Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkeği seksi kılan unsurlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
seksi erkek obsesiflik derecesinde nevresime önem vermeli bence. misal milimetrik olarak örtülmeli o çarşaf. jilet gibi olmuş yatak her zaman için çok seksi bir unsur bence bir erkek için. milimetrik olmalı ama kesinlikle. evet.
Mesaj tarihi:
kafasında saç olmadığı halde 1 saat banyo yapan kıl topağıyla beraberim :) 1 saat boyunca derisini yüzüyo resmen,bırak kokmayı temizlik kavramını aşmış herif
Mesaj tarihi:
Demokrat Pati said:
Carmen Electra okyanusta bir su damlasıdır. Bu nedenle fikirleri de ancak bir su damlası kadar önem taşır.

Not: Bu mesaj, sayın liero beyefendinin ikinci sayfadaki mesajına cevaben yazılmıştır.

allahtan umut kesilmez yav :D

bence carmen dende okyonusta ki akıntı tsunami falan olmasi lazim kocaman nede olsa :D
Mesaj tarihi:
kısa saç.kirli sakal.esmer ten.minik pırlanta bir küpe.ve herturlu güzel takı yeterli :)

bunun yanına güzel giyim ve güzelbi araba eklersen tamam işte
Mesaj tarihi:
Red said:
kısa saç.kirli sakal.esmer ten.minik pırlanta bir küpe.ve herturlu güzel takı yeterli :)

buyrun benim :P
Mesaj tarihi:
Quibble said:
Red said:

erkek o qui :( niyetlenme
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
Quibble said:
Red said:

erkek o qui :( niyetlenme

ahaha ortama soylemistim ben :D
  • Yeni Oluştur...