BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Erkekler: A Grubu Avustralya-Sırbistan: 1-1 Fildişi Sahili-Arjantin: 1-2 B Grubu Japonya-ABD: 0-1 Hollanda-Nijerya: 0-0 C Grubu Brezilya-Belçika: 1-0 Çin-Yeni Zelanda: 1-1 D Grubu Honduras - İtalya: 0-3 Güney Kore-Kamerun: 1-1 Bayanlar: Argentina 1 – 2 Canada China 2 – 1 Sweden Germany 0 – 0 Brazil North Korea 1 – 0 Nigeria Japan 2 – 2 New Zealand Norway 2 – 0 USA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Brezilya - Belçika maçının hakemi göz doktoruna gitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bu arada olimpiyatlar erkek futbol kısmına katılabilme kıstası u23 takımı ile turnuvalarda başarılı olmak imiş. basketboldaki gibi yani. o yüzden Türkiye yok hiç. bu sene u23 de ümit davala yönetimi ile fildişinden fark yiyerek elenmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ben de tam onu soracahtım sağol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 honduras ne be? 6 milyon da nüfusu varmış, ilk kez duydum lan, vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 u23 ne? Hiç anlamam futboldan, merak ettim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 23 yaş altı futbol takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 PrudenT said: honduras ne be? 6 milyon da nüfusu varmış, ilk kez duydum lan, vay anasını. Öh çizgifilmi bile vardı, oyuncuları genelde Güney Amerika liglerinde vs. oynuyor ve halkı futbolu çok seviyor. Futbol Mundial FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Hiç mi FIFA falan oynamadın Pru? Bir neslin coğrafya bilgisi futbol oyunlarına dayanıyor yahu, vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 oha ben o kadar fifa oynarım,fifa99dan beri ben de ilk kez duyuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Haha. Ben de FIFA'dan zibilyon tane ülke bilirim. FM'den de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 fifa 98 rtwc oynasaydın bilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Spidee said: Bir neslin coğrafya bilgisi futbol oyunlarına dayanıyor (...) çok doğru bi izlenim. küçücük ülkelerin hepsini oralardan biliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 honduras ile türkiye maç bile yapmıştı. 1-0 kazanmıştık hatta golü sanırım tolunay atmıştı diye abartabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bknz: Gereksiz ayrıntı depolayabilme özelliğine sahip hafıza. Bende de var aynından mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Spidee said: Hiç mi FIFA falan oynamadın Pru? Bir neslin coğrafya bilgisi futbol oyunlarına dayanıyor yahu, vay anasını. 99la başladım fifaya ben onda da yoktu =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 honduras bilinen bi yerdir ya. ama cok daha kucuk ulkeler var daha once hic adını duymadıgım. ilk defa bayrak toreninde gordum ben de dun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Arjantin Brezilyayı 3-0 , Nijeryada belçikayı 4-1 yenerek finale yükseldiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 arjantinin ilk iki golüne şans yardım etti. ama genel olarak ezdiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 brezilya kadınlar milli tkaımındaki martha ronaldinho'dan daha iyi futbolcu bence. fenerbahçe onu alsın alex yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Harbı kadın maçlarında ınanılmaz oynayanlar var al ordan bir 11 koy bizim lige şampiyon olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 toggie said: honduras bilinen bi yerdir ya. ama cok daha kucuk ulkeler var daha once hic adını duymadıgım. ilk defa bayrak toreninde gordum ben de dun. Olimpiyatlar iyi oluyor coğrafya açısından. Martina var mesela Usain Bolt'un gölgesinde kaldı ama çok kalifiye 100 metreci. Ülkesi de Hollanda Antilleriimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar