lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 O hormonal ve özellikle testesteronla ilgili olan şey tehlikeli.Vücut fazla testesteronu dengelemek için bu sefer östrojen salgılamaya başlar sonucunda ise jinekomasti,testislerde küçülme,cinsel fonksiyonlarda bozukluklar ortaya çıkar.Bence onu kullanıyorsan bir endokrinoloji bölümüne git tahlil yaptır bakalım sonuçlar nasıl çıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 direk horman degil aol ve glutamine hapları Arginine, Ornithine ve Lysine amino asitlerinin en ideal oranları ile formule edilmiş haplar gece yatmadan antrenmandan once falan alıyorsunuz kan şekeri düsükken alıp uyudugunda büyüme hormonunun daha fazla salgılanmasına yardımcı oluyor dogal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 normalden fazla büyüme hormonu salgılanması doğal değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Metakuso said: normalden fazla büyüme hormonu salgılanması doğal değildir. günde 4 ünite growth basıyo bizim hoca saçı teni manyak aşırı gençleştiriyor bişi olmucagını steroid etkisi yapmıcagını senelerdir bastıgını soliyo ben basmam tabide dogal kütle hedefim genede adam 50 yaşında hala savunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 HARDLİNE yegen yerli malı yurdum malı herkes onu kullanmalı:) tabi şakada piyasadaki ilaçlarım bir coğu kaliteli zaten.. eskidendi o iyisi kotusu ama universali herzaman tavsiye edrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 MuscleTech'i goz ardi etmeyin derim.. Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ultimate Nutrition , Optimum , MuscleTech , Universal Nutrition bu markalar cidden kaliteli supplement üretir ama bunları Türkiyede bulmak çok kolay değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Hardline Amino Sıvı kullanıyorum bende 2 haftadır. içinde L-arginine L-ornithine L-carnitine L-taurine varmış :) Sadece bunu kullanıyorum ben, çok profesyonel amaçlarım yok zaten. En azından kasların alması gereken aminoları sağlıyorum bu şekilde, o da bana yeter öyle çok büyümek gibi hedeflerim yok zaten :) Ama birisi bu amino hakkında deneyimlerini yazarsa şimdiden teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 hiçbir bilimsel dayanağım yok ama çok alınca bende sivilce yapıyor. ayrıca kreatinde baş ağrısı yapıyor. ne biçim bi insanım anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Hiç bişi olmuyo bana xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 80 kiloyum, yeterince protein alamıyorum malum ogrencilik. Yaklaşık 3 aydır ortalama bir program uyguluyorum cardio+body building olarak, 1000lik L-carnitine aldım bu sure zarfınca ve bitmek uzere. Çok kaslanmak gibi bir niyetim yok biraz şekilli bir vucut istiyorum. Protein tozu mu aminoasit mi onerirsiniz? Sıvı mı hap mı ve kaç mg? Haftada 3 gun devam edebiliyorum salona. Ayrıca buna carnitine den hemen sonra başlamak doğru olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 protein tozu al eğer 2 sinden birini alıcaksan. protein tozunu sabit supplement düşünün ne alıcaksanız onun yanına alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 doğal ürünler kullan kardeşimde yapıyor süt,yumurta ve meyvalar gibi v.s tabi amaç sadece yemeğe değil çalışmaya bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Ya iyi güzel demişsin herkes öyle beslenmeye çalışıyor da, kimse günde 1 tencere makarna + 3 litre süt (üstelik içersen performans kaybı oluyor) + 6 yumurta + bir tavuk göğsü gibi egzotik diyetler uygulayamıyor ne yazık ki. Ayrıca o kadar yumurtayı yiyince karaciğer ve deride oluşan sorunlar da cabası. Ha ben protein tozu vs. kullanmıyorum ama günde 2 yumurta 1 litre süt, sebze yemeği, sıkma meyve suyu ve yiyebildiğim kadar meyve, yiyebilirsem de tavuk (haftada en az 3 gün yiyorum) şeklinde besleniyorum. Çünkü zararlı olduğunu düşünüyorum yan ürünlerin çoğunun (çok su içemeyen birisiyim, bunun da etkisi var zararlı görmemde) Tabii kullananlar ya da yukarıda yazdığım gibi garip bulduğum diyetler uygulayan insanlar kadar ağırlık da kaldıramıyorum. Bence bu tip ilaçları kullananacak olanların kendilerine bir kaç soru sormaları lazım, -Mideleri doğal beslenme diyetlerini kaldırabilecek mi? -Bu sporu sürekli yapacaklar mı? -İlaç ve katkı maddelerini adam gibi kullanacaklar mı? -Gerçekten bu ürünleri kullanarak elde edecekleri görüntü istedikleri görüntü mü? (Çünkü eğer kaliteli bir salonda çalışmıyorsanız size verecekleri sıradan diyetler uç nokta çalışanlar için verilen diyetler oluyor genelde, monitörler pek umursamıyor çalışanları çoğu sokak arası salonda.) -Ve bence en önemlisi gelecek yıllarda bu yüzden başlarına birşey gelirse (gelecek demiyorum illa ama sonuçta vücudunuzla oynuyorsunuz) bunu kaldırabilecekler mi? Son olaraksa söylemek istediğim yan ürün kullanmadan önce mutlaka doktora başvurulması gerektiği. Ben de bir süre düşündüm geçen sene ve önceki senelerde, zaten postlarım da vardır bu topicte heralde. Ama yukarıdaki soruları kendime sorduğumda kendimi bu ürünleri kullanmaya uygun görmedim. Sonuçta benim hayatım fitness değil ve vücudum oynayıp sıkılacağım bir oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Şöle bir gerçek de var öle bir beslenme...şu zamanda eğer sırf herşeyini vücud yapmaya adamassan imkansız denicek gibi bişi ve protein tozu aminoasit gibi ürünler doğru şekilde kullanılırsa hiç bir şekilde karaciğer veya böbreklere bir zarar yaratmaz sadece bunları kullanırken gerçekten bu işi iyi bilen birine danışıp onun yardımını almak gerekir öle kafana göre gidip protein tozuydu aminoasit di glutamin bilmemne alıp kullanmaya benzemez bu herşeyin belirli bir ölçüsü , kişinin kas ve kilo yapısına göre her türlü farklılık gösterir. o yüzden öle forumdan alınıcak bir tavsiye değil bu şayet içimizden biri Spor Akademesi , vücut geliştirme üstüne bilgi sahibi değilse...öle her vücud her iri kaslı adam bilgili adam demek değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Bu sporu yapmak için gerçekten öncelikle sağlıklı beslenmek lazım ve düzenli uyku saatleri vicudun gelişebilmesi için ama en temeli beslenmeden gerisi protein amino vs. ve düzgün antreman olunca sonuç ortaya çıkıyo. Önerebileceğim protein ise amerikan ve alman üretimleri tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 uyku çok önemli. salona uykusuz gidince çok fena performans düşüşü yaşanıyor. yani 4-5 hareketten sonra yoruluyorum ben uykusuzken, zor tamamlıyorum programı. böle normalde rahat kaldırdığım ağırlıklarla seti bitiremediğim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 En az 8 saat uyku. Hatta uykusuzluğu bir düzene bindirdiyseniz 6 saat idealdir ama ben yine de 8 saat öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Bugün mekik cekerken ara verdim, bi ara gözlerim kapandı sonra hoca bağırdı arkadan kendime geldim :( Uykusuzluk cidden berbat birşey, ağırlıklar kalkmıyor, kalksa da inmiyor, vakit geçmiyor her an işkenceye dönüşüyor. Ben günde 6-7 saat uyuyorum ve o da gündüzleri. Gerçi alıştım artık ama adam gibi uyusam %20 artış olur performansımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Gece uykusu İyi beslenme İyi çalışma Bunlar olmadan hiç bir şey yapmazsınız. Protein tozuna gelince de ihtiyacınız olan proteini hesaplayın kendinize günde 6-7 öğünlük bir yeme programı hazırlayın. Zaten 1 bardak protein tozu takviyesi ile o oranı yakalarsınız. Bunun da öyle zararı felan yok. Unutmayın vücut bir öğünde en fazla 30gr. proteini kullanır gerisi işe yaramaz. Öyle bir oturuştu 10 yumurta yemenin hiç bir mantığı yoktur. Doping kullanmıyorsanız tabii. Yukarda yazılan bir çok etki dopingde geçerlidir. Proteinsiz ve Aminosuz da vücut yapılır gayet de kolay yapılır. Besin takviyeleri adı üstünde besin takviyesidir. Besin ilaca değil ilac besine takviye olmalıdır. Bu mantık içine yararlıdır. Gece uykusu -22.00 ile 6.00 arası- çok öenmlidir. Özellikle çok karanlık ortamda uyunmalıdır. Gece salgılanan hormonlar -growth gibi ki en önemlisi- karanlıkta uyurken ve gece saatlerinde size yarar sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Protein tozu benim mideyi bozuyor yaw. Protein barları var, kalori değeri protein tozundan daha fazla ama içerdiği saf protein miktarı bir ölçek tozla aynı. Böyle bişey kullansak olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Teorik olarak olur ama onların tadının da pek güzel olduğunu sanmıyorum. Hardline'ın protein tozu yarım yağlı sek sütle hiç de fena değil tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Tadı önemli değil, ilaçmış gibi içtiğimden lezzet aramam zaten böyle besin takviyelerinde... PRotein tozu gibi ishal etmez en azından barlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 kgt alan var mı hiç ya 20-30 yıl genç ölmeyiz dimi alırsak onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 MrMarvelous said: Protein tozu benim mideyi bozuyor yaw. Protein barları var, kalori değeri protein tozundan daha fazla ama içerdiği saf protein miktarı bir ölçek tozla aynı. Böyle bişey kullansak olmaz mı? onların tek farkı içindeki protein tozunun ürüne yayılmış olması. normal toz bozuyosa oda bozar yani ama dene, aldığın fazla kalori harici bişey farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar