Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanırım Limewire server ipleri engellendi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen gün yıllar sonra tekrar Limewire kurup klip arşivini bir yeniliyim dedim.

İlk 2 gün güzel çalıştı. Şimdi limewire sunucularına bağlanmıyor.

Firewall yok. Limewire portları açık. İlk açılınca bağlantı sayfasına bakıyorum, oradaki iplerden birkaçına ping atmayı denedim ama bağlanmıyor. Hiçbir limewire sunucusuna bağlanamıyorum.

Limewire ip'lerinin mahkemece engellediğini düşünüyorum. Limewire'a girebilen veya giremeyenler merak ediyorum buraya yazarlarsa sevinirim.

Bu arada ben kablonet kullanıyorum.
Mesaj tarihi:
Aynen aynen. Şimdi bağlandı bak. Ama şu an çıksam birkaç gün kesin bağlanmaz. Sürekli denemiyorum ama günde 1 kere deniyorum en azından bağlanmazsa torrentten çekeceklerime geçiyorum oyun filan.
Mesaj tarihi:
Limewire ı tek şarkı indirmek için kullanırdım da aynı sebepten bıraktım. Torrent kullanmanı öneririm. Tek şarkı ya da bir iki şarkı da indireceksen arat bi torrent arama motorunda şarkıyı, kesin o şarkının olduğu albüm çıkacak. Albümün torrentini çek, sonra o torrenti indirme programı ile açarsın, sadece o tek şarkıyı indirme seçeneği var, diğer dosyaları çekmezsin.
Mesaj tarihi:
@Aiko
Yok. Antivirüs bile yok ne diyon kendi mekinemden çekmiyorum eski mekinemde windows server kurulu ondan çekiyorum.

@roket adam
Torrent zaten kullanıyorum. Yanında rapid de kullanıyorum. Ama ikisinden de klip bulunmuyor. En iyi ve zahmetsiz klibi limewire'dan çekebiliyorsun.
Mesaj tarihi:
Hımm evet klip değil de mp3 çekiyorsun zannettim. Gözden kaçırmışım o noktayı.

Youtube daki klip kalitesi yeterli ise youtube videolarını sömüren site verelim sana? :) Başka da çözüm gelmiyor aklıma, limewire uzun süredir öyle bende de.
Mesaj tarihi:
Bi kere yanlışlıkla BS kurarken bayan seçtim cinsiyeti. Anında 2-3 tane ileti geldi türkçe. Çok enteresan gerçekten.

Not: Ben de şaka yapmadım harbi diyorum böyle bi olay oldu. Login olur olmaz hem de.
  • Yeni Oluştur...