Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir Gününüzü anlatın.

Joker

Öne çıkan mesajlar

evt herkez bir gününü ortalama nasıl geçiriyor anlatsın. birbirimiz hakkında fikrimiz olsun.

Örnek:
Sabah 2 de uyanırım.
kahvaltımı eder, maillarımı kontrol edip nette sörf yaparım.
netten çektiğim filmimi izlerim
arkadaşlarla sahile iner içer muhabbet ederim.
akşam eve gelir bi film daha izler uyurum
Gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

anlatalım bakalım

3-4 gibi kalkarım sigara kola kombosuyla gözler yarım açık, beyin durmuş bi şekilde naapsam acep diye sorarım kendime. ayılmam nerden baksan 1.5-2 saat sürer o sürede agresif olurum. ayılmaya çalışırken biraz tvye bakarım ayılınca pcye geçerim wow falan oynarım nete bakınırım. zaten akşam olur arkadaşların yada bizim ev boşsa toplanır yemek söyler, poker oynarız boş diilse arena atarım. yazın dışarı çıkmaktan pek hazetmem. çok gaza gelirsem 2 halter kaldırıp aynada biraz vücuduma bakarım ulan derim amma kaslıyım falan ama kendimi inandıramam. bitiminde duş alırım. sonra yine nete bakarım arena varsa arena yoksa film falan izlerim. sabah 5te marsh adlı büyük kedimi sokaga salarım. 6 gibi ufak olan uyanır ona biberon hazırlayıp beslerim biraz oynarım ki gazı çıksın. tuvaletini yaptıktan sonra kutusuna koyar yatarım. saat sabah 10-11 civarında tekrar uyanır tuvaleti gelirse ona uyanırım sonra tekrar yatarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Normal'de hic belli olmaz, ortalamam yoktur.

Sabah cikar kadikoy cadde caddebostan 3lusu arasinda dolanirim.
Aksam 90% birilerine giderim, yada buyuk ihtimalle Sileye falan gider arkadaslarla takilirim. Bi kere birine gittimi bi kac gun eve geri gelmem.

Sonra eve gelir 1 gun evde kalir temizlenir sonra tekrar cikar yukardakileri tekrarlarim =)

Ama su siralar devamli evdeyim =)
Sosyal ağlarda paylaş

11:00 ile 13:00 arası uyanırım.kahvaltı eder bilgisarı açarım.tv falan filan 1-2 saat geçiririm.koşu bandında bi yarım saat koşarım.duş alırım ve dışarı cıkarım. :)

yoldayken ararım birilerini gorusurum gezerim.ofise ugrarım biraz.sora yine dışarı cıkarım.eve geç gelirim yada birinde kalırım.sabah 5-6 ya kadar uyanığımdır herşekilde.hafta içi hep böyle.haftasonları tek deişik olayım gece dışarı cıkarım genelde.

okul zamanı biraz daha farklı oluo tabi.bide tatilde oldugum zaman :)
Sosyal ağlarda paylaş

anam holding sahibi birinin günlük planı gibi olmuş euhea

3-4 gibi kalkarım, PC'yi açar mailime, paticiğe vs. bakarım sonra kahvaltı türü bişeyler yaparım, pc'ye dönerim, ark.larla atraksiyona giriceksek hazırlanır uçarım kaçarım. girmiceksek embesil embesil evde otururum, bazen davul çalarım sonra çok terlerim banyoya girmek durumunda kalırım. öyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

9-10 gibi kalkarım. kahvaltı ederim. bilgisayarın başına otururum. öğle yemeği vakti başından kalkarım. yemekten sonra geri otururum bilg başına. akşam yemeğine kadar. yemekten sonra tekrar bilg. başına otururum. 2 gibi falan yatarım. bazı günlerde öğle vakitlerinde dışarı çıkıp dergi aldığım olur. yaşadığım yerde ne bi arkadaşım ne de çıkınca gezecek bi mekan var. iş bulana kadar böyle devam. bi an önce bulsam da kurtulsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Tatilde her günüm farklı geçiyor benim;

Ya şu son 2 gündür olduğu gibi festivale, konsere falan gidiyorum. Evde olursam da kesin sabahtan birileri arıyor ya Kadıköye gidelim diyor ya da ben sana geliyorum diyor. Sonra hergünümün belirli saatlerini düzenli olarak güncel başlık refreshleyerek geçiriyorum :P
Bir de genelde değişmeyen şey sabahtan "ay ben içemem yiyemem" diye fix diyette kız tribine girip akşam kendimi elimde arjantinle bulmak :S
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah 9 gibi uyanırım. Kahvaltı ederim. Sonra bilgisayarı açarım. Oyun falan oynarım biraz. Genellikle kuzenle 2008 maçı atarız 1-2 el. 12 gibi işe giderim. İşte paticik, d3turkiye, facebook, msn arasında gidip gelirim. Tabi işten kalan zamanlarda. Bu da baya bir zaman ediyor. 00.00 civarında işten çıkar eve giderim. Uykum yoksa pc açarım. Dota oynarım. sonrada yatar uyurum.
Sosyal ağlarda paylaş

9 gibi kalkarım, önce gazete okurum bu arada iştahım açılır, 10 gibi kahvaltı akabinde biraz internette sörf felan. Sonra PS2 de biraz oyun oynarım.

Bu rituel devam eder belli bir süre, acıkınca yemek felan sonra biraz tv, biraz pc, biraz ps2, aksam 6 olur, ya mekik çekerim yada koşarım, sonra duş felan, Tvde iyi birşey varsa film izlerim. Son 1 aydır böyle yaşıyorum :) ve zamanı boş yere harcamak gerçekden çok büyük bir lüksmüş anlıyorum, kısaca lüks içinde yaşıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

16'da kalkarım. Pati'ye girer kahvaltı ederim. Paticik'te baya bi takılırım. İzleyecek dizim falan varsa hazırda onları izlerim, yada film falan. Geceye doğru bi arkadaşımı çağırırım, yada onlara giderim yada işte çıkarız caddeye takılırız. Sonra sabah 6'ya kadar işte yanımda kim olduğuna göre değişen aktivitelerle ve alkolle zaman geçiririm. 6'da yatarım
Sosyal ağlarda paylaş

07.30 kalkarım işe giderim,iş olmadığı için paticikte takılırım,internette takılırım,msnde geyik yaparım,saat 6 da eve giderim duş alırım,yemek yerim tv izlerim,pc de vakit geçirir sevgilimle konusur yatarım.ama bu aralar annem olmadığı için her günüm arkadaslarla ya evde yada dışarda geçiyo,ertesi gün aynı terane
Sosyal ağlarda paylaş

8-9 gibi kalkarım.
Duşa girerim.
Arkadaşlarım uyanmışsa müzik açarım, kahve koyarım bi sigara içerim.
Giyinirim, odadan çıkarız, yoldan diğer arkadaşları toplarız bi kahvaltı ederiz.
*
Ordan derse gideriz.
Ondan sonacıma ders çıkışı havuz başında bir yemek, üstüne kahve çakarız.
*
Akabinde oturur muhabbet ederiz çimlerde mimlerde.
Sonra kesin tekrar ders olur ona gideriz.
Sonra dönerken bir kahve çakarız.
*
Akşam olur, odama giderim biraz otururum, oda arkadaşlarımla muhabbet ederim, oyun oynarım.
Sonra dersim yoksa çıkarım arkadaşların odaya giderim, bahçede otururuz, içeriz muhabbet ederiz.
*
Sonra döner yatarım herhalde.

*: Kız arkadaşımı ararım.
Sosyal ağlarda paylaş

8 de kalk, ogame-savasim felan bak. Otur half-life 2 falan oyna, yeni neler gelmiş diye marmot.com vaude.de millet.fr a bak. Mail'lere bak ytudak zirve tdk yudak falan.

Sonra wikipedia'ya gir news'lere bak. SOnra theinquirer.net bi de forum.donanimhaber.

Arada sozluk.sourtimes.org felan.

Aksamları basket 3-4 saat kadar oynarım, arada babama gider yelkenle denize çıkarım. Kalan vakitlerde üni'de derslere girerim. Bazen de gider outdoor mağazasından gereksiz ürünler alırım kimsenin anlamayacağı. Üstüne amazon.com'dan kitap sipariş ederim 1 ay sonra gelince kargo sevinirim. Unutmuşumdur çoktan eheueh.

Bunun gibi
Sosyal ağlarda paylaş

11 gibi kalkarım uyanmaydı kahvaltıydı derken çayımı alır bilgisayara gecerim 12-17 arası genelde nette takılırım film izlerim dota atarım 1-2 oyun sonra bişeler yer dısarı cıkarım cafeye inerim cafede duruma göre oyun olur olmadı cafenin önünde geyik yaparız sahile ineriz aksam boş ev varsa içeriz yoksa 10 gibi eve çıkarım duşumu alır yemeğimi yer o ara babamla geyik yaparız genelde güncel konulardan bilgisayara gecerim duruma göre film dota age of msn nette takılmak seçeneklerinden birini tercih eder 3e doğru yatarım

baktımda çok b*ktan bi hayatım var sıkıcı ve bayık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...