Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Raid3r, 01 Nisan 2004 19:05 tarihinde demiş ki: haha eşitlik diyince aklıma geldi. bizim okulda(bilkent) manyak bi ingilizceci var. bosnalı. kadın ultra mega feminist. şapka filan takınca çıakrttıyor kızlar türban takamıyor siz de şapka takamazsınız fln diye :D Doğru yapıyormuş. Çünkü şapka falan takmak da yasak. Kapalı alanda şapka takmak ayıp olmanın yanı sıra okul ortamı içinde öğrencinin başını kapayacak herhangi bir şey takması yasak kurallara göre... Hem yarın öbür gün "o şapka takıyorsa ben de türban takarım, aynı şey" diyen kıza verecek cevabın olmaz?[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Anladığım kadarıyla internet varmış elinin altında google da var şöle bi bakalım hımm http://www.sanaldersler.com die bişe çıktı aaa derslerde var testlerde hımm sen aslında hocaya kızmışsın sanırsam yoksa sorun olmaz basit şeyler :) yaniii öfke hep sahibine zarar verir diii mi cevat abi :P[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Rewendor bizim uni de türbanla kampüse giren hatta derste bile türbanla oturan tipler var ehe türbana karşı şapkada yasak diyosan derslerin yarısında şapka takıyorum 4 yıldır :) (ama benim amacım farklı takmazsam arkların dikakti dagılıyo onları düşündügüm için)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Tek yol bu!Yazıyorum! Sırayı alıcan tekli sıraysa ki bizim lisedeyken öleydi.Kafasına fırlatcan.Olay budur ben öyle yaptım matematikçiye $erefsiz dediği için.Ağzını dahi açamadı çünkü o sıra kaçmakla me$kuldü :) $aka bir yane bu olay gerçekten doğru yaptım.Ama sen yapma kötü örnek olmayalım sana.Ben deliyim orda geldiler dokundu o laf bana nitekim herkeze dokunur attım öyle. Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] [Bu mesaj DuNgEoN tarafından 01 Nisan 2004 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: DynamicK, 01 Nisan 2004 20:41 tarihinde demiş ki: Rewendor bizim uni de türbanla kampüse giren hatta derste bile türbanla oturan tipler var ehe türbana karşı şapkada yasak diyosan derslerin yarısında şapka takıyorum 4 yıldır :) (ama benim amacım farklı takmazsam arkların dikakti dagılıyo onları düşündügüm için) Eh benim söylediğim sadece kuraldı, kimi yerde uygulanır kimi yerde uygulanmaz orası ayrı ;)[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Dorsia, 01 Nisan 2004 20:52 tarihinde demiş ki: Ben olsam adam giremezsin dedikce inadina gider alirdim siradan kitabi. Artik Turkiye'de bazi insanlarin aklinin basina gelmesi gerek. Muhtemelen saygisizlik olarak algilanip, adamin suratina tokat yapistirmasiyla sonuclanabilir bu yaptigin, ancak bundan sonrasi sana kalmis. Albay oldugu icin okul mudurlugu bir bok yapamaz, ozel okul bile olsa, ancak senin yapabilecegin bir cok sey var... abi başka bi hocam olsa yapardım tabii... yapmıycaam şey değil ama ben not ortalamama önem veren biriyim ve bizim bu albay öyle inatçı bi bok ki kesin gitcek sözlüme 0 falan vercek. Bütün dersler 5 milli güvenlik 3 olcak ondan sonra ben bi daha delirip bi yerden tabanca bulup bu adamı vurcam ondan sonra uğraş anam uğraş... ucunda not olmasa dayak yiycek olsam yemin billah yapardım dediğin hareketi...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bunlar normal seyler... sac uzatacaksan bu tip seyleri goze alicaksin, cunku sonra tutup internette bi foruma "boyle kural mi olur kardesim" diye topic acmaktan baska sansin kalmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Dorsia, 01 Nisan 2004 20:52 tarihinde demiş ki: Ben olsam adam giremezsin dedikce inadina gider alirdim siradan kitabi. Artik Turkiye'de bazi insanlarin aklinin basina gelmesi gerek. Muhtemelen saygisizlik olarak algilanip, adamin suratina tokat yapistirmasiyla sonuclanabilir bu yaptigin, ancak bundan sonrasi sana kalmis. Albay oldugu icin okul mudurlugu bir bok yapamaz, ozel okul bile olsa, ancak senin yapabilecegin bir cok sey var... okulun bazı kuralları vardır ve adamın asker olduğu göz önüne alınırsa yaptığında gayet haklı. türkiyede bazı insanların aklının başına gelmesi gerek diosun ama kastettiğin insanlardan önce aklının başına gelmesi gereken bir sürü insan var. ha karpuz kızmakta haklımı o da haklı, disiplin saygı şekilde değildir bencede ama kural işte napçaksın. benide okulda hergün azarlıyorlar bende kızıyorum ama onlarda haklı =)[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ... ...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım ;;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Dorsia, 01 Nisan 2004 20:52 tarihinde demiş ki: Ben olsam adam giremezsin dedikce inadina gider alirdim siradan kitabi. Artik Turkiye'de bazi insanlarin aklinin basina gelmesi gerek. Muhtemelen saygisizlik olarak algilanip, adamin suratina tokat yapistirmasiyla sonuclanabilir bu yaptigin, ancak bundan sonrasi sana kalmis. Albay oldugu icin okul mudurlugu bir bok yapamaz, ozel okul bile olsa, ancak senin yapabilecegin bir cok sey var... Bi yapsana bu dediğini öyle birinin dersinde. Bak bakalım noluyo :)[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Bizim okulda 2 senedir böyle saçmalıklar hergün oluyor. En basitinden geo'cu geliyo kapıdan girer girmez "Bu lise sonlar son sene azıttı. biz size daha napalım aıjsdoıadsnflaks..." diyo. Bizde "Hocam biz naptık söyleyinde yapmayalım diyoruz" adam aynı şeyleri tekrarlıyor. Ve bunu sadece bazı hocalar değil yönetim bile yapıyor. Mesela geçen yıllıkların yazılı olduğu disketi bırakıp dersaneye gitcem haliyle sivil kıyafetliyim. Gerizekalı müdürmavinimiz okula almadı beni!! Adama açıklıyorum derdimi dinlemiyo! Ha bide diğer müdür mavini en başta dedi son 2 hafta yoklama alınmıyacak ona göre ayarlayın demişti. Bizde güvenmedik sadece son hafta verilcekmiş gibi ayarladık raporları. sonra gelmiş son güne kadar yoklama alcaz falan filan zırvalamaya başladı. En sinir olduğumda bütün yönetim kadın. hepsi bi odaya toplanıp dedikodu yapıyorlar. sonra işimiz olunca yolluyolar bizi. Hayır o değil Meslek liseleri falan olsa anlıcam ama hiçbir Anadolu lisesinde görmedim duymadım ben böyle bişi...[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 abi türkçe hocası ayrı albay ayrı :)[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Askere karşı bu dediğinizi yaparsanız peşinizi bırakmaz disipline verme şansı falan olursada acımadan verir sonuna kadarda süründürür aman diyim Milli güvenlik derslerinde sakin :P Okulu yakarsınız yane ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Af edersiniz ama kuralları uygulamayan (saç konusunda) Sizsiniz ve ne hakla adama laf ediyorsunuz? Kural neyse uyarsın eğer adam hala seni atıyorsa o zaman hakkını ararsın. Kırmızı ışıkta durmayıp geçerken ceza kesen polise kızmakla aynı şey yaptıgınız.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 eheh absolut baba olcak ya, disipline tam önem verir :) hellhound +1 bence de..[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yalnız absolut zaten benim lafım dersten atmasına değil... kitabımı almama izin vermemesine... yani atsın haklı sonuna kadar haklı ama hiçbir hoca da laf etmiyo...b i de kime ne zararı var uzun saçın oun da anlamış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 sanki bitlenecek uzun saç hayret bişi. şimdi hatırladım lise 1 de edebiyat hocası saçımı kesmişti uzun diye 1 cm uzunluktaydı kestiği yer bende inadına kestirmedim öyle gezdim gayetde güzel oldu diye dalga ve esprimide yapmıştım.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Dersten atılmış durumda iken seni geri sınıfa sokmak istememesi normal. Sonuçta orda seni cezalandırıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 saçmalamış resmen. liseyi bırakma sebeplerımden bırısıde buydu .[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 sey vardi.. lise 1'de bir hocamiz, sinifa girince ceketi olmayan erkekleri cezalandiriyordu.. bir de ertesi güne ödev veriyordu. cografya ögretmeni.. düzgün çizmessen ertesi güne ayni ödevi 10 kere daha yapçaksin.. bu ceza kizlara da gecerliydi.. kadin valla görünce hey heylerim tepeme gelirdi..[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar