yeni yaptıklarıda guldurmekten cok ulkeyi yonetenlere laf sokma amaclı programlar yaptı. oya basar'dan ayrılması falan fişman derken eski olacak o kadar yok oldu zaten kendiliginden.
  • Yeni Oluştur...