Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Sly-One said: Penthesilea said: turkiye'de gidecegin kurstaki tek fark laast yerine leest, kaant yerine keent demek falan olacaktir. Bi de colour yerine color, honour yerine honor falan. aksanli ogretmek istiyorsan yerinde ogreneceksin. aklin varsa ingiliz aksani ogreneceksin tabi, avustralya aksani da ayni olcude seksi tabi. irish karizma, scottish ise bildigin ingilizce bilmeyen bi turke ingilizce yazi okutuyomussun gibi les iskoç aksanı hakkındaki görüşlerinin değişmesi tek iskoç kızla tanışmana bakar ;)besili inek degil mi lan iskoc kizlari sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 İskoç aksanı gibisi mi var lan. Irish var da İskoç da iyi. A LAY YA PENEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 13 senedir ingilizce görüyorum, yurtdışına bolca çıktım gezdim bence amerikan aksanı çok daha akıcı, ingiliz aksanı resmen öyle AKSANIM BEN BELLİ EDERİM KENDİMİ diyor. Yumurta ile Çorap farkı da ancak Redneck ile Scottish karşılıklı konuşursa olur. Abartmayın yani. Şu ana kadar da ingilizce aksanla konuşup bizim işlerde sükse yapan görmedim, temiz ingilizce konuşunca şaşırıyor yeter. I KAAN'T do TDHAT demenize gerek yok. Benim için temiz amerikanische aksan en iyisi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Penthesilea said: Sly-One said: Penthesilea said: turkiye'de gidecegin kurstaki tek fark laast yerine leest, kaant yerine keent demek falan olacaktir. Bi de colour yerine color, honour yerine honor falan. aksanli ogretmek istiyorsan yerinde ogreneceksin. aklin varsa ingiliz aksani ogreneceksin tabi, avustralya aksani da ayni olcude seksi tabi. irish karizma, scottish ise bildigin ingilizce bilmeyen bi turke ingilizce yazi okutuyomussun gibi les iskoç aksanı hakkındaki görüşlerinin değişmesi tek iskoç kızla tanışmana bakar ;)besili inek degil mi lan iskoc kizlari sdfsfs aga senin yanında vic. sec. modeli gibi kalırlar asdadsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ahahaha dogru valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ingilterede yaşarsan şöyle bi 4-5 sene aksanı kapıyorsun(ne kadar ufak gidersen o kadar fazla bu ihtimal) ama ayrıldığın vakit gidiyor aksan öyle de nankör bişey, abimden biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ooh goooğcız meyt, det is bılladi maaağvılıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 The Pink Panther (2006) bu filmdeki elemanın aksanı gibisi warmıydı ya hele filmin bi bölümünde amerikan aksanı ile " I would like to buy a hamburger" youtube yazarsanız bunu görürsünüz izlemeyenler için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 O Fransız-Amerikan aksanı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 evet fransızlar hamburger diyemiyor heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 IMBOGAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ingilizi falan gectim de irlanda aksanıyla konusan bi hatunu duramam operim yani(tabi guzelse de bi etkisi war tabi)..ne guzel aksan..o oyle..annayamıosun ne dedigini irlandalının.. :P iskoc aksanı ise harika..bravehearttan hatırlayanlar olur..kucuk wallace ın babası bunu evde bırakınca gecen diyalog superdir kucuk wallce-Faadır.ı vant tu kam vit yu.ay ken foyt baba wallce-ay nov yu ken foyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 irlandali kizlar zaten kiss me i'm irish tshirtuyle filan dolasiyo, hele bi st patricks day gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 exchange öğrencileri gelmişti amerikadan, nottinghamda okuyorum işte, bi bok anlamıyorlardı, ne slangi ne tv programlarını. konuşmaların yarısını anlıyoruz diyorlardı. topic hakkında fikri oluyor ama ince şeyleri kaçırıyorlar. çünkü ingilterede sokakta konuşulan ingilizce çok farklı. care for a fag tosser? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ain't it mate? (isn't it dude?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 init blood. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 İrlandalılar ve filmlerden gördüğüm kadarıyla doğu avrupalılar ingilizce aksaanları kavramından söz edildiğinde aklıma ilk gelenler. Bir de ingiliz aksaanı bana 60 yaş+ buruş buruş insanları hatırlatıyor. Nedanko'nun da dediği gibi ne zaman bir ingiliz dizisi ya da programı izlesem bunalıma giriyorum adamları anlamaya çalışırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ben ingiliz ingilizcesi duyunca viscount olmak istiyorum. Duke ya da Baron değil viscount. Ama duke de güzel aslında karizma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 american ve british arasında bariz kullanım farklılıkları vardır..kullandıkları kelimeler bile farklılaşır bazen..mesela amerikalılar asansöre elevator derken ingilizler lift der gibi gibi.. ve bi ingiliz(bizzat ingilize danıştım:)) amerikaya gittiğinde sanki farklı bi dil konuşuluyomuş gibi afallar kalır.. örnekler çoğaltılabilir,farklılıklar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 en güzel aksan, losttaki sayidin aksanıdır. ne güzel anlaşılıyor her dediği, baskılı r'ler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 hindistan ingilzicesi en güzeli o aksanı öğretsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alexandra Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Yine de İngiliz aksanının ayrı bi havası var kabul edilmeli ki :P screwy said: ingilizi falan gectim de irlanda aksanıyla konusan bi hatunu duramam operim yani(tabi guzelse de bi etkisi war tabi)..ne guzel aksan..o oyle..annayamıosun ne dedigini irlandalının.. :P iskoc aksanı ise harika..bravehearttan hatırlayanlar olur..kucuk wallace ın babası bunu evde bırakınca gecen diyalog superdir kucuk wallce-Faadır.ı vant tu kam vit yu.ay ken foyt baba wallce-ay nov yu ken foyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Amerikan ingilizcesi iyidir , zaten ister istemez ona yönelik yetişiyoruz.Amerikan kültürü çok yaygın çünkü,film izliyorsun , müzik dinliyorsun bunlar hep amerikan aksanı olunca senin de aklında onların kelimeleri ve okunuşları kalıyor.Daha önemlisi bizim için bilgisayar sektorunde de genelde butun dokumanlar firmalar tarafından amerikan ingilizcesi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 colour yazan ellerine,"kant" diyen dillerine,tane tane konuşan ağzılarına küfür ediyim ben o ingilizlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ben de aynı şekilde yavşak konuşan amerikanların kafasını kırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar