Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Oyle bi denemistik biz de wow oynamayi. Yalniz İNANİLMAZ otesi yeteneksiz oldugu icin level 2 'de birakma karari aldik. /played 1 saat olmustur rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 aha forumun güzin ablası geldi. /quit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Baluu'ya o ya senin mesaj araya girmiş. olay yerine intikal eden Türk polisi gibi sorduğu sorulara bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sen olmayınca yanında olanla takılır.bu işler böle kesiiinn baskası vardır. >:D< saka bi yana birbirinizi seviyosanız ki 3 yıldır berabermssniz.üzmeyin birbirinizi derim.ama sıklaşırsa aramama durumları.ozaman eline terliğini al kafasına at :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 dklgsghfsh. Evet ya son günlerde fazla ilgiliyim kişisel ile, napiyim kendi sorunlarımdan kaçabilmek için başkalarının sorunları ile uğraşıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bana da beni oyunla aldatıyosun falan diyodu ayrıldık zaten. hatta ben oyun oynarken tahrik edici mesajlar attığı da oluyodu dikkatimin dağılması için ahah. ama insan ne kadar severse sevsin oyun basındayken oyuna öyle bi konsantre oluyoki son derece sorumlu bi insan olsanız bile hayatı unutuyosunuz. işte bu yüzden zaten milyonlarca insan oyun oynuyor. onun seni aramasını bekle bence. oyunda nası olsa dışarda baskalarıyla değil oynasın nası olsa beni arıcak diye arama oyun oynarken de rahatsız etme bence :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Baluu helal valla.Yaş 30.Veteriner Hekim,Finansal durumları çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Marl0_on said: Quibble said: herkesin ilişki yaşama tarzı kendinedir. Ben de tam olarak bunu diyorum aslında, insanları bari yanlış yönlendirme. ok sende bıraz kendi işinle ilgilen, benimle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Of. Son ilişkimi bitirmeseydim dönüşeceğimiz şey buydu ondan kolu bacağı kaptırmadan ayrıldım. 3 yılda 1 gün arasa nolur aramasa nolur, zaten vıcık vıcık olmuşsunuz hala 1 gün aramadı ühühühü dicek kadar güvensizsen söyleyecek kelime bulamıyorum ben. Senden usanmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Pen Duick said: Of. Son ilişkimi bitirmeseydim dönüşeceğimiz şey buydu ondan kolu bacağı kaptırmadan ayrıldım. 3 yılda 1 gün arasa nolur aramasa nolur, zaten vıcık vıcık olmuşsunuz hala 1 gün aramadı ühühühü dicek kadar güvensizsen söyleyecek kelime bulamıyorum ben. Senden usanmış olabilir. Pen Duick olay güven meselesi değil canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 +1 pendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Güvenden kastım güvenmeyeceğin birşey yapması değil, kendi kendini yiip bitirip yetmeyip gelip burda topic açmanı sağlayan güvensizlikten bahsediyorum. İlişkiye olan güvensizliğin belki de. Korkuyla karışık güvensizlik belki de, ya beni bırakırsa diye düşünüyorsundur belki, belki kendine güvenin azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bence gün boyu her saat başında aramak abestir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ajikal said: Pen Duick said: Of. Son ilişkimi bitirmeseydim dönüşeceğimiz şey buydu ondan kolu bacağı kaptırmadan ayrıldım. 3 yılda 1 gün arasa nolur aramasa nolur, zaten vıcık vıcık olmuşsunuz hala 1 gün aramadı ühühühü dicek kadar güvensizsen söyleyecek kelime bulamıyorum ben. Senden usanmış olabilir. Pen Duick olay güven meselesi değil canım ne demek güven meselesi değil adam seni bir gün aramıyor gelip forumda ağlıyorsun ne meselesi şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Pen Duick said: Güvenden kastım güvenmeyeceğin birşey yapması değil, kendi kendini yiip bitirip yetmeyip gelip burda topic açmanı sağlayan güvensizlikten bahsediyorum. İlişkiye olan güvensizliğin belki de. Korkuyla karışık güvensizlik belki de, ya beni bırakırsa diye düşünüyorsundur belki, belki kendine güvenin azdır. Gün boyu her saat başı aramak banada abes geliyo.Ama aramakta insana sorumluluk gibi gelmezki ya.Aramak istersin sesini duymak istersin ararsın hepsi bu.Beni istemiyomu neden aramadı die aklıma ultra saçma şeyler getirdiğim için kafayı yiyorum işte.içinden gelseydi arardı,gelmemişki aramamıs mantığı işte.Kız milletiyiz nede olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ajikal said: Pen Duick said: Güvenden kastım güvenmeyeceğin birşey yapması değil, kendi kendini yiip bitirip yetmeyip gelip burda topic açmanı sağlayan güvensizlikten bahsediyorum. İlişkiye olan güvensizliğin belki de. Korkuyla karışık güvensizlik belki de, ya beni bırakırsa diye düşünüyorsundur belki, belki kendine güvenin azdır. Gün boyu her saat başı aramak banada abes geliyo.Ama aramakta insana sorumluluk gibi gelmezki ya.Aramak istersin sesini duymak istersin ararsın hepsi bu.Beni istemiyomu neden aramadı die aklıma ultra saçma şeyler getirdiğim için kafayı yiyorum işte.içinden gelseydi arardı,gelmemişki aramamıs mantığı işte.Kız milletiyiz nede olsa (tu) haklı kız milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 İşte bu da beni geriyor ve bu yüzden ayrıldım en son. ^^ Ters tepmesin diyorum işte, çünkü 3 senede hala seni düşünmemesiyle ilgili takıntı yapacak bir insan olduğunu görürse hata mı yaptım acaba diyebilir. Kız milletiyiz demek yeterli bahane değil bana göre. Düşünmediyse bile işi vardır bişeydir, anlayacağını düşününür, anlamadığını görünce sende patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 7 sayfayı okumadım. belki sorulmuş ve cevap verilmiş olabilir. hergün arayan o mu? sen hiç aramıyo musun? yoksa sırayla mı arıyorsunuz birbirinizi? o aramadıysa sen ara onu? ah kızlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 heyyy geri basın beaa kız milletiyiz ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ya erkekler ve kızlar çok çok farklı.kızlar için aramamak bişeylerin göstergesidir for ex: kızar aramayız trip atar aramayız sıkılmıştır aramaz arasın diye bekler aramaz ama erkekler için durum bazen böyle olmuyor sadece "aramıyor" lar bence kafaya takcağın çok bişey yok ki gerçekten o kadar şey yaşamışsınız kalkıp bir günümüzü ne güzel geçirdik demek yerine bir gün boyunca beni aramadı demek senin ayıbın ve yanlış anlamassan bencilliğin gibi geliyor sevmek ya da sevmemekle ilgisi yok insan bazen sadece kendisine/oyununa/arkadaşlarına takılmak ister hayatın her anında sen de içinde olacaksın diye bir kural yok. sen yapıyor olabilirsin ama o da yapmak zorunda değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 kız milletinin en sevmediğim huyudur zaten.ilk adımlatı atsalar ölürler.ne biçim gururları varsa hemen kırılıverio. adam 1 gun aramamış.e sen arayıver.yanına git.bişi yap.yani adamın başına bişi gelse yine suçlarsınız beni 1 gun aramadın diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 oper said: o aramadıysa sen ara onu? çok önemli nokta, madem merak ettin ara. Bunu gurursuzluk ya da ne bileyim zayıflık olarak gören kadınlar mevcut, halbuki sevgi karşılıklıysa bu da ara sıra gayet karşılıklı olabilir. Erkeklere düşüncesiz dersiniz, siz düşüncesizlik yapınca bunu bir de erkeğe atıp onun hatasıymış gibi göstermeye çalışırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sechil said: heyyy geri basın beaa kız milletiyiz ne demek yanlış anlama olmasın. biz de erkek milletiyiz. siz de sorunlusunuz, biz de sorunluyuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 oper said: 7 sayfayı okumadım. belki sorulmuş ve cevap verilmiş olabilir. hergün arayan o mu? sen hiç aramıyo musun? yoksa sırayla mı arıyorsunuz birbirinizi? o aramadıysa sen ara onu? ah kızlar... İlla o arar diye bi kural olabilirmi.İkimizde ararız.ama ben o gün erken uyumustum.Sabah kalkınca telefonumda hiç cevapsız çağrı göremeyince dellendim..Evet ah kızlar kardesim.İlgi manyağıyım kabul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar