Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 http://www.atsizcilar.com/forum/soyunu-unutmus-genclik-metalci-turk-gencligi-t104137.html açıldımı bilmiyorum ama yeni gördüm. bu nedir yahu?? okudukça dumur üstüne dumurlara sebebiyet veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 adamlar ermiş ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 açıldıysa pardon ozaman ama nası arayacağımı bilemedim. abi bu nası bişey ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yalnız sitedeki saptamalar fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Jazz nasil zenci kopeklerinin muzigi arabesk nasil araplarin muzigi ise Metal de iskandinavyadaki amerikadaki escinsel topluluklarin muzigidir.Turkcunun dinlemesi gereken muzik Askeri Marslar Turkuler Bozloklar Saman melodileri ve Turk Sanat Muzigidir. böle bi yazı buldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 tanrı türkü korusun ve yüceltsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ya admaların sölediklerine karşı çıkan yada farklı düşünceye sahip olan herkesi atmışlar. ''aptal oldugu için atılmıştır''. böle bi sebb de varmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 töbe yarrabbim ne günlere kaldık sapıtmış millet iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 TÜRKÇÜ EMRE Aptal olduğu için atılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Cons said: TÜRKÇÜ EMRE Aptal olduğu için atılmıştır evet evet aynen bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 el kaide nin türkçü versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 said: Sen hiç harmandalı oynayarak duygularını dışa vuran amerikalı gördün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Aslında benim en çok istediğim nedir biliyormusunuz? Bu otağda kim varsa İstanbul'un belli bir semptinde toplanıp bu barışarock'ın düzenlendiği yeri basıp sesimizi duyurmak madem amerikalı dövemiyoz özentilerini döveriz. zomg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 sitede yazılanları okurken bi an kendimi orta asyada at sırtında falan hissettim.dışardan kurt ulumaları falan gelio.atıl kurt..yazık bu gençlere yahu.tamam milletini seversin yüceltirsinde bu ne yahu?evlerden ırak.aman aman. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 said: Öncelikle burada zenci ve çapulcu amerikan müziklerine ön yargı falan yok olaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 PhysX said: said: Öncelikle burada zenci ve çapulcu amerikan müziklerine ön yargı falan yok olaya gel bkz: paradoks nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 buneolm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 hahahahah süperler ya hepsini toplayıp ellerine birer balta ver, yunanistan sınırından sal bunları, o derece=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yanlız türkçü emrenin yaş 14 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Zuhahaha elemanlar çok fazla last samurai izlemişler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 "Hümanisttim. Çapulcu siteleri biraz dolaştım ama kendimi yakın hissetmedim. Sonradan içimde Milliyetçilik duyguları gelişmeye başladı. Devamında Türkçü.net'i görmemle Atsız Ata'yı tanıdım. Türkçülüğü seçmemim en büyük nedeni; Türklük bilinci ve Türklüğün her şeyden önce gelmesi. " Eski siyasi görüşü humanizmmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Aptal olduğu için atılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bız bazı haberlerı duyup sasırdıgımızda sehır yerınde o haberler unutulmus oluyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar