Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hepsiburada.com


arcane

Öne çıkan mesajlar

çook eskiden kullanıp memnun kalmıştım. en son birkaç ay önce birşey aldım sonra iptal ettim, paramı iade ettiler, çok güzel. yani hiçbir sorun yaşamadım ancak resmen avantajı kaybolmuş:
şimdi birşey aldım, 350 ytllik ürüne kargo parası. 4 taksitten fazlasına faiz. mecburen aldım ama mecbur olmadığım durumlarda bu siteyi tercih etmek için bir neden göremiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Güvenilir de almak kargo güvenilir değil. Çamaşır makinesi, televizyon, laptop gibi büyük ve sofistike elektronik cihazları kendini gidip görerek alın derim ben.

Adam laptopu yurtiçi kargoya veriyor, yurt için kargo o laptop kutusunu sanki bi kasa limon taşırmış gibi atıp tutuyor sağda solda.

Sonra bişey olur alete falan, hiç riske girmeyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
hepsiburada çok kötü. sundukları ödeme seçenekleri, 2 ayrı karttan yada kart + havale seçeneği güzel ama rezalet bir müşteri memnuniyeti politikaları var. 10 gündür bir ürünü tedarik edemediler. ona rağmen stok bilgisi yok sitede. temin edilemiyorda demiyorlar. insan bi günceller bu tarz ürünleri.

yurt dışında en abidik gubidik alışveriş sitesi bile müşteriye anında cevap verirken, telefonu geçtim atılan e-mail e 30dk içinde cevap verirken, amazon black friday olmasına rağmen 1 saat içinde mailime cevap yazarken bu adamlar türk kurnazlığıyla iş yapıyor halen.

tekel sayılırlar zaten. adam gibi 3-5 tane online alışveriş sitesi açılması lazım, rekabet gelir en azından kalite artar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...