Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yazın oynanacak oyun

calimero

Öne çıkan mesajlar

selamlar efenim. şimdi ben geçtiğimiz yaz bir bilgisayar topladım ve daha öncesinde şahsıma ait bir pc yok idi. bu yüzden kült denilebilecek oyunlar dışında pek fazla bir oyun mazim yok pc oyunları açısından. (kültleri bile oynayamadım hepsini bühüü:)

şimdi sizden tavsiye istiyorum. malum yazın bir sürü boş vaktimiz var alalım oynayalım şöyle güzel oyunları.

bilgisayar özellikler

amd 4000+
gts 8600 ekran kartı
2 gb ram vs vs

hade oyuuna boğun beni :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi aslında rpg severim. strateji favorimdir ama single player oynaması pek zevkli değil gibi (di mi?) turn based stratejiler ilgimi çeker. civ serisinin hastasıyım. ama tabi belki de diğer türlerin baba oyunlarını oynamamış olabilirim. o yüzden siz top 3 top 5 bana bi sıralarsanız baya iyi olur.

Not: işlemci çift çekirdek bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

grafik olarak değil ama pathologic diye bi oyun vardı. çok bi güzeldi sanki.. üstkata çıkıp cd'sine bakayım da oynayayım bari. güzel oyundu..

bi de bu kışın olsa gerek the experiment diye bi adventure oyunu var. oldukça başarılı bir oyun. tüm adv. sevenlere öneririm. çok başarılı bi point&click varyasyonu bence
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
madem yeni pc toplamıssın, ben oynayamadım icimde kaldı sen oyna. ben de eylul gibi baslıcam oynamaya nasipse :)

crysis
bioshock
mass effect
oblivion
assassin's creed
neverwinter nights 2
gears of war
nwn2 yi türü sevmiyosan oynayamazsın da, gow çok kısa ömürlü bi oyun. bayıyo hep aynı şey. assassin's creed için de aynı şeyi söyleyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...