Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

böyle saçma iş mi olur kardeşim delirdim (aka okulun kuralları)

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Benim saçlarım azıcık uzun diye milli güvenlik albayı derse almadı. Bi de dönem ödevim var bari sınıftan kitabımı alıp onu okuyayım diyorum izin vermiyor. Bi insan bu kadar mı saçmalar ya... kütüphaneye geldim sinirden buraya yazıyorum... ha bi de milli güvenlik sözlüsüne kalkcam diye dün akşam çalışmıştım... hay böyle sistemin dee.... müdür yardımcısına gidiyorum derse öğretmen varsa kimse müdahele edemez diyo. kapıyı çalıp girdim diyorum özür dilerim albayım ama şu an kestirmem mümkün değil yarına böyle gelmem falan adam olmaz diyo hay delirdim resmen ya... 2 dakka harcayacak zamanım yokken 40 dakka boşa gidiyo resmen... hay allah belasını versin böyle sistemin deee erkekler uzun saç bırakamaz kuralının daaaa albayın daaaaaa tövbeee[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

milli güvenlik albayı diyosun bak sende :)
askerler disipline önem veriyo kısa olcak illaki[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 01 Nisan 2004 11:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
okula alınıyorsan dersede alınman lzm saçma bence
okula baş örtüsü ile girip derste hocası başörtün var çıkartmassan almam mı diyo kıza yoksa giriştemi çıkarttırıyorlar?

aynı sey erkeklerede geçerli
girişte sırada saç kontrolü yapılır uzunsa almazlar
bizde mesela bazen toplayıp bi soakk üstteki berbere yolluyolardı :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
[01:36] olm nickimi alanı bulursam
[01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan
[01:36] oyacam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 01 Nisan 2004 12:15 tarihinde demiş ki:
dyna sen ne anlarsin be senin uzun saclarin olmustami yorum yapiosun!

:P

haha güzeldi :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

erkek öğrenciler saçlarını kestirmemek için eylem yapsalar ve dava açsalar, dava gerekçesi olarak da cinsiyet ayrımını öne sürseler (bizim saçımız kısalacaksa kızların da kısalsın hesabı).
davada mahkeme çocukları haklı bulsa, saç uzatma iznini kapsalar... hehe. daha iyi olmaz mıydı? hala eğitim sistemindeki abuklukları düzelteceklerine üst başa takıyorlar...[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
Sosyal ağlarda paylaş

o seni derse almamakta haklı sende kızmakta haklısın[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ...
...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım
;;suicidal icq

Sosyal ağlarda paylaş

haha eşitlik diyince aklıma geldi. bizim okulda(bilkent) manyak bi ingilizceci var. bosnalı. kadın ultra mega feminist. şapka filan takınca çıakrttıyor kızlar türban takamıyor siz de şapka takamazsınız fln diye :D

nese konuya gelince okul kuralları kadar gerizekalı bir sistem olamaz. hadi üniformaları anlıyorum herkesin alım gücü aynı değil maddi gücü olmasa da başkalarına özenip pahalı şey isteyebilirler de. ozaman neden tek tip olmak zorunda ya. 3-4 renk yap. illa lacivert illa gri illa kırmızı mı olcak. bari renkli olsun biraz okul. tek tip seri üretimden geçmiş bomboş biyer olmasın.

saçlar ise çok anlamsız benim saçımdan sana ne be adam. hadi sakalı anlarım sembol membol olarak nitelendiriyorsun. saçımı neyle nitelendiriyorsun. hippiliği mi yaycam ya
Sosyal ağlarda paylaş

This is all FMV Işık okulları..

Aranızdan Ünisinede gelmeyi düşünen varsa bilgi veriyim alakasızda olsa :p
Sisteme isyan ediceksiniz. Okulun yönetim olarak saçmalamasına çıldırıcaksınız.
Peki ne kazanacaksınız ,
Öle hocalardan dersler alıcaksınız ki CVnize yanına yazıcaksınız hocanızın ismini çünkü bir kısmının ünü Türkiyeyi aşmış adamlardan ders alıcaksınız.
Ben katlanırım lam yeterki türkiyede atom bombası yapabilcek 2-3 fizikciden birinden ders alıyım yada Tübitak internet teknolojileri araştırma başkanından java öğrencem ben diyosanız.
Bekleriz :=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...