Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yirmi milyon!

Aurora

Öne çıkan mesajlar

bizde 7 kişi bira içtik geçen gün herkes 10 milyon verdi gayette güzeldi yani baya içtik yedik fln =)[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ...
...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım
;;suicidal icq

Sosyal ağlarda paylaş

biz 10 milyona mangal + bira yapmıştık.

hem de böyle kafam kadar köfteler almıştık (toptan alınca ucuza gelmişti). adam başı 2-3 sandviç ekmeği köfte düşmüştü, bi de yanına közlenmiş biber/domates.. bira, ohşş.. özledim.[signature][hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 02 Nisan 2004 22:25 tarihinde demiş ki:
biz 10 milyona mangal + bira yapmıştık.

hem de böyle kafam kadar köfteler almıştık (toptan alınca ucuza gelmişti). adam başı 2-3 sandviç ekmeği köfte düşmüştü, bi de yanına közlenmiş biber/domates.. bira, ohşş.. özledim.

bizde bi kere 15 milyona bira+sucuk mangal yapalım dedik.
Arkadaş ucuza sucuk bulmuş bi sürüde almış ama.Eywallah dedik yedik içtik sıçtık
gece hepimiz sucuktan zehirlendik bi arkadaşı hastaneye kaldırdık midesini yıkadılar sonra uzun zaman sucuk yemedim
Anlamalıydık 1 milyona 1 kangal sucuk nerde görülmüş be[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

Zevksiz sürüsü sizi, köpek öldüren size fazla tabi kaliteli şaraptan ne anlarsınız siz. Dayıyacan köpek öldüreni yana yana içeceksiniz, daha iyisi sirkeyi dayıyıcan şarap diye daha ucuz içeceksiniz.

Şayet cidden kaliteliyse 20 milyon az bile.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Babacum sen o bira bardağıyla içmeye kalkarsan , 125 yap bence onu.[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

yok biz en son pazarlıkla 20 milyona 2 duble rakı ve bir sürü meze ile balık için anlaşmıştık. Tabi iki duble beni kesmez diyorsan o ayrı, yani körkütük sarhoş olmanın anlamı yok ki, çakırkeyf ol yeter.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray lisesinin yanından aşşaı dooru inen yokuşta sağ tarafta 45lik die izbe bi yer vardı, bira accaip ucuzdu, üstelik bi de öölen 12den akşam 5e kadar daha da ucuz oluodu. hala oluo mu acaba???[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Sosyal ağlarda paylaş

A hakkaten 45liğe gitmeyeli herhalde 4-5 yıl oldu, bende merak ettim şimdi hala açık mı orası birde eskisi gibi mi?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

biradan kralımı var be
rakı ayrı bişi ama valla kafam estimi 4 5 i buluyom :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ufak bir yanlış bilgi bekletilen bütün şaraplar yıllanırdır. Belirli tip şaraplar, belirli koşullarda bekletilirse yıllanır yoksa bizim genel olarak içtiğimiz Doluca filan gibi şaraplar sadece sirke olur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

walla bu sayfayı açınca burnuma alkol kokusu gelmiosa terbiyesizim:D ne kada r duyarak yazmışınıs demek ki...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Sosyal ağlarda paylaş

kişi başı 10 milyona alemlerden alemlere aktığımız zamanları biliyorum ama tabi ki bunun için ev ortamını veya direk kayalıkları tercih etmiştik

yok eğer diyorsanız biz sosyete insanıyız üstümüz kapalı olacak bolca para harcayacaz ondan sonra giden paraya hiç yakınmayalım:)

zaten önemli olan güzel vakit geçirmek onu da geçirdiyseniz ne ala, geçiremediyseniz yazık[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir rakı sofrasından adam başı 20 milyona kalksam öper başıma koyarım, ama şarap daha da maliyetli bir olay. Alkolü azaltmak lazım. Zaten zararlı birşey, 18- arkadaşlar özenmesin, çok kötü çok. Sonra sağda solda paticikte alkole özendiriyorlar, bizi kötü yola düşürüyorlar diye dedikodu çıkartmayın. 18+ lar özenebilir, sakıncası yok =P

Ayrıca topici büyük harfle açmışsın, hala da düzelmemiş kendi kendine, düzelttim şimdi. Zaten geçmiştir herhalde sinirin 4 sayfa caps başlığa yazdıktan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...