Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 xunn said: Spidee said: Allah versin. ='( Gelişine vurdum, yoksa bir kastım yoktu cnms sori =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 karpuz çok anti olmaya başladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 herkes alkıslasın bi karpuzseven i ilgi göstersin rahatlasın ya cok kastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Spidee said: xunn said: Spidee said: Allah versin. ='( Gelişine vurdum, yoksa bir kastım yoktu cnms sori =/ Hayır hala bir para yok ortada, beyle bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 "iyi karpuz seçebilitesi yüksek olması" demeni beklerdim karpuzseven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Cuce said: xunn: OOoooOOOoo OOOooo Ooooo oooOOO AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Masquerade said: "iyi karpuz seçebilitesi yüksek olması" demeni beklerdim. bak işte bu üzdü beni edit : tüh lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ben açıkcası pek öyle kasa kıla bakıldığını düşünmüyorum, tabii ki dış görünüş açısından büyük anlamı olan şeyler, omuz ebatları işte kol kalınlığı, gücü vs.. Ancak ben dünyadaki en büyük gücün akıl olduğuna inanırım. Bu durumda benim için seksilik kavramı; Zekilik, Ses Tonu ve Liderlik vasıflarından geçtiğine inanırım. Ses Tonu'nun herhangi bir dış görünüş unsuruna oranla daha etkileyici olduğunu bilirim. Sizi tanımaya başlayan bir bireyin sizi üstün görmesini sağlayacak unsur ise zeka ve kullanımıdır. Ve bu kişiyi kontrol etmenizi de liderlik vasıflarınız sağlar. Bu 3'üne sahip olunduğu müddetçe ortalama bir vücut ile bir çok insandan daha seksi olursunuz. Tamamı da Allah vergisidir. Yani gift :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Saygılar Balu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Baluu said: Ancak ben dünyadaki en büyük gücün akıl olduğuna inanırım burdan sonra okumayı bıraktım baluu. yine güzin ablacılık oynamışsın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 balu gelir konuya acıklık gelir. yaşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Baluu böyle Garbage topiclere mini mini wall of textler gönderiyorsun ya, bu ciddiyetini ayakta alkışlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 baluu +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Masquerade said: Baluu said: Ancak ben dünyadaki en büyük gücün akıl olduğuna inanırım burdan sonra okumayı bıraktım baluu. yine güzin ablacılık oynamışsın xD Ben nickini görünce bırkatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Masquerade said: Baluu said: Ancak ben dünyadaki en büyük gücün akıl olduğuna inanırım burdan sonra okumayı bıraktım baluu. yine güzin ablacılık oynamışsın xD dskjhgksjdgh. Bu şimdi bi hakaret mi, iltifat mı ? Karar veremedim LoL ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 tbh, 8. sayfaya koşuyoruz hala bayanı seksi kılan unsurlar şeklinde bir dost topic gelmedi. /shocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Baluu said: Bu şimdi bi hakaret mi, iltifat mı ? Karar veremedim LoL ! :D aynanın karşısına geç bi sor bakalım ne dicek Baluu sana :P sdfsdf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 In b4 adriana lima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 erkek dünyanın en seksi erkeğidir ama salaktır.boş boş konusur,aptal aptal davranır..Zekilik önemli,yakışıklılık bi yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 darkness87 said: göbek meselesine gelince fazla kas yığını olmadan six pack olsun darkness87 said: baluu +1 ama ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 çember sakal. cübbe. takke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 GANDALF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 kas yığını olmadan nasıl six pack oluyoki? six pack kas yapmanın doruk noktası gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Lancelion said: çember sakal. cübbe. takke. saçta olmayacak ama 2 numara filan olmalı saç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Gandalf'ı oynayan aktörümüz gay abi. boncuklu kolyesi falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar