fizban Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 totpan yasaklayalım alkolü dimi.. zaten aynı zihniyet okullardaki sorunları çözmek yerine onların cep telefonuyla kayda alınmasını engellemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ayrica evet oyle bir riske girmek zorunda degil kamu duzeni bu colugu var cocugu var onu da engellemek lazim sence o macta sevinip havaya ates acan adami engellememek mi lazim yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 toptan yasaklayalim demedik carpitip kendi argumaniniza hizmet ettirir hale getirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 sorun içmek mi ? yaralamak mı ? eğer sorun yaralamaksa, sen silaha karşı ol. en büyük şehrinin emniyet müdürü gidip de 15 yaşındaki oğluma şöyle silah atış dersleri veriyorum diye övünüp durmasın. yaralamaya karşı tedbir al. yok eğer olay içmekse, açık konuşalım. maçları da iptal edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 icki kimseye zarar vermez okuzlr zarar verir illa bisi yasaklancaksa ota boka yasaklayaim diye fasist cunta zihniyet yasaklansin ilk adim olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 münferit olay LOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bu ülkede, düğünlede mac sonrasındamı daha cok insan ölüp yaralanıyormui yoksa, sahilde alkol alıp etrafa saldıran(?!) genclerdenmi? böle bi savunma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 alkol agresifleştirir, ama yasaklamak da çözüm değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hayır toptan yasaklansını savunan yok ki burada, arkada bar var disko var, oraya gidip içebiliyo eleman, orada içip dışarı çıkıp olay yapan da yok pek açıkcası, olay içip saçmalamakla alakalı da değil pek sadece, insanlar sahil yolunda geziyor, çocuk geziyor, yaşlı geziyor, eleman oturmuş kurmuş sofrasını içiyor, küfrediyor inceden, hahahahaAGAGAGGSKAMD tarzında bağırarak manyak manyak sesler çıkarıyor, kuralına göre yapmıyor bazı şeyleri, yani aslında karışık bi konu, gerçek hayatta filter koyamıyoruz öyle server seçer gibi ama, nasıl diim, eline 5 lira alıp köpeköldüren alan 18 yaşındaki genç grup kavgası çıkarabiliyor, öte yandan gidip barda köt kütük saroş olan eleman gayet adam gibi kalkıp yaşayabiliyor da, her sahilde içen de olay çıkarmıyor tabi, durum karışık, böyle bi durumda toplumun yararına bazı adımlar atılıyor, kurunun yanında yaş da yanıyor diye düşünüyorum, tabi benim düşüncelerim dipnot: bu arada yani konuda sözü geçen yerdeki insanlar içki içince gayet adam gibi duruyor olabilirler, biliyorsunuz eğitim ve aile ile de alakalı bu, kişilik temelinde var bu konunun, ama burada, bu ilçede, adam gibi insan bulmak, özellikle yaz aylarında ve kumla denen yerde, çok çok zor, bunu belirteyim, ben düşüncelerimi buraya göre kuruyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 varsa dozunu kaciran sikayet edersin toplar gotururler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 insanlar tarih başından beri din diye birbirlerini katlediyolar, dini yasaklayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 silah atmak istiyen poligona,içmek istiyen bar meyhane,dincilik oynamak istiyen cami kilise cem evi vb dini yerler, diye düşünüyorum ama maksat düzene karşı gelip kendini farklı hissetmekse alayına rest :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 cem evlerinde dincilik oynanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 benim bildiğim dışarda içki tüketmenin yasak olduğu. polisin gördüğü yerde 50 ytl ceza yazması gibi bir kanun vardı. ne kadar uygulanıyor bilemem ama. içkimizi gidip barlarda içmemizin en doğru olduğu. yasa ne kadar doğru ya da değil tartışılır ; ama kanun bu sonuçta karşı geliyorsan sonuçlarına da katlanmak durumundasın. ha anarşist misin? o zaman give em hell. yak yık bağır çağır , içeri gir , içerden çık. o içeri atılan arkadaşlar sadece alkol tükettikleri için değil kesinlikle bir taşkınlık çıkarıp sözlü ya da fiziksel saldırıda bulunmuş olabilirler. Muhtemelen sözlüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 daha iki hafta nce içtik yahu.. bu moda iskele dediğiniz yer bildiğimiz moda sahil di mi?çimler kayalıklar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hmm valla haberin kaynağına çok güvenmeyın derım daha gecen hafta biz içtik moda sahilde 7 kişi flmdık ole canta aranması tarzında bişey yoktu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Moda iskele cafede restaurant kapandı. Piyasaya hayli borç takıp kaçtılar açıkçası (300 YTL de bize taktılar saolsunlar) Birde orada kavgalar problemler var diye biliyorum. Çek-senet işlerine girdiler diye duymuştum. Bu yüzden gayet karmaşık oraların durumları. En son gittiğimde bir işletme yok kapalı idi o cafe. Yeni işletme daha içki ruhsatı alamamış olabilir bu yüzden içki servisi olmayabilir. Sonuçta orası her ne kadar devlet arazisi olsada kiracı oranın sahibi oluyor. Boşta olsa doluda olsa kiracı ne derse o olacaktır. Yobaz felan denmiş güldüm sadece. Bilmeden araştırmadan yapılan bir eylem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bence olumlu bir gelişme bunu aaa içkiyi yasakladılar diye bakmıyacaksınız her içen adabıyla içmiyor eğitimli eğitimsiz hıyar çok,elin sarhoşlarıyla uğraşmadan kamuya açık bir alandan yararlanmak herkesin hakkı.Kadiköyde gırla bar cafe vs çok isteyen gitsin orada içsin olmadı oturun evinizde için bunun bide pislik yönü var geçen gün beşiktaş sahile yolum düştü iskelenin orda bir dünya it kopuk içiyordu her taraf içki şişesi hem pis hem sağlığa zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 çok keyifli bir yer orası. yani nereye gidiyor bu ülke diye düşünmeden edemedim bu yasağı görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 O alanda içki içmeyi yasaklayana kadar orayı güzelleştir içki içende adabıyla içsin gezmeye gelenle birbirini rahatsız etmesin. Ama onun yerine direk yasaklamak daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 o yasaklanan bölgenin önünde toplanıp içkileri sınırda görevlinin gözüne soka soka içmek lazım sonra da kafayı bulmuş vaziyette girmek lazım içeri madem içki sokturmuyorsun ben de kafam güzel girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 uyusturucunun neresini bu kadar atesli savunuyorsunuz onu anlamadim. default olan vatandasin ailesiyle gezebilmesidir milletin alem yapmasi degil. denildigi gibi alem yapilacak binlerce yer var gitsinler oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bahsettiğiniz Moda Sahil mi? KALdayken her cuma günü içerdik orada ya Gelenlerin %90 ı içme amaçlı gelirdi, kimsenin kimseyi rahatsız etmediği acaip eğlendiğimiz bir yerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Moda iskelede içki kesinlikle yasaklanmalı. Yobazlıkla alakası var mı bilmiyorum ama sanmıyorum olduğunu. Aptal aptal tipler dolu, her taraf pislik içinde, her yer cam şişe kırıklarıyla dolu. İçip içip yere-kayalara atıp kırıyor öküzler. Caddebostan sahilde de içki içiliyor ama böyle manzaralar yok. Modayı liseli emolardan temizlemekte iyi bir adım olabilir. Ayrıyetten moda sahilin bakıma ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yasakla kültürü degi$tiremezsiniz. once egitin o okuzleri, cami atmamayi ogrensinler. alkolu yasaklamanin çözüm olabilecegini du$unenler, bi zahmet parti kapatmaya da kar$i cikmasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar