Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahmedinecad Fanları

geffen

Öne çıkan mesajlar

bizde her tip insan var.. cahili çok var.. bi okur yazarlık grafiği vardı. dünya çapında..

heh işte ondan.. ha, ayrıca okur yazarlık nereye kadar bağlıyor ki bizimkileri? dersen.. eğitim-öğretim farkından dem vurur ve hatta "tahsil cehaleti alır eşeklik baki kalır" da derim haklı olarak..
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi burda abd'yi sallamayıp rusyayla, iranla dost olalım, kanki olalım desek, ne faşistliğimiz kalır, ne gericiliğimiz, ne dünyadan kopukluğumuz, ne işte, neydi o, ha laik agnostik ateist aczmendi elitistliğimiz.

Ama adamlar alkışlayınca, biz "kaka bu adam, şeriatçı" deyince gene biz kötü oluyoruz.

edit/dasaaa: daha dikkatli yazıyoruz, küfretmiyoruz, küfürlerde harf değiştirmemiz sonucu değiştirmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

kendisi basın toplantısında direk ezmiş bu arada bizim yöneticileri. tebrik ediyorum kendisini canı gönülden ciddi anlamda. Yolların kapatılması, istanbullu insanlara ve turistlere çektirilen eziyetler yüzünden özür dileyip, bu tarz bir uygulamanın asla ve asla kendi ülkesinde yapılmadığını söylemiş. Yani demek istediği ben geldim sizde eşşek gibi dediklerimi yaptınız el pençe divan durdunuz siz gelseniz benim ülkeme bir soğuk su içip gidersiniz demiştir.

Adamların ülkeyi düşürdüğü duruma bakın ya. AB e ayrı bir yalakalık amerikaya ayrı bir yalakalık iran a ayrı bir yalakalık. ne onur kaldı ne haysiyet. ama nede olsa birilerinin cebi doluyor. önemli olan para. gurur onur gibi kelimeler isimlerde ve mazilerde kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Burda bu kadar saydırıyorsunuz adama da, koca istanbuldan bir protesto çıkmadı. Tam tersi millet gidip mücahit ahmedinejad diye slogan atmış.

Ya bilmiyormu insanlar bu adamın ne bok olduğunu, yoksa ciddi ciddi destekliyorlarmı iran'ın hayvanlığını anlayabilmiş değilim.

Keşke birileri gidip de pankart açsaydı şerefsiz idam ettiğin çocukların hesabını ver diye.

Not: Gerçi linç girişimi falan olurdu herhalde o zaman da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...