di Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Selam, Eski patronum mail attı bugün Londra'dayım, birşey iste burdan gelirken getireyim sana diye ama aklıma gelen pek birşey yok. Maddi yükü pek olmayan hediye ne olabilir ? İkinci seçenekse fiyatı 400 YTL'ye kadar olan bir ürün isteyebilirim. Londra'da daha avantajlıdır mesela. Getirtip kullanırım ya da burada satarım. Bu ikinci seçenek benim cebimden çıkacak tabi. Kısa süre için değerlendirebileceğim bir 400 YTL param var böyle birşey için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 xbox360 aldırt iyice ucuzladı avrupada:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sen istemiyosan bana xbox360 aldırtabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yük getirmeyecek olarak After Eight tereyağlı bisküvi isteyebilirsin. ikisi de süperdir. of olsa da yesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Arsenal forması!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 arsenal formasından başka bişi istenmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 After Eight heryerde var artık :p PS3 getirt, olmadı ben alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bulmers veya magners alsın kutu kutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Dyna göbek var zaten 2 metre. Daha da büyümesin ? =P Bu arada psp lite aldırsam ordan garanti olayı nasıl olur ? 290 liraya geliyor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 aldırma burada daha ucuz garantili alınmaz zaten psp. Tas gibi alet zaten onun yerine herkeste programla kırdırtıp memory stick'ten oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Özel mesaj atcaktım ben bunu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ordan almanın bir mantığı yok illa version kırdıp memoryden oynarsın ondan boşver onu. xbox360 xbox360 istemıyorsan sen al ben parasını veririm sanada bi 30-40 kaat atarım yane ilgilenirsen ö.m. at:D adwhauehuaeaeab(ciddiyim:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 30-40 Lira için uğraşmam ki =) Adamı yorduğuma, cebindeki parasını harcattığıma yazık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 43.250 veririm helalinden:D buluşcağımız zmnda dolmuş paranı ben veririm:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 'Mind the Gap' t-shirtü ısmarla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Gangren said: After Eight heryerde var artık :p var da büyük kutusu 15 kaat be hoca. orda büyük kutu 4 ytlye falan gelio:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 PSP Lite Black istedim. Bakalım belki gelir belki gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 arsenal forması tabi ki :) ben aldırttım 40 pound forma, yazı yazdırmak istersen +20 daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Ben İngiltere'ye giden birinden artık basılmayan Moorcock kitapları istemiştim. Adam gitmiş normal kitapçıya sormuş sahaf yerine , ben de kitapsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 can sağlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Philosophhy Football Ben londra da olsaydım bi fırsat bulunca şuraya bi uğrardım Bu ve bu favorilerim 1. nin arsenal versiyonu da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 iki katli otobus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 guiness tişörtü iste falan gezip çıkıyorum. sırf bu forumdan 2 kişi var beni öldürebilecek olan o tişört için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Formaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar