karpuz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Benim saçlarım azıcık uzun diye milli güvenlik albayı derse almadı. Bi de dönem ödevim var bari sınıftan kitabımı alıp onu okuyayım diyorum izin vermiyor. Bi insan bu kadar mı saçmalar ya... kütüphaneye geldim sinirden buraya yazıyorum... ha bi de milli güvenlik sözlüsüne kalkcam diye dün akşam çalışmıştım... hay böyle sistemin dee.... müdür yardımcısına gidiyorum derse öğretmen varsa kimse müdahele edemez diyo. kapıyı çalıp girdim diyorum özür dilerim albayım ama şu an kestirmem mümkün değil yarına böyle gelmem falan adam olmaz diyo hay delirdim resmen ya... 2 dakka harcayacak zamanım yokken 40 dakka boşa gidiyo resmen... hay allah belasını versin böyle sistemin deee erkekler uzun saç bırakamaz kuralının daaaa albayın daaaaaa tövbeee[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 karpuz dellendi.. hadi gidip okulu basalim..[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 FMV özel ışık lisesi Nişantaşında teşvikiye camiin yanı hemen gelin...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 milli güvenlik albayı diyosun bak sende :) askerler disipline önem veriyo kısa olcak illaki[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj kermit_frog tarafından 01 Nisan 2004 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 benim delirdiğim zaten derse almaması değil... ona da deliriyorum ayrı da... derse almayıp sıramdan kitabımı almama mani olması... delirtir adamı ya[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Saçın gerçekten kurallardan uzun mu? Adamda eve gidip karısına dert yanıyordur şimdi bir öğrenci geldi saçını kestir dediğim halde hala kestirmemiş, birde sınıfa girmek istedi. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 saçın gözümü kapatmayacak kadar uzun... yani tam göz sınırında[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 milli güvenlik ve albay diyosun zaten e olay bitti niye boşuna kendini paralıyosun ki[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Otur test çöz kütüpanede, öss ye hazırlanmıyo muydun? Al sana beleş vakit. ;)[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 okula alınıyorsan dersede alınman lzm saçma bence okula baş örtüsü ile girip derste hocası başörtün var çıkartmassan almam mı diyo kıza yoksa giriştemi çıkarttırıyorlar? aynı sey erkeklerede geçerli girişte sırada saç kontrolü yapılır uzunsa almazlar bizde mesela bazen toplayıp bi soakk üstteki berbere yolluyolardı :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Azmodai, 01 Nisan 2004 12:15 tarihinde demiş ki: dyna sen ne anlarsin be senin uzun saclarin olmustami yorum yapiosun! :P haha güzeldi :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 abi rew bana kalsa ben zaten test çözerim de izin vermedi abi gidip eşyalarımı almama ne kalem kutum var ne kalemim var ne testim var neyi çözcem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 azmo sen dua et çenesi uzun arapları okula almıyoruz diye bi yasa yok ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 This is Turkish you know. A.K.A. Burası Türkiye, yok öyle![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 erkek öğrenciler saçlarını kestirmemek için eylem yapsalar ve dava açsalar, dava gerekçesi olarak da cinsiyet ayrımını öne sürseler (bizim saçımız kısalacaksa kızların da kısalsın hesabı). davada mahkeme çocukları haklı bulsa, saç uzatma iznini kapsalar... hehe. daha iyi olmaz mıydı? hala eğitim sistemindeki abuklukları düzelteceklerine üst başa takıyorlar...[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: karpuz, 01 Nisan 2004 10:57 tarihinde demiş ki: 2 dakka harcayacak zamanım yokken 40 dakka boşa gidiyo resmen... Whoaa[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 o seni derse almamakta haklı sende kızmakta haklısın[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ... ...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım ;;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 haha eşitlik diyince aklıma geldi. bizim okulda(bilkent) manyak bi ingilizceci var. bosnalı. kadın ultra mega feminist. şapka filan takınca çıakrttıyor kızlar türban takamıyor siz de şapka takamazsınız fln diye :D nese konuya gelince okul kuralları kadar gerizekalı bir sistem olamaz. hadi üniformaları anlıyorum herkesin alım gücü aynı değil maddi gücü olmasa da başkalarına özenip pahalı şey isteyebilirler de. ozaman neden tek tip olmak zorunda ya. 3-4 renk yap. illa lacivert illa gri illa kırmızı mı olcak. bari renkli olsun biraz okul. tek tip seri üretimden geçmiş bomboş biyer olmasın. saçlar ise çok anlamsız benim saçımdan sana ne be adam. hadi sakalı anlarım sembol membol olarak nitelendiriyorsun. saçımı neyle nitelendiriyorsun. hippiliği mi yaycam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Okul güzel şey ya..[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 aman karpuz sinilerine hakim ol yakında herşey bitecek :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 this is all matrix.[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 aynı şey banada olmuştu karpuz. seni çok iyi anlıyorum. ne desen haklısın.[signature][hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) - (forum) i would rather share one lifetime with you than face all the ages of this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 This is all FMV Işık okulları.. Aranızdan Ünisinede gelmeyi düşünen varsa bilgi veriyim alakasızda olsa :p Sisteme isyan ediceksiniz. Okulun yönetim olarak saçmalamasına çıldırıcaksınız. Peki ne kazanacaksınız , Öle hocalardan dersler alıcaksınız ki CVnize yanına yazıcaksınız hocanızın ismini çünkü bir kısmının ünü Türkiyeyi aşmış adamlardan ders alıcaksınız. Ben katlanırım lam yeterki türkiyede atom bombası yapabilcek 2-3 fizikciden birinden ders alıyım yada Tübitak internet teknolojileri araştırma başkanından java öğrencem ben diyosanız. Bekleriz :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 milli guvenlikcilerin alayi manyak oluyor, aman kafa tutma, cogununda kaslari benim vucudum kadar genis oluyor :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 şurada 1/2 ayım kalmış banada güzelim sırma saçlarımı kestirdiler *sınff*[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar