FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 deadwoll said: Ya aslında bu olay değil, sabaha karşı 70 olmama 20k kalmış, sinirlerim tepemde ve uykum var, nethermancer'ın teki peşime bi takıldı NS'deki etherium prisonların orda taa astormspire asansörün orda guardlar kesene kadar... Ben de meraktan kaçtım sırf nereye kadar gelir diye. Bariz bugdı bu tabii hehe Onu kessen epik düşürecekti. Yani bana yaklaşık 2 yıldır hep öyle oluyorda :D. Böyle bırak taaa bilmem nerden beri kovalamayı, normal bir mobdan 10 metre fazla kovalasın durup kesiyorum artık. Ve dahada ilginci epik düşüyor iyimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Hadi ya :'( , bana yıllardır bir kere winterspringde epic düştü onu da 40 golda zor satmıştım. Hammer of Northernwind midir nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 E kolay yol varken nie zorluyosunki kendini? Thats it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kaşınıo canım epikli moblar=) dur şunuda kesim dur şunuda lotlim ya epik varsa (:p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Julifton said: E kolay yol varken nie zorluyosunki kendini? Thats it! Bu eklenti nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 di said: Julifton said: E kolay yol varken nie zorluyosunki kendini? Thats it! Bu eklenti nedir ? Resimdir en nihayetinde. İçindekileri soruyosan şaayet: Orc un elinde tuttuğunu diyosan odun. O yuvarlak içindekilerde senin gibi palidinler minik minik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 lafı başka yerinden anlamak bu herhalde. adam addon'u soruyor ama lafı ben de başka yerimden anlıyor olabilirim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Türkçe söylenince anlamıyoruz artıkın lol "eklenti=Addon" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 havadayken bubble hs yapmıştır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 nameless said: lafı başka yerinden anlamak bu herhalde. adam addon'u soruyor ama lafı ben de başka yerimden anlıyor olabilirim asdf Yok yok sorun sende değil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Julifton said: di said: Julifton said: E kolay yol varken nie zorluyosunki kendini? Thats it! Bu eklenti nedir ? Resimdir en nihayetinde. İçindekileri soruyosan şaayet: Orc un elinde tuttuğunu diyosan odun. O yuvarlak içindekilerde senin gibi palidinler minik minik. TBC öncesi Warrior Orc High Warlord armor elindekide Legendary Ragnarostan düşen 2h Mace... odun demiş adam ya.. önündekide yeşiller içinde bi paladin hoş hala çok görüyorum bubble + hs amcaları ama (ki ben 1 kez yapmış değilim.. yok yalan olmasın 1 kez yaptım Doom Lord Kazzak'ın yardımı ile orgrimmarda canlı bomba olmak için :D ) o addon ismini hatırlayamıyorumda 2.4.3 ile uyumlu olanı yok galiba artık onların.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 dayıgil adam eklenti derken addonu sormuştur. yoksa high warlod veya legendry mace e eklenti dicek hali yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 di said: Yalnız ben bunu kurmadım. Kopyala yapıştır yaptım arkadaşın diskten. Yine de silebiliyor muyum ? Bi arkadaş silemezsin dedi. Hatta kredi kartı ile para ödendiği için silinmiyormuş. Önce kartı iptal ettirmek lazımmış. Bu benim için de geçerli mi ? Kurmadım çünkü ben. Sadece kopyaladım, bi de para ödedim. Kart babamın şimdi, iptal ettirelim dersem kızar =( lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 baba ekstrayı gorunce zaten kızıcak. hayır gerek yok ıptale ve ıptal etmek için kart bilgilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Laf sokmak için boş yere muhabbet yapmayı bırakın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Suark said: Peki önemli olan soru şu, yattıktan sonra kalkıp mobu ölesiye dövüp /spit yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kakashi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Takip olayı tartışlıyor bayağadır. Bence mesafe limiti olsa güzel olur , o mesafe aşılınca animasyon bile kesilmeli.(ateş sönsün mesela =) Çok da takıldığım bir konu değil gerçi. Ben de level 70 rare bir ejderhamsıya dalmıştım netherstorm'da sanırım. Kesme şansım yoktu lakin frost mage'iz herkesi keseriz,yavaşlatırız vs moduna çok kaptırmıştım o aralar. Yaratığa zarar verememiş olmam bir yana , yaratık benim hayalet halimi takip etmeye başladı. Cesede koşuyorum herif peşimde , sağa sola kaçıyorum takip ediyor. Doğal olarak da canlandığım anda headshot yapıyor ... Eleman camp yapmıştı resmen.. Repair'e iyi para bayıldığımla kalmıştım. Logout oldum sonunda , girdiğimde sıkılıp gitmişti.. Oluyor böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Kakashi said: Takip olayı tartışlıyor bayağadır. Bence mesafe limiti olsa güzel olur , o mesafe aşılınca animasyon bile kesilmeli.(ateş sönsün mesela =) Çok da takıldığım bir konu değil gerçi. Ben de level 70 rare bir ejderhamsıya dalmıştım netherstorm'da sanırım. Kesme şansım yoktu lakin frost mage'iz herkesi keseriz,yavaşlatırız vs moduna çok kaptırmıştım o aralar. Yaratığa zarar verememiş olmam bir yana , yaratık benim hayalet halimi takip etmeye başladı. Cesede koşuyorum herif peşimde , sağa sola kaçıyorum takip ediyor. Doğal olarak da canlandığım anda headshot yapıyor ... Eleman camp yaptı resmen. Logout olmuştum sonunda , girdiğimde sıkılıp gitmişti.. Oluyor böyle şeyler. rapor etseydin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kakashi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Dworgian said: rapor etseydin :P Bence güzel bir deneyimdi. Başkalarının da yaşayabilmesi adına rapor etmedim.B)- (değil tabii , üşenmiştim sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Torondor said: TBC öncesi Warrior Orc High Warlord armor elindekide Legendary Ragnarostan düşen 2h Mace... odun demiş adam ya.. Ragnaros'dan düşen mace deil o kuzum craft o craft. Ayrıca evet odundur işte kodummu adamın kafasını patlatan cinsten. Eklenti sözcüğünü resimi göremediğini düşünerekten yazmıştım aklıma addon olabileceği gelmemişti o anda =) Son olarak ta her oyunda bu tip bug'lar mevcut mesela ultima online da : atarsın o ufak ateşli bi büyü vardı adı aklımda deil 10 tanesi kovalar hepsi birden kafanda patlar. knight online da o fire bilmemneyi atarsın oda kovalar. Wow da da aynı şey var imp fire bolt atar %280 le o bolt u alıp bütün nagrand'ı dolanırsın vb vb. Sonuçta peşinden gelen büyü zaten sana zarar vermiştir onun animasyonuna shield açman veya başka bir şey yapman pek birşey değiştirmez. Addon'lara gelince birisi "Meta hud" diğeride "Natur enemy cast bar" olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ARKENAYT RİĞPIĞRR. hööööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 di said: 10 saniye lag = 10000 ms lag ? iyi misiniz ? 10 saniye lag olur diyen yok ki? lag oldugu için sen adamın cast ettiği büyünün sana çarptıgını görmüosun kaçmaya başlıosun ama aslında zaten büyü sana vurmuş oluo. hummmm bunu oyun içinde göstermeden daha nasıl anlatabilirim bilmiorum gerçekten :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 deadwoll said: Ya aslında bu olay değil, sabaha karşı 70 olmama 20k kalmış, sinirlerim tepemde ve uykum var, nethermancer'ın teki peşime bi takıldı NS'deki etherium prisonların orda taa astormspire asansörün orda guardlar kesene kadar... Ben de meraktan kaçtım sırf nereye kadar gelir diye. Bariz bugdı bu tabii hehe bi yerde okumuştum yine paticikti galiba. öyle çok kovalayan moblardan genelde epic item düşüo die. ama hiçbiri beni o kadar kovalamadı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ben yazmıştım, ama herkeze oluyormuş aynı şey. http://forum.paticik.com/read.php?43,3325862,3328758#msg-3328758 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Peki ortalama bir mob ne kadar takip eder :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar