Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliyi 1 gün boyunca aramamak abesmidir?

ajikal

Öne çıkan mesajlar

bana da beni oyunla aldatıyosun falan diyodu ayrıldık zaten. hatta ben oyun oynarken tahrik edici mesajlar attığı da oluyodu dikkatimin dağılması için ahah.
ama insan ne kadar severse sevsin oyun basındayken oyuna öyle bi konsantre oluyoki son derece sorumlu bi insan olsanız bile hayatı unutuyosunuz. işte bu yüzden zaten milyonlarca insan oyun oynuyor. onun seni aramasını bekle bence. oyunda nası olsa dışarda baskalarıyla değil oynasın nası olsa beni arıcak diye arama oyun oynarken de rahatsız etme bence :d
Sosyal ağlarda paylaş

Pen Duick said:
Of. Son ilişkimi bitirmeseydim dönüşeceğimiz şey buydu ondan kolu bacağı kaptırmadan ayrıldım.
3 yılda 1 gün arasa nolur aramasa nolur, zaten vıcık vıcık olmuşsunuz hala 1 gün aramadı ühühühü dicek kadar güvensizsen söyleyecek kelime bulamıyorum ben. Senden usanmış olabilir.

Pen Duick olay güven meselesi değil canım
Sosyal ağlarda paylaş

Güvenden kastım güvenmeyeceğin birşey yapması değil, kendi kendini yiip bitirip yetmeyip gelip burda topic açmanı sağlayan güvensizlikten bahsediyorum. İlişkiye olan güvensizliğin belki de. Korkuyla karışık güvensizlik belki de, ya beni bırakırsa diye düşünüyorsundur belki, belki kendine güvenin azdır.
Sosyal ağlarda paylaş

ajikal said:
Pen Duick said:
Of. Son ilişkimi bitirmeseydim dönüşeceğimiz şey buydu ondan kolu bacağı kaptırmadan ayrıldım.
3 yılda 1 gün arasa nolur aramasa nolur, zaten vıcık vıcık olmuşsunuz hala 1 gün aramadı ühühühü dicek kadar güvensizsen söyleyecek kelime bulamıyorum ben. Senden usanmış olabilir.

Pen Duick olay güven meselesi değil canım

ne demek güven meselesi değil
adam seni bir gün aramıyor
gelip forumda ağlıyorsun
ne meselesi şimdi bu?
Sosyal ağlarda paylaş

Pen Duick said:
Güvenden kastım güvenmeyeceğin birşey yapması değil, kendi kendini yiip bitirip yetmeyip gelip burda topic açmanı sağlayan güvensizlikten bahsediyorum. İlişkiye olan güvensizliğin belki de. Korkuyla karışık güvensizlik belki de, ya beni bırakırsa diye düşünüyorsundur belki, belki kendine güvenin azdır.

Gün boyu her saat başı aramak banada abes geliyo.Ama aramakta insana sorumluluk gibi gelmezki ya.Aramak istersin sesini duymak istersin ararsın hepsi bu.Beni istemiyomu neden aramadı die aklıma ultra saçma şeyler getirdiğim için kafayı yiyorum işte.içinden gelseydi arardı,gelmemişki aramamıs mantığı işte.Kız milletiyiz nede olsa
Sosyal ağlarda paylaş

ajikal said:
Pen Duick said:

Gün boyu her saat başı aramak banada abes geliyo.Ama aramakta insana sorumluluk gibi gelmezki ya.Aramak istersin sesini duymak istersin ararsın hepsi bu.Beni istemiyomu neden aramadı die aklıma ultra saçma şeyler getirdiğim için kafayı yiyorum işte.içinden gelseydi arardı,gelmemişki aramamıs mantığı işte.Kız milletiyiz nede olsa

(tu) haklı kız milleti
Sosyal ağlarda paylaş

İşte bu da beni geriyor ve bu yüzden ayrıldım en son. ^^
Ters tepmesin diyorum işte, çünkü 3 senede hala seni düşünmemesiyle ilgili takıntı yapacak bir insan olduğunu görürse hata mı yaptım acaba diyebilir. Kız milletiyiz demek yeterli bahane değil bana göre. Düşünmediyse bile işi vardır bişeydir, anlayacağını düşününür, anlamadığını görünce sende patlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya erkekler ve kızlar çok çok farklı.kızlar için aramamak bişeylerin göstergesidir
for ex:
kızar aramayız
trip atar aramayız
sıkılmıştır aramaz
arasın diye bekler aramaz

ama erkekler için durum bazen böyle olmuyor
sadece "aramıyor" lar
bence kafaya takcağın çok bişey yok ki gerçekten o kadar şey yaşamışsınız kalkıp bir günümüzü ne güzel geçirdik demek yerine bir gün boyunca beni aramadı demek senin ayıbın ve yanlış anlamassan bencilliğin gibi geliyor
sevmek ya da sevmemekle ilgisi yok insan bazen sadece kendisine/oyununa/arkadaşlarına takılmak ister hayatın her anında sen de içinde olacaksın diye bir kural yok. sen yapıyor olabilirsin ama o da yapmak zorunda değil bence
Sosyal ağlarda paylaş

kız milletinin en sevmediğim huyudur zaten.ilk adımlatı atsalar ölürler.ne biçim gururları varsa hemen kırılıverio.

adam 1 gun aramamış.e sen arayıver.yanına git.bişi yap.yani adamın başına bişi gelse yine suçlarsınız beni 1 gun aramadın diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:

o aramadıysa sen ara onu?

çok önemli nokta, madem merak ettin ara. Bunu gurursuzluk ya da ne bileyim zayıflık olarak gören kadınlar mevcut, halbuki sevgi karşılıklıysa bu da ara sıra gayet karşılıklı olabilir. Erkeklere düşüncesiz dersiniz, siz düşüncesizlik yapınca bunu bir de erkeğe atıp onun hatasıymış gibi göstermeye çalışırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
7 sayfayı okumadım. belki sorulmuş ve cevap verilmiş olabilir.
hergün arayan o mu?
sen hiç aramıyo musun? yoksa sırayla mı arıyorsunuz birbirinizi?
o aramadıysa sen ara onu?
ah kızlar...

İlla o arar diye bi kural olabilirmi.İkimizde ararız.ama ben o gün erken uyumustum.Sabah kalkınca telefonumda hiç cevapsız çağrı göremeyince dellendim..Evet ah kızlar kardesim.İlgi manyağıyım kabul
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...