Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Geçen gün yıllar sonra tekrar Limewire kurup klip arşivini bir yeniliyim dedim. İlk 2 gün güzel çalıştı. Şimdi limewire sunucularına bağlanmıyor. Firewall yok. Limewire portları açık. İlk açılınca bağlantı sayfasına bakıyorum, oradaki iplerden birkaçına ping atmayı denedim ama bağlanmıyor. Hiçbir limewire sunucusuna bağlanamıyorum. Limewire ip'lerinin mahkemece engellediğini düşünüyorum. Limewire'a girebilen veya giremeyenler merak ediyorum buraya yazarlarsa sevinirim. Bu arada ben kablonet kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 benimde 1 gün çalışıyor 5 gün çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Aynen aynen. Şimdi bağlandı bak. Ama şu an çıksam birkaç gün kesin bağlanmaz. Sürekli denemiyorum ama günde 1 kere deniyorum en azından bağlanmazsa torrentten çekeceklerime geçiyorum oyun filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 spy bot tarzı program fln varmı arkaplanda çalışan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Limewire ı tek şarkı indirmek için kullanırdım da aynı sebepten bıraktım. Torrent kullanmanı öneririm. Tek şarkı ya da bir iki şarkı da indireceksen arat bi torrent arama motorunda şarkıyı, kesin o şarkının olduğu albüm çıkacak. Albümün torrentini çek, sonra o torrenti indirme programı ile açarsın, sadece o tek şarkıyı indirme seçeneği var, diğer dosyaları çekmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 @Aiko Yok. Antivirüs bile yok ne diyon kendi mekinemden çekmiyorum eski mekinemde windows server kurulu ondan çekiyorum. @roket adam Torrent zaten kullanıyorum. Yanında rapid de kullanıyorum. Ama ikisinden de klip bulunmuyor. En iyi ve zahmetsiz klibi limewire'dan çekebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Hımm evet klip değil de mp3 çekiyorsun zannettim. Gözden kaçırmışım o noktayı. Youtube daki klip kalitesi yeterli ise youtube videolarını sömüren site verelim sana? :) Başka da çözüm gelmiyor aklıma, limewire uzun süredir öyle bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hm belki o programlar engel oluyodur diye düşündüm bi an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 benim hep çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 abi kapansın şu limewire allah rızası için millet salak salak virüs kapıyo içine ediyo bilgisayarlarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 kapanın suçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 kis8 hiç yemiodu trial vers. kullanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hayır yani müşteriler kapınca sorun yok da tanıdıkların ikide birde limewirela bilgisayarın içine etmesinden bıktım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bearshare kurun, valla bak pro'sunu buldunuzmu hele baya şey buluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 onun chat'i varmış kız bile buluyor bizim tipler bearshare'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Bi kere yanlışlıkla BS kurarken bayan seçtim cinsiyeti. Anında 2-3 tane ileti geldi türkçe. Çok enteresan gerçekten. Not: Ben de şaka yapmadım harbi diyorum böyle bi olay oldu. Login olur olmaz hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yok ben şaka yapmıyorum..ciddi ciddi bearshare'den kızlarla tanışıp buluşlan iki arkadaşım var.hani facebook'a falan girer ya millet ya da eskiden irc, o şekil direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Aiko said: benimde 1 gün çalışıyor 5 gün çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 gecen bear shire kurdum yanlışiıkla bayan seçmişim. login olmamla 100 kişi yazdı yuh lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 en iyisi imesh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 limewire pro kurun düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 alakası yok.pro var bende servera bağlanmıyor bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yıllardır kullanıyorum limewire ne virüs geldi ne başka birşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bende inatla sağlam =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bendede calisiyo catir catir. pro var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar