bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Nevizade çok süper bir mekan iki kere çıkıştı kusmuştum o kaddar sarhoş oldum orda yani :) görünce bile içesim geliyor[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bizde 7 kişi bira içtik geçen gün herkes 10 milyon verdi gayette güzeldi yani baya içtik yedik fln =)[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ... ...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım ;;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 biz 10 milyona mangal + bira yapmıştık. hem de böyle kafam kadar köfteler almıştık (toptan alınca ucuza gelmişti). adam başı 2-3 sandviç ekmeği köfte düşmüştü, bi de yanına közlenmiş biber/domates.. bira, ohşş.. özledim.[signature][hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Mirage, 02 Nisan 2004 22:25 tarihinde demiş ki: biz 10 milyona mangal + bira yapmıştık. hem de böyle kafam kadar köfteler almıştık (toptan alınca ucuza gelmişti). adam başı 2-3 sandviç ekmeği köfte düşmüştü, bi de yanına közlenmiş biber/domates.. bira, ohşş.. özledim. bizde bi kere 15 milyona bira+sucuk mangal yapalım dedik. Arkadaş ucuza sucuk bulmuş bi sürüde almış ama.Eywallah dedik yedik içtik sıçtık gece hepimiz sucuktan zehirlendik bi arkadaşı hastaneye kaldırdık midesini yıkadılar sonra uzun zaman sucuk yemedim Anlamalıydık 1 milyona 1 kangal sucuk nerde görülmüş be[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 artık köpek miydi, kedi miydi kim bilir[signature][hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Zevksiz sürüsü sizi, köpek öldüren size fazla tabi kaliteli şaraptan ne anlarsınız siz. Dayıyacan köpek öldüreni yana yana içeceksiniz, daha iyisi sirkeyi dayıyıcan şarap diye daha ucuz içeceksiniz. Şayet cidden kaliteliyse 20 milyon az bile.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 25 yap şunu[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Babacum sen o bira bardağıyla içmeye kalkarsan , 125 yap bence onu.[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yok biz en son pazarlıkla 20 milyona 2 duble rakı ve bir sürü meze ile balık için anlaşmıştık. Tabi iki duble beni kesmez diyorsan o ayrı, yani körkütük sarhoş olmanın anlamı yok ki, çakırkeyf ol yeter.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 galatasaray lisesinin yanından aşşaı dooru inen yokuşta sağ tarafta 45lik die izbe bi yer vardı, bira accaip ucuzdu, üstelik bi de öölen 12den akşam 5e kadar daha da ucuz oluodu. hala oluo mu acaba???[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 A hakkaten 45liğe gitmeyeli herhalde 4-5 yıl oldu, bende merak ettim şimdi hala açık mı orası birde eskisi gibi mi?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 biradan kralımı var be rakı ayrı bişi ama valla kafam estimi 4 5 i buluyom :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Haysiyetsiz insanlar! İçki miçki diyerek kanıma girdiniz.Evde ev yapımı şarap ve müthiş(artık nasıl oluyorsa) bir jb viski var...Acaba hangisini içsem?[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 jb takıl el yapımı şarabı bekşlet iyice yıllansın sonra sat şişe şişe jb alırsın[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Bu arada ufak bir yanlış bilgi bekletilen bütün şaraplar yıllanırdır. Belirli tip şaraplar, belirli koşullarda bekletilirse yıllanır yoksa bizim genel olarak içtiğimiz Doluca filan gibi şaraplar sadece sirke olur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ohh açtım JB yi içiyorum.Tadına kurban olduğum! Fakat yanında ne gider,onu bilemiyorum işte.Evde çukulata falanda yok,almaya da üşeniyorum... Ne ttavsiye edersiniz?[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 karı kız böle leblebi gibi no offence![signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 puding yap :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 baba evde sütte yok ühühüü... Ama çerez falan var,peynir var. Acaba yesem nasıl olur yanında?[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... [Bu mesaj RamsesII tarafından 03 Nisan 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Hiç parayı düşünmeyeceksin yoksa tadı çıkmıyo, giren girmiş zaten boşver dedin mi...[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 walla bu sayfayı açınca burnuma alkol kokusu gelmiosa terbiyesizim:D ne kada r duyarak yazmışınıs demek ki...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yuh bir de söylüyor doluca "antik" içtik diye.. yine ucuz kurtulmuşsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 kişi başı 10 milyona alemlerden alemlere aktığımız zamanları biliyorum ama tabi ki bunun için ev ortamını veya direk kayalıkları tercih etmiştik yok eğer diyorsanız biz sosyete insanıyız üstümüz kapalı olacak bolca para harcayacaz ondan sonra giden paraya hiç yakınmayalım:) zaten önemli olan güzel vakit geçirmek onu da geçirdiyseniz ne ala, geçiremediyseniz yazık[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Ben bir rakı sofrasından adam başı 20 milyona kalksam öper başıma koyarım, ama şarap daha da maliyetli bir olay. Alkolü azaltmak lazım. Zaten zararlı birşey, 18- arkadaşlar özenmesin, çok kötü çok. Sonra sağda solda paticikte alkole özendiriyorlar, bizi kötü yola düşürüyorlar diye dedikodu çıkartmayın. 18+ lar özenebilir, sakıncası yok =P Ayrıca topici büyük harfle açmışsın, hala da düzelmemiş kendi kendine, düzelttim şimdi. Zaten geçmiştir herhalde sinirin 4 sayfa caps başlığa yazdıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Ulen Yaw Daha Azima Icki Namina Hic Bir Sey Surmedim isallahda Surmem Bole Gayet Iyi.. Isin Kotu Tarafi Gunde 2.5 Lt Cola iciyorum Midem Delinecek Bide herqun....[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar