BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Şimdi bir kaç çözümü vardı neydi ya başım ağrıyor çok pis bildiğiniz yöntemler var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 soda ayran (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 şöle güzel bi kahvaltı portakal suyuymuş tostmuş bide novalgin. bende işe yarıyor sana iyi gelirmi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ben bunu geri konu dışına taşımak istiyorum kardeşim ne bu konu dışına konu açamaz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 oha ilaç gibi thread. dün gece rakıyı acaip fazla kaçırdım , gece direk gg oldum zaten. sabah kalktığımda acaip bir mide bulantısı , baş ağrısı vardı. Bir mucize ile uyumayı başardım , şuan başım zaman zaman zonkluyor hafif bir şekilde ve çok ama çok az bir mide ağrısı var. fena durumda değilim , aç karına da ilaç kullanmak istemiyorum ; ama yemek yedikten sonra hemen alıcam bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 alka seltzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 appranax ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Laraken said: alka seltzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 apranax tavsiye etmiyorum. acaip kalp krizini tetikliyor. ama anında ağrıyı alıyor o da ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Smoke said: Laraken said: alka seltzer. bu iyidir baya. bide bi ara zoberade diye bişey vardıda türkiyeden çekildiler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 procter gamble gibisinden adı olan bir firma var ya onun bir hapı var..alıyorsun bir onbeş dakika içinde sıfır halsizlik baş ağrısı.ama sürekli kullanımda zararları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bana hiç olmadı. Abi bana niye olmuyor baş ağrısı. yok belamı aramıyorum da.. olmuyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Laraken said: alka seltzer. çok iyidir. mideyi toparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bol su ic bide yanına soğuk kola yeter hep ilac hep ilac nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Aklima gelmisken o majezik' i oyle vermidon tadinda sik kullanmayin, hatta mumkunse cok siddetli bas agrilari - sinuzit vs- harici periyodik kullanimi sagliksiz bi ilac. Ama muthis etkili. Sonra bagimli falan olup abi majezz varmi pls diye dolanirsin buralarda =b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 az bişi atıştırdıktan sora güzel bi soda.bol bol su ve bir adet vermidon.en sonda güzel bi kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yatmadan once geberiyo olsan bile 2 litre su icicen, super kalkiyosun eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Olivies said: +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Laraken said: alka seltzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Alkol alırken bol bol su içmek sabahki baş ağrısını ortadan kaldırır, çok da nefis uyunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 su tıkar alkole yer kalmaz. olmaz öle şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 penth'in dediği gibi yatarken içeceksin.. en iyi çözüm su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Okadar suyu içen gece nasıl uyuycak ki?Yani zırt pırt tuvalete falan gitme olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bol uyku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar