rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Evet dostlar öncelikle hepinize merhaba. Ancak konuyu anlatmadan önce size kendimden biraz bahsedeyim. Öncelikle 18-25 yaşları arasında bir gencim ve hayatım uzun bir zamandır şöyle geçmekte: Sabah Uyanırım. Saate bakarım. Saat 08.15-08.30 arasında birşeydir mutlaka. Sonra biraz kendime gelmek için uğraşırım ve 09.30 gibi kahvaltımı yaparım. Sonrasında 11.30'a kadar netten indirdiğim dizi, film izlerim. 11.30 dedim mi acıkmaya başlarım ve öğle yemeğini ne yapsam diyerek yarım saat daha harcarım ve saat 12.00 'da PES oynamaya başlarım kendi kendime. Yaklaşık olarak 8 -10 maç yaptıktan sonra tuvalette yapacağım transferleri düşünürüm. Öğlen Saat artık 15.00 olmuş neredeyse. Ne yiyeceğime çoktan karar vermişimdir ve bir yerden yemek söylerim. Yemeğimi yerim ve gene dizi izlemeye devam ederim saat 16.00'a kadar. Ve artık faydalı bir şeyler yapmalıyım diye düşünürüm. (Eskiden kitap okur, gitar falan çalardım. Tabi bu baya bi mazide kaldı.) Ancak sonra neye yarayacak sanki derim. (Aslında küfür ederek derim de, kurallara uymak lazım.) Ve saat 18.00'a kadar uyurum. 18.00 oldu mu bakarım güneş gitmiş, sıcaklık düşmüş ve sonunda gölge gelmiş. Artık basket oynayabilirim derim ve akşam 20.30'a kadar zamanımı basket oynayarak geçiririm. Akşam Mutluyumdur basketten gelince. Çünkü terlemişimdir, pis kokuyorumdur, çoraplarım berbattır. Yani aslında güzeldir. Çünkü banyo yapıp arınma duygusu beni nedense mest eder ve saat 21.03-21.10 arası kendimi güne hazır hissederim. Ancak gün dediğim gece hayatı, cafeler, karılar kızlar da değil. Şudur: Benim gibi 2-3 arkadaş(Onlarda aynı durumu yaşıyorlar son birkaç yıldır. Şu sana arkadaşının kim olduğunu söyleyim olayı gerçekten doğru buradan onu da ders olarak çıkarabilirsiniz.) gideriz bir parkta 23.15'e kadar otururuz. Soda yanında çekirdek ana menümüzdür. Bazen küçük 25 kuruşluk cipsler de fazladan mezemiz olur. Sonra konuştuğumuz konular hiç sapmaz. Önce bir futbolla başlar. Transferlerin tek tek analizini yaparız. Tartarız. Ölçeriz. Birbirimizi dinledikten sonra ortak bir yoruma varırız. Sonra güncel haberleri değerlendiririz. Konuşuruz. Sonra ise geyik yaparak zamanımızı geçiririz. Maziden kalma hayatımıza girmiş kızlarla ilgili konuşuruz. Aslında bunu yapmak istemeyiz. Ancak konuşacak konu olmadığı için zamanı bu tür geyiklerle harcarız. Ha bir de aramızda hangimiz yoksa diğeriyle ilgili geyikler yaparız. Hiç değişmez. Hep aynıdır yani. Evet. Gün 24.00'da böyle biter. Ama neye üzülüyorum biliyor musunuz? Şöyle söyleyeyim: Önümde iki yol var: Birincisi cafelerde, barlarda sürtmekten, bu gecede az uyudum diye övünmekten ama çokta eğlenmekten geçiyor. İkincisi ise bir amaç uğruna (spor, siyaset, müzik vs) uğraşmaktan günün en az 6-7 saatini bu amaca ayırıp o konuda en iyisi olmaktan geçiyor. Ancak bunun ortası olur mu ? Olabilir tabi. Sabah erken kalkıp 7-8 saat yararlı bir iş yapan örneğin kitap okuyan sonra akşsamleyin de hayatını yaşayan tip vardır kesin. Arasak buluruz. Ama çok olmayacağından katmıyorum şimdilik. Benim durumum ise en kötüsü ne sürtecek gezip tozacak bir hayat yaşıyorum ne de yararlı bir iş yapıyorum. Açıkçası boşa yaşıyor gibiyim. (İntihar topici değil.) Yani günlük yazardım eskiden. Onu bile artık haftalara yayıyorum. Çünkü yazacak şeyler hep aynı. Artık yazdığım şeyler karakter tahlili yaparak geçiyor. Günü anlatmıyorum. Evet sonuç olarak beni biraz tanıdınız. :) Sizden sadece bana uğraşabileceğim bir spor vs birşey önermenizi istiyorum. Açıkçası şu anda aklıma yatan şey taekwando(Böyle mi yazılıyor bilmiyorum.) öğrenip, uzmanlaşmak. Evet söyleyebileceklerim bu kadar. Sizden sadece birkaç ilgi alanı ama günümün 7-8 saatini yiyecek bir alan söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 tuvalette yapıcagım transferleri düşünürüm kısmına ciddi güldüm :) ayrıca sıkılmıo musun tek başına pes oynamaktan ya.beni çok bayıo şahsen 1 maçtan sora :) eglenceli bi yazı olmuş eline saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bir sevgili bul kendine.Üniversite falan durumundan hiç bahsetmemişsin okudun bitirdin mi lise mezunumusun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 18-25 arası nasıl oluo ben ona takıldım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Arkadaşlar kız bul diyeceğinizi biliyorum ama şu sıralar durum umutsuz. Başka önerileri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 erkek bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Üniversite mezunu mu lise mezunu mu şeklinde bir soru sormuştum ama?Bir çözüm arıyorsun ama yarım yamalak şeyler söylüyorsun olmaz ki.Nelerden hoşlanırsın en sevdiğin ders nedir falan.Başka arkadaşlar edinebileceğim ortamlara gir mesela.Bir yere (spor salonu kurs falan gibi) para ödeyip üye ol zorla git ortam yarat bir şekilde.İlgi alanlarını bilemeden şunu yap diyemeyiz.Ha istiyorsan deriz mesela bilgisayar programcısı ol.Çok para da var.İstediğin kadar vaktini de yer.Kodları falan öğren zırt mırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Yok meslek önermeyin. Boşverin benim yaşımı falan. Sizler gibi genç olduğumu bilin yeterli. Spor,sanat ne olursa yani ama şöyle zamanımı yiyecek birşey olmalı. İlgi alanım yoktur zaten. Her alana geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 spor bilemem de, şöyle arada soda çekirdek yerine rakı peynir yapın abartmadan. daha hoş muhabbet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Laraken bütün rakı pazarlayan kurumlarla anlaşmalı komisyon alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sırf mey'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 anlaşılan o ki para bol. para varsa boşluktan yakınmak ayıp bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Laraken said: spor bilemem de, şöyle arada soda çekirdek yerine rakı peynir yapın abartmadan. daha hoş muhabbet olur. rakıyı, sigarayı birkaç sene önce bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sigarayı ben de bıraktım şu sıralar da, rakı bırakılmaz azaltılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ben de sıkılmıştım ve buraya yazmıştım sanırım. Sonradan spora başladım, bir süre idare etti, sonra yaz sağolsun bırakmak zorunda kaldım. Salon + Basket'e devam etmekteydim aynı zamanda, tüm zamanını alıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 rubrubbakidibakbak said: Yok meslek önermeyin. Boşverin benim yaşımı falan. Sizler gibi genç olduğumu bilin yeterli. Spor,sanat ne olursa yani ama şöyle zamanımı yiyecek birşey olmalı. İlgi alanım yoktur zaten. Her alana geçerim. al bi dremel, dekupaj, bi de akülü tornavida tork ayarlı. sonra kasa kes mod yap bi güzel. olmadı marangozluk falan da iş görür. hem hz isa'da marangozdu! (galiba. emin değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 şimdi ne desem boş. böle pozitif bi karakter böle stabil bi yaşam görmedim ki. taekwando falan demişsin kendin onu yap bari ne diyelim. paran varsa gez toz eglen dagıt. paran yoksa otur kitap falan oku. imkanın varsa bi tatile çık belki degişiklik olur aklına yeni fikirler falan gelir. yemek yapmakta güzeldir hobi arıyosan. zevkli iş. benim gibi beceriksizsen bi 5-6 saatini alır normal bi yemek yapman(alışverişle beraber).sonra oturur yersiniz arkadaşlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ben eleştiri sezdim yazıda. sanki genel olarak hepiniz buna yakın yaşıyosunuz, napıyosunuz gençler der gibi bi yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Vay be! Ben ne adammışım. Yok arkadaşlar göndermeler falan. Olsa olsa şudur gönderme: Evini otel gibi kullanan, para yemekten başka bir özelliği olmayan bir insan olmak istemem açıkçası.(Birinci yol yani) Tabi doğaldır. Gençsiniz, gezeceksiniz. Yani ama sabah 5'te gelip 12'de tekrar çıkmak biraz bana itici, hatta doğru gelmiyor. Ancak buradaki insanları yazılarından tanıdığım kadarıyla işleri güçleri olan normal düzgün sıfatına koyuyorum. Benim bahsettiğim birinci yolda tek olay sürtmek. Yoksa zaten Kazım Kanat felsefesiyle her yazımın sonuna "Dikkat!" yazardım.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kesinlikle tiyatroyu öneririm ortasını bulursun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Laraken said: sigarayı ben de bıraktım şu sıralar da, rakı bırakılmaz azaltılır. aynı durum bende de mevcut. boşlukta olan pati öncelikle üzüldüm dorusu.sana otur satranç öğren derim garip gelebilir ama kendini geliştirdikçe uzmanlaşırsın fln.sonra lisans fln alrsn.turnuvalara katılırsın.çok sağlam olur bence.aman manita fln yapmaağa kalkma daha fazla sorunun olur söliim :D ne bilim namaz fln kıl felsefi takıl.gizemli şeyler öğrenmeye bak yani.boşlukta kalma illa ki yapcak bişiler bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yeni insanlar tanı arkadaş cevreni genişletmeye calış. gruplara kurslara katıl. gezilere git. ama arkadaş cevresi cok etkili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 rubrubbakidibakbak said: Öncelikle 18-25 yaşları arasında bir gencim ahah bunelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imbaymis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 1 soda iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ya patiye sardırma da, sonra akşamüstü oynadığın basket de yalan olur, benden söylemesi.. patiye başlamadan önce yüzücüydüm, milli takım elemelerine hazırlanıyordum. o günden beri tatilden tatile.. (abarttım, şaka, espiri mahiyetinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar