calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 selamlar efenim. şimdi ben geçtiğimiz yaz bir bilgisayar topladım ve daha öncesinde şahsıma ait bir pc yok idi. bu yüzden kült denilebilecek oyunlar dışında pek fazla bir oyun mazim yok pc oyunları açısından. (kültleri bile oynayamadım hepsini bühüü:) şimdi sizden tavsiye istiyorum. malum yazın bir sürü boş vaktimiz var alalım oynayalım şöyle güzel oyunları. bilgisayar özellikler amd 4000+ gts 8600 ekran kartı 2 gb ram vs vs hade oyuuna boğun beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 http://www.trackmania.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 trackmania oynamak için yeni bilgisayar toplamamıştır herhalde arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 hehe. yani... gerçi yeni toplamadım da daha yaratıcı birşeyler beklerdim patiden:P aslında biraz oyun tavsiye topiklerini dolaşayım ben. buradan pek ekmek çıkmayacak gibi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 wow oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ne tarz oyunlar seviyon ki? devil may cry 4 tavsiye edebilirim. assasins creed var ama işlemci çift çekirdekli değilse kaldıracağını sanmıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 abi aslında rpg severim. strateji favorimdir ama single player oynaması pek zevkli değil gibi (di mi?) turn based stratejiler ilgimi çeker. civ serisinin hastasıyım. ama tabi belki de diğer türlerin baba oyunlarını oynamamış olabilirim. o yüzden siz top 3 top 5 bana bi sıralarsanız baya iyi olur. Not: işlemci çift çekirdek bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bilgisayarın iyiyse ve rpg seviyorsan yakın zamanda çıkan güzel eğlencelik sci-fi rpg for dummies modunda Mass Effect diye bir oyun var. Göz at istersen hiç yoksa 5 gün idare eder :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 tm aşmış sistemlerde aşmış grafiklere sahip olabilen bir oyun evdeki dandik pcniz de çalıştırabiliyor diye küçümsemeyin. yaratıcılık hm? bu tarz bir oyun göstersenize bana merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Elder Scrolls 4: Oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Yazın oynanıcak oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 terazine tıkladım roket adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yav said: tm aşmış sistemlerde aşmış grafiklere sahip olabilen bir oyun evdeki dandik pcniz de çalıştırabiliyor diye küçümsemeyin. yaratıcılık hm? bu tarz bir oyun göstersenize bana merak ettim takılıyorum be abi. sinirlenme hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 medieval totalwar 2 oynayabilirsin. ama ben şahsen hearts of iron oynuyorum paso. ha şunu yapmadan edemicem. yazın oynanacak oyun: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kumdan kale yerine deve güreşi tercih ederim, grafikleri daha güzel (:P) o değil de mass effect var yeni çıktı, onun dışında Call Of Duty 4, Assassin's Creed var. Space Siege çıkmış bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 planescape monkey island bol bol vaktiniz varsa oturun mümkünse başından kalkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 warcraft 3 ün campaigns bölümlerini bitir.sonra strateji arıyosanda total war serisi on numaradır.warcraft da olabilir tabii grafikleri yönünden seni fazlasıyla tatmin eder.olmadı age of .. oyna.bütün zamanını yer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 grafik olarak değil ama pathologic diye bi oyun vardı. çok bi güzeldi sanki.. üstkata çıkıp cd'sine bakayım da oynayayım bari. güzel oyundu.. bi de bu kışın olsa gerek the experiment diye bi adventure oyunu var. oldukça başarılı bir oyun. tüm adv. sevenlere öneririm. çok başarılı bi point&click varyasyonu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 madem yeni pc toplamıssın, ben oynayamadım icimde kaldı sen oyna. ben de eylul gibi baslıcam oynamaya nasipse :) crysis bioshock mass effect oblivion assassin's creed neverwinter nights 2 gears of war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 vivavale said: warcraft 3 ün campaigns bölümlerini bitir. warcraft da olabilir tabii grafikleri yönünden seni fazlasıyla tatmin eder. olmadı age of .. oyna. ohoo kaç sene öncesinin oyunları... eski oyun oynayacaksanız gods oynayın bari, ben bitirememiştim içimde kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 toggie said: madem yeni pc toplamıssın, ben oynayamadım icimde kaldı sen oyna. ben de eylul gibi baslıcam oynamaya nasipse :) crysis bioshock mass effect oblivion assassin's creed neverwinter nights 2 gears of warnwn2 yi türü sevmiyosan oynayamazsın da, gow çok kısa ömürlü bi oyun. bayıyo hep aynı şey. assassin's creed için de aynı şeyi söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kirala ps2 god of war 1-2 oyna ooh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 fiz gears of war'a laf etme adminligine yakismiyo babs. gow yonetir hele xbox live de super aksiyon donuyodu pc yi bilemicem. adamin gotune kadar girip silahin meleesiyle (ki elektrikli testere gibi bisidir) kafasini parcalamak adamin super haz verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bioshock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 rayman 3 ve simpons: hit & run oyna süperlerl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar