S-H Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 filmden istedikleri ilgiyi ve geliri elde edemediler, hiçbir plan yok bu konuda. keşke lol arcane benzeri bi şey yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Tek yanlış filmin konusunda Warcraft evreninde yanlış zamani işlemeleri oldu bence. Daha popüler tarih aralığı işlense idi çok daha fazla ses getirirdi. WC3 den başlayıp, lotr- hobbit tarzı geriye sarsalardi çok daha başarılı olurdu. Hem wc evrenini bilmeyen insanları çekerdi, hem de bizim gibi hikayeyi bilen insanlar begenmemezlik etmezdi. Hype lazımdı fanlara ama tarih aralığı yanlıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 WarCraft 1'den başlamayınca pek bir anlamı yok açıkçası. Arthas fanları zaten WC3'ü ezbere biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2024 amaç para kazanıp daha büyük bütçeli ve devamlı bir seri yaratmaksa wc3 başlamak mantıklı olabilirdi, ben açıkçası bildiğim bir senaryo olmasına rağmen wc3 izlemekten müthiş keyif alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2024 Bone, 03.02.2024 02:54 tarihinde dedi ki: WarCraft 1'den başlamayınca pek bir anlamı yok açıkçası. Arthas fanları zaten WC3'ü ezbere biliyor. tek filmde kıvılcım sönünce çok anlamlı mı oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 anri kavilin arthas, william dafoe abinin kel thuzad, loki abinin illidan, margot bacının jaina oldugu bir wc 3 ve frozen throne cekilseydi keske gfdhdfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 dafoe abinin yoldan cıkmıs sapkın mage i oynarken fıldır fıldır dönen gözleri ve şov yapan mimikleri beynimde döndü bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 ya ciddi yazmadın muhtemelen bilmiyorum ama öyle bi projede fazla ünlü isim olmamasını tercih ederim ben şahsen hele henry cavill görmekten artık fenalık geldi dfs zaten ilk filmde ragnar lothbrok izledik o kadarı yetti 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar