Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moda iskelesinde içki yasağı

^^ShadowSong^^

Öne çıkan mesajlar

sorun içmek mi ? yaralamak mı ? eğer sorun yaralamaksa, sen silaha karşı ol. en büyük şehrinin emniyet müdürü gidip de 15 yaşındaki oğluma şöyle silah atış dersleri veriyorum diye övünüp durmasın. yaralamaya karşı tedbir al.

yok eğer olay içmekse, açık konuşalım. maçları da iptal edelim.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır toptan yasaklansını savunan yok ki burada, arkada bar var disko var, oraya gidip içebiliyo eleman, orada içip dışarı çıkıp olay yapan da yok pek açıkcası, olay içip saçmalamakla alakalı da değil pek sadece, insanlar sahil yolunda geziyor, çocuk geziyor, yaşlı geziyor, eleman oturmuş kurmuş sofrasını içiyor, küfrediyor inceden, hahahahaAGAGAGGSKAMD tarzında bağırarak manyak manyak sesler çıkarıyor, kuralına göre yapmıyor bazı şeyleri, yani aslında karışık bi konu, gerçek hayatta filter koyamıyoruz öyle server seçer gibi ama, nasıl diim, eline 5 lira alıp köpeköldüren alan 18 yaşındaki genç grup kavgası çıkarabiliyor, öte yandan gidip barda köt kütük saroş olan eleman gayet adam gibi kalkıp yaşayabiliyor da, her sahilde içen de olay çıkarmıyor tabi, durum karışık,

böyle bi durumda toplumun yararına bazı adımlar atılıyor, kurunun yanında yaş da yanıyor diye düşünüyorum,

tabi benim düşüncelerim

dipnot: bu arada yani konuda sözü geçen yerdeki insanlar içki içince gayet adam gibi duruyor olabilirler, biliyorsunuz eğitim ve aile ile de alakalı bu, kişilik temelinde var bu konunun, ama burada, bu ilçede, adam gibi insan bulmak, özellikle yaz aylarında ve kumla denen yerde, çok çok zor, bunu belirteyim, ben düşüncelerimi buraya göre kuruyorum yani
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildiğim dışarda içki tüketmenin yasak olduğu.
polisin gördüğü yerde 50 ytl ceza yazması gibi bir kanun vardı.
ne kadar uygulanıyor bilemem ama.
içkimizi gidip barlarda içmemizin en doğru olduğu.
yasa ne kadar doğru ya da değil tartışılır ; ama kanun bu sonuçta karşı geliyorsan sonuçlarına da katlanmak durumundasın.
ha anarşist misin? o zaman give em hell. yak yık bağır çağır , içeri gir , içerden çık.

o içeri atılan arkadaşlar sadece alkol tükettikleri için değil kesinlikle bir taşkınlık çıkarıp sözlü ya da fiziksel saldırıda bulunmuş olabilirler. Muhtemelen sözlüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

Moda iskele cafede restaurant kapandı. Piyasaya hayli borç takıp kaçtılar açıkçası (300 YTL de bize taktılar saolsunlar) Birde orada kavgalar problemler var diye biliyorum. Çek-senet işlerine girdiler diye duymuştum. Bu yüzden gayet karmaşık oraların durumları.

En son gittiğimde bir işletme yok kapalı idi o cafe. Yeni işletme daha içki ruhsatı alamamış olabilir bu yüzden içki servisi olmayabilir. Sonuçta orası her ne kadar devlet arazisi olsada kiracı oranın sahibi oluyor. Boşta olsa doluda olsa kiracı ne derse o olacaktır.

Yobaz felan denmiş güldüm sadece. Bilmeden araştırmadan yapılan bir eylem.
Sosyal ağlarda paylaş

bence olumlu bir gelişme bunu aaa içkiyi yasakladılar diye bakmıyacaksınız her içen adabıyla içmiyor eğitimli eğitimsiz hıyar çok,elin sarhoşlarıyla uğraşmadan kamuya açık bir alandan yararlanmak herkesin hakkı.Kadiköyde gırla bar cafe vs çok isteyen gitsin orada içsin olmadı oturun evinizde için

bunun bide pislik yönü var geçen gün beşiktaş sahile yolum düştü iskelenin orda bir dünya it kopuk içiyordu her taraf içki şişesi hem pis hem sağlığa zararlı
Sosyal ağlarda paylaş

Moda iskelede içki kesinlikle yasaklanmalı. Yobazlıkla alakası var mı bilmiyorum ama sanmıyorum olduğunu.
Aptal aptal tipler dolu, her taraf pislik içinde, her yer cam şişe kırıklarıyla dolu. İçip içip yere-kayalara atıp kırıyor öküzler. Caddebostan sahilde de içki içiliyor ama böyle manzaralar yok. Modayı liseli emolardan temizlemekte iyi bir adım olabilir.
Ayrıyetten moda sahilin bakıma ihtiyacı var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...