Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 HP iyi o konuda, zamanında toshiba ilede çok sorun yaşayan olmuştu ama onlarda bir çeki düzen verdi. Asıl çile desktopta parça servis ve garantide. Özellikle metro gibi bir firma ile çalışıyorsa bilgisayarcınız (bkz. ailenizin bilgisayarcısı osman) o zaman garanti kapsamında vermiş olduğunuz parça önce türkiye turuna çıkıyor sonra serviste çürümeye bırakılıyor, muhtemelen aynı isme sahip türkiyenin başka bir ilindeki başka bir bilgisayarcıya gidiyor sonra mucizevi bir şekilde geri gelip hiç bir şekilde değişmemiş, yenilenmemiş hatta tamir bile edilmemiş olduğunu görüyoruz. Lakin fiyatları ucuzmu ucuz. Ha penta ile çalışıyorsa bilgisayarcınız osman o zaman parça sevis/garanti tıkırında. @mayhem; bence o seri sorunlu bir üstmodelini talep et.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 o dediğin laptopu kullanıyorum.. 30-35 derece sıcakta çalışıyo genelde. sorun yaşamadım hiç.. belki bela okuduğun için sana ayıplı ürün veriyolardır :D
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bir üst modelini de özür dilemek için vermiyorlar, ellerinde o ürün o anda olmadığından bir üst modelini vermek zorundalar. Tüketici kanununa göre. Kesinlikle bu tarz pahalı ürünlerde dikkat etmek lazım servis olayına.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Yine aynı kanuna göre bir üst modelini cüzi bir fiyat farkı ile alabiliyorsun.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Yau alete nazar deydi, hem de en oturaklısından.. Vista çalışırken mavi ekran mulfunction hardware hatası verdi ve şu an açılmıyor :( Artık İstanbul'a döndüğümde servise vermem lazım. Bakalım harddrive'ı sağlam mı? Motherboard'a bişi olduysa zaten nanay..
janis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 DELL 'in suçu yok arkadaşım , Suç KOYUNCU larda. Uzak durun bundan sonra KOYUNCUDAN , KUZUCUDAN
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mr_Hand said: sonuncu laptop anladığım kadarıyla Dell'in deil, koyuncunun inekliği. Asıl Fujitsu-Siemensler böyle ama, onu iyi biliyorum. Özellikle ince tasarımlıları performanslı modelse acaip ısınıyo çeşitli parçaların bozulmasından kasanın çatlamasına kadar bi sürü sorun yaratıyo. Fujitsu siemenslerin ööle oldugunu ben de cok duydum.Ama bana sormadan bir aile operasyonuyla gitmiş bizimkiler fujitsu laptop almıslar.bayadır kullanıoruz bi sorun yok ama tabii ki tırsıorum.Ama ısınma probleminin oldugu bariz.EL degmıo alete.Kışın dogalgaz parası vermesek etrafında ısınırız o derece:D
yasin910 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 sakın dell almayın çok dandik. fan sesinden başınız ağırır.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Dell dandik hakikaten. Nasıl bu kadar prestij sahibiolaibliyo bu dandik laptoplarla anlamıyorum.
titanguard Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Dell'ler iyidir yav.Bende sony vaio varda noluyor.sürünüyorum
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 su kafayi da bi gecemedik, her markanin basarili ve basarisiz modelleri vardir. her vaio , vaio degil, her dell de o bildiginiz dell degil. tek istisnasi heralde hp, her hp iste o dandik hp oluyor, o baska.
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Eheh demek her hp de dandik değilmiş. :D
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 sadece markayi daha fazla yerip mevcut kullanicilarini daha da uzmeyeyim diye susuyorum. yoksa bi philips, bir de hp(consumer level diye not atalim).
yasin910 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 5 parça değişikliği oldu anakart(şarj edilemediğinden ), fan(yüksek gürültüden) , speaker(sağ speaker ses vermedi) , fanın küçük parçası hepsini tarayıp atıcam . anakartın gelmesi 15 gün sürdü diğer parçalar 2 günü geçmedi gönderdikleri özür maili altta karalama kapanyasına devam ediyorum başka forumlardada sürdüreceğim. yakında değiştirlen parçaların kağıdını yayınlayacağım bu kadar uğraştım fan sesi hala devam. hiç susmaz en son laboratuar incelemesine almak için arıyacağım belki ozaman değişirler.(oda 3 , 4 gün sürermiş ) 15 gün bilgisayar hiç açılmadı 13. gün gönderlikleri mail -------------------------------------------------------------------------------- Değerli Müşterimiz; Size bu metni Dell sisteminizdeki parçaları değistirmek için açtırmış olduğunuz servis numarası için yazmaktayız. Referans 32020051403 Maalesef bu parçaları tedarik etmekte gecikme yaşamaktayız, bu parçaları size teslim etmek için tedarikçilerimiz ile çok sıkı bir sekilde calışmaktayız. Bu parçaların şu anki onarım sürelerini ayrıca hızlandirmak için sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Gecikme ve buna bağlı olarak ilk servise gelen ilk servisi alir servisimizden dolayi şu anda sizlere hızlı bir servis tarihi verememekteyiz. Yetkili bir Dell temsilcisi bu parçalar kullanıma hazır olur olmaz sizinle irtibata geçip Dell sisteminizin tamiri için sizin ile bir ortak zaman ayarlayacaktır. Dell`e olan anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 2006 dan beri dell kullanıyorum tek sorunum teknolojisinin eskimiş olması benim zamanında 3 kere us robotics modem iadesi yapıp 4. de para iadesi almam nasıl ki us roboticsi kötü bir marka yapmaz (ki 2005 den beri routerını kullanıyorum o da taş gibi) aynı şekilde dell i de yapmaz kötü bir seriye denk gelmişsin o yüzden para iadesi talep et deal with it or gtfo
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Dell 10 numaradır cidden, hatalı bir seri olması ihtimali yüksek.
yasin910 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 laboratuar için dumlupınar caddesi aydınevler mah. küçükyalıya / istanbul adresine kargo ile yollamam kargo ücreti benden miş falan filan işte yalnız bu adreste otokoç a.ş çıkıyor
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mayhem said: yeter artık, nerden gidipte aldım dell notebook. xps m1330 aldım, 2 defa yenisiyle değiştirildi ve 3. cihaz henüz 6. gününde iken durup dururken harddiski patladı. nedir senden cektiğim dell! ne dandik parçalar kullanıyorsan artık yeter.. bu sefer iade edemessem geçen seferki gibi üşenmeyip yemin ediyorum dava açacam, bıktım artık.. Ben 2008 Hazirandan bu yana Dell XPS M1530 kullanıyordum, geçen hafta pörtledi. Ama bugüne kadar çok iyi idare etti, yaz aylarında OC'li oyun oynadım banamısın demedi.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 siemens alın en iyisi. 5-6 yıldır patlamadı. usbleri çalışmıyor sadece. 0 format. ve neredeyse tüm 3d ve 2d modelleme ve çizim programları ile video kurgu işimi gördü.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Tank notebook istiyorsanız iki marka var bence düşünülmesi gereken: Acer ve Asus. Tank gibiler. 3 Acer kullandım (en eskisi 6 yaşında) ve hala hiç biri sorun çıkarmadı. Ama Acer'ın da sorunlu serileri oluyor, Dell'in de öyle bir serisine denk gelmişsindir sen. Notebook alırken özelliklere bakmayacaksın sadece, seriye de bakacaksın.
Öne çıkan mesajlar