ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 sanssizsansli said: Ultima online Gel öpücem. Gerçek bir elit,bir masterrace. En iyi MMO wow diyenlerin yaşı tutmuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 O kadar efsanevi müzikler varken filmde neredeyse hiç hissetirmedi zaten öyle ciddi bir savaş sahnesi yok çok harala gürele geldi olaylar çok hızlı gelişiyor. Oyuncu kadrosu için çok ekonomik davranmışlar. Khadgar daha yaşlı bir karakter diye hatırlıyorum. Ama yönetmene hak vermek lazım warcraftın bu kadar geniş hikayesini bu kadar dar süreye sıkıştırması cidden başarı ama filmi daha uzatsa kimsenin sıkılacağını zannetmiyorum, 3 saat olsada izlenir. Yine hikayeyi hiç bilmeyenler bile gidip izleyebileceği bir film olmuş. Extended versiyonu var diyorlar bekliyoruz bakalım. Benim gibi normal 3D izlemeyin mümkünse Imax'e gidin bu yüzden tekrar gideceğim. Ama ne olursa olsun 2. filminde olayları daha detaylı ve daha warcraft ruhuna yaraşır şekilde yaparlarsa hasılat rekoru kırarlar. Tabi birde şu zamana kadar yaratılmış ve çizilmiş en karizmatik karakter Illidan. Onuda http://www.imdb.com/name/nm1089991/?ref_=tt_cl_t3 bu karakter iyi yakışır düşüncesindeyim. The Betrayer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Illidanı ilyas salmanda oynar canını sıkma dsfg Gul'dan ı oynayanı görünce öeh demiştim bu yüzden kararımın arkasındayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 abi zannediyor musun ki üzerlerinde cgi var diye adamlar rol yapmıyor, normalden daha da zor işleri bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Ayrıca Tom Hiddleston konuşunca daha da etkili olan bir aktör, illidian aksiyon adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Arthas'in karizmasina yakisir birini oturtmalari lazim o tahta ama. Hadi illidan cgi isi kotarir. Arthas'da oyuncu daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Illidanin sesi cok onemli yanliz, konusmasinda karizmasının cogu. Tbc introyu bastan dinleyin titreyin ve kendinize gelin Betrayer denmis ayrica uffff #illidandidnothingwrong Recep "tavuk" malfurionun agziyla yazmayslim burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 dreagloth said: abi zannediyor musun ki üzerlerinde cgi var diye adamlar rol yapmıyor, normalden daha da zor işleri bence Ya yapma allasen Çin pazarını sömürmek için mecburlardı en testikıllı karakteri çinliye oynattılar işte.Wowun yeni exp cinematicdeki gul'dan ve filmdeki arasında bi fark göremedim ben şahsen.Ayrıca İLYAS SALMANA KÖTÜ OYUNCUMU DEMEYE ÇALIŞIYORSUN BAKİM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ilyas tüm castten daha iyi olabilir o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/11/03/1415013429232_wps_29_The_Hobbit_The_Desolation.jpg https://i.ytimg.com/vi/dB-LtISVmTU/maxresdefault.jpg http://media.comicbook.com/uploads1/2015/08/cumbersmaug-147620.jpg Sadece oyunculuk kabiliyeti yetmiyo bazen. Kolay degil cgi isi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Allah ama benedict simdi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 offtipic: Dr. Strange geliyo ya... harika olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Tom Hiddleston yeni 007 olacak deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Filmin cast'ına çok para harcamıcakları belli adamların.. Benim düşük bütçelik Arthas adayım ; http://data.whicdn.com/images/64426788/large.png GOT'dan Harry Lloyd biraderimiz. He bide dipnot.. İlerleyen bölümlerde kesinlikle James Callis'de rol alıcak,Gaius Baltar baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Benedict cucumbercatchin kendisi cgi zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Arthas Chris Hemsworth olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 evet kendisini yeterince HER FİLMDE görmüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Eternal said: Filmin cast'ına çok para harcamıcakları belli adamların.. Benim düşük bütçelik Arthas adayım ; http://data.whicdn.com/images/64426788/large.png GOT'dan Harry Lloyd biraderimiz. He bide dipnot.. İlerleyen bölümlerde kesinlikle James Callis'de rol alıcak,Gaius Baltar baba. once bi baktim cok kisa degil miydi bu adam diye de 1.80mis. biraz da sisirirler, sesi de hallederlerse harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Arthas da öyle çok uzun bi herif değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ad3m said: Illidanı ilyas salmanda oynar canını sıkma dsfg Gul'dan ı oynayanı görünce öeh demiştim bu yüzden kararımın arkasındayım :D of baktımda durotanı bildiğin johnny quid abimiz oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 pantolon cebinde bilet kalmış, atıyodum tam bi baktım arkasında ekinde g2a reklamı var, aşağıda beleş 3eur gift kod varmış lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ilk defa adam gibi mage gorduk film sayesinde gandalf gibi 2 fireball atmaktan aciz degillerdi cayir cayir aoe vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 serinin ilk kitabı hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 bu gün izledim filmi 8/10 veriyorum 2 de wow hatrına 10/10 çok net. hiç sıkmadan herşeyden azcık yedirmişler. valla 2 saat değil 4 saat olsa sıkılmadan izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar