burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 seksi erkek obsesiflik derecesinde nevresime önem vermeli bence. misal milimetrik olarak örtülmeli o çarşaf. jilet gibi olmuş yatak her zaman için çok seksi bir unsur bence bir erkek için. milimetrik olmalı ama kesinlikle. evet.
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 kafasında saç olmadığı halde 1 saat banyo yapan kıl topağıyla beraberim :) 1 saat boyunca derisini yüzüyo resmen,bırak kokmayı temizlik kavramını aşmış herif
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 kıl gerçekten seksi mi geliyor size şimdi ?
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ayı gibi olmadığı sürece evet,en azından kışın sıcak tutar,erkek dediğin kıllı olur arkadaş
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ooh iimiş lan. peki göğüs kılı sakalına bağlı erkek de makbülmüdür?
liero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Demokrat Pati said: Carmen Electra okyanusta bir su damlasıdır. Bu nedenle fikirleri de ancak bir su damlası kadar önem taşır. Not: Bu mesaj, sayın liero beyefendinin ikinci sayfadaki mesajına cevaben yazılmıştır. allahtan umut kesilmez yav :D bence carmen dende okyonusta ki akıntı tsunami falan olmasi lazim kocaman nede olsa :D
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 kısa saç.kirli sakal.esmer ten.minik pırlanta bir küpe.ve herturlu güzel takı yeterli :) bunun yanına güzel giyim ve güzelbi araba eklersen tamam işte
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 GwindonSurion said: para yani evet kısaca.para varsa en sekside sensin en karizmatikte en duygusalda :)
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 göbek, kıl.. seksi. komik olmuş.
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 burtonesk said: en büyük yalan da ruh güzelliği. burtonesk said: sevişmek ruh işi aslında. /unhandled exception error
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 oper said: burtonesk said: en büyük yalan da ruh güzelliği. burtonesk said: sevişmek ruh işi aslında. /unhandled exception error (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ya o diil göbekli erkek falan denmiş, lafım geçmişken bi uğriyim meraba diyim dedim. MERABA
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Red said: kısa saç.kirli sakal.esmer ten.minik pırlanta bir küpe.ve herturlu güzel takı yeterli :) bunun yanına güzel giyim ve güzelbi araba eklersen tamam işte buyrun benim :P
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 sevişirken ruhunu vererek sevişmek önemlidir ondan öyle demiş. ama ruhun güzel olması gerekmiyor o da nasıl olacaksa. hatta ruh seksiligi de önemli. sdf.
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Quibble said: Red said: kısa saç.kirli sakal.esmer ten.minik pırlanta bir küpe.ve herturlu güzel takı yeterli :) bunun yanına güzel giyim ve güzelbi araba eklersen tamam işte buyrun benim :P erkek o qui :( niyetlenme
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Masquerade said: Quibble said: Red said: kısa saç.kirli sakal.esmer ten.minik pırlanta bir küpe.ve herturlu güzel takı yeterli :) bunun yanına güzel giyim ve güzelbi araba eklersen tamam işte buyrun benim :P erkek o qui :( niyetlenme ahaha ortama soylemistim ben :D
Öne çıkan mesajlar