Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 durumu ağırmış birazdan detaylı açıklama yapıcam bulup. ölmemeli çok severim kendisini. geçmiş olsun yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 =/ geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 e news said: Morgan Freeman Badly Hurt in Car Crash By HOLBROOK MOHR posted: 5 MINUTES AGO JACKSON, Miss. (Aug. 4) - Oscar-winning actor Morgan Freeman was in a hospital in Memphis, Tenn., on Monday after being injured in a car accident near his home in Mississippi. Regional Medical Center spokeswoman Kathy Stringer said Freeman, 71, is in serious condition. The hospital is about 90 miles north of the accident scene in rural Tallahatchie County in the Mississippi Delta. Mississippi Highway Patrol spokesman Sgt. Ben Williams said Freeman was driving a 1997 Nissan Maxima belonging to Demaris Meyer of Memphis when the car left a rural highway and flipped several times shortly before midnight Sunday. "There's no indication that either alcohol or drugs were involved," Williams said. He said both Freeman and Meyer were wearing seat belts. The woman's condition was not immediately available. Freeman was airlifted to the hospital in Tennessee. Clay McFerrin, editor of Sun Sentinel in Charleston, said he arrived at the accident scene on Mississippi Highway 32 soon after it happened about 5 miles west of Charleston, not far from where Freeman owns a home with his wife. McFerrin said it appeared that Freeman's car was airborne when it left the highway and landed in a ditch. "They had to use the jaws of life to extract him from the vehicle," McFerrin said. "He was lucid, conscious. He was talking, joking with some of the rescue workers at one point." McFerrin said bystanders converged on the scene trying to get a glimpse of the actor. When one person tried to snap a photo with a cell phone camera, Freeman joked, "no freebies, no freebies," McFerrin said. Freeman won an Oscar for his role in "Million Dollar Baby." His screen credits also include "The Shawshank Redemption," "Driving Miss Daisy" and "The Dark Knight," now in theaters. He was born in Memphis, Tenn., but spent much of his childhood in the Mississippi Delta. He is a co-owner of the Ground Zero Blues Club in Clarksdale. The hospital where Freeman is being treated is commonly known as The Med, and is an acute-care teaching facility that serves patients within 150 miles of Memphis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 üzüldüm vallahi.. allah yardımcısı olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Umarım iyileşir. Tekrar oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ah adamaım be, en kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarım. akşam akşam moralim bozuldu şimdi :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 oha ben bu adama aşığım umarım bişey olmaz batmani izledim nazar değirdim herife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 İnşallah hemen sağlığına kavuşur. Gerçekten çok iyi bir oyuncu. Filimlerini hep zevk alarak izlemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Uwe Boll'a veya Kevin Costner'a çarpmaz ki şu arabalar :/ Neyse, geçmiş olsun diyelim de geçsin. Daha çok filmini izleyecez Morgan amcanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Çok üzüldüm be.Geçmiş olsun valla umarım iyileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Şok oldum haberi görünce. Gerçekten büyük ilgiyle bekliyorum iyileşmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kurtarılmayı beklerken herhalde bir 15-20 dakika geçmiştir. bu arada bilinci yerindeyse ve espri falan yapıyorsa çok ciddi değildir sanırım durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Başımdan aşşa kaynar sular döküldü bi anda. En sevdiğimlerden biri bu adam umarım yakın zamanda iyileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Xaenin said: Başımdan aşşa kaynar sular döküldü bi anda. En sevdiğimlerden biri bu adam umarım yakın zamanda iyileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sg-1 said: Uwe Boll'a veya Kevin Costner'a çarpmaz ki şu arabalar :/ Neyse, geçmiş olsun diyelim de geçsin. Daha çok filmini izleyecez Morgan amcanın. aynen +1 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 dotaya +1 diye geldim, üzülerek çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 BiTcH_oFBaT said: Xaenin said: Başımdan aşşa kaynar sular döküldü bi anda. En sevdiğimlerden biri bu adam umarım yakın zamanda iyileşir. Of yaa ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Umarım çabuk iyileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 abi olmasın öyle birşey iyileşsin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Tanri'ya bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 adam tanrıyım dedi inandım, ölüyodu inandım, haksız yere hapis yatmış mahkumu oynadı inandım, wayne industries in ceo su oldu inandım, dünyanın en iyi aktörü bu sanırım. gelse, 'ben senin dedenim fizboz' dese ona da inanırım. hem ne iyi olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 abi adam 70yaşında.. öle bişiyki senelerdir hiç yaşlanmadı. paz vega ile filmi vardı http://www.imdb.com/title/tt0499603/ 10 items or less orada işte tam bi morgan freeman görüyoruz. çok tatlı bi amca/dede ne diyeyim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 umarım birşey olmaz efsaneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 oof çok üzüldüm ya. bişi olmaz işallah,olmamalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 71 yasinda, agir hasar alirsa atlatamaz gibime geliyor =/ Umarim birsey olmaz cok severim ben Freeman'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar