Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osman Yağmurdereli vefat etti

Burax

Öne çıkan mesajlar

Nihat Genç iyi anlatmış hehe, zurnanın son deliği.

Şu üzüldüm ve ölünün arkasından konuşulmaz lafıda klişe den başka birşey değil. Evet ölümden her canlı korkar, bilinçaltımızda olan bir korkudur, ölüye saygı ve arkasından konuşmayının sebebide budur birazda, diğer nedenide ve bence mantıklı olanı artık kendisini savunamaz halde olmasıdır, yani biraz korkakça ve haince bir saldırı oluyor arkasından konuşmak.

Ama şuda var ölünün arkasından konuşulmaz belki ama her insanda bir gün öleceğini unutmayıp kendi hakkında konuşturmasın ve sezarın hakkı sezara, Allahın hakkı Allaha ve osman yağmurderelinin hakkıda osman yağmurdereliye.
Sosyal ağlarda paylaş

Dizilerine filmlerine rahatlık sağlansın finansör çıksın o olsun bu olsun diye milletvekili adayı olmuş mecliste her zaman sanat camiasında yaptığı gibi abim be canım abim kardeşim be aşkım kardeşim ayakları çeken, meclisin ciddiyetsiz el indirme kaldırma elemanı olduğu için ve abuk subuk gündem yaratmak için yok karıma şunu yaptırmam bunu yaptırmam çünkü dinimiz böyle diyor ayaklarına yatan bir adam olduğu için, herşeyin özünde de olmadığı gibi gözüküp en büyük yalanı söyleyebilmiş insan olduğu için üzüldüğüm sölenemez.

Ayrıca birisi öldü diye, yaptığı yanlış kötü şeylerin söylenememesini de saçma buluyorum. Doğru ve güzel şeyler söylenebiliyorken kötülükler yanlarına kalmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes hak ettiği saygıyı görür, yahu o önemli değilde degamoji yapmak gibide olmasın ama bir kac topic aşşağıda iki şehit haberi var, şekilci Allah rahmet eylesinciler neden oraya post atmıyor ?

İçi boş balon adamlar Osman Yağmurdereli ve gibileri, öldüyse öldü, bende öleceğim sende.

Hayır birde birinin ölümüne üzülmem için aramızda bir duygusal bağ olması lazım, birşeyleri paylaşmış olmamız lazım, yokluğu benim için bir kayıp olması lazım. Evet Osman Yağ. Büyük yapımcıydı ! Büyük şarkıcıydı ! Yani banane banamı yapımcıydı, bizim bakkal rıza öldü, çok büyük bakkaldı, çok ekmek satardı ! banane yahu. Oturmuş adamla birşeymi paylaşmışım, evet ölüm kokutucu, hatta sevdiklerinizin ölecek olması dahada korkutucu ama bundan yola çıkıp her ölen için kaldıki böyle bir adam için neden üzüleyim ! evet Allah Rahmet eylesin, hak ettiyse Allah rahmet eyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:
Hayır birde birinin ölümüne üzülmem için aramızda bir duygusal bağ olması lazım, birşeyleri paylaşmış olmamız lazım, yokluğu benim için bir kayıp olması lazım. Evet Osman Yağ. Büyük yapımcıydı ! Büyük şarkıcıydı ! Yani banane banamı yapımcıydı, bizim bakkal rıza öldü, çok büyük bakkaldı, çok ekmek satardı ! banane yahu. Oturmuş adamla birşeymi paylaşmışım, evet ölüm kokutucu, hatta sevdiklerinizin ölecek olması dahada korkutucu ama bundan yola çıkıp her ölen için kaldıki böyle bir adam için neden üzüleyim ! evet Allah Rahmet eylesin, hak ettiyse Allah rahmet eyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer Recall bu yüzden banlandıysa çok büyük haksızlık edilmiş..

Osman Yağmurdereli kim ya? Yok saygı duyacakmışız, yapımcıymış bilmemneymiş.. Ne mal olduğunu gördük adamın, zerre umrumda değil.. Şu an Tayyip de ölse üzülmem, Fetho da ölse üzülmem, bu adam da öldü üzülmedim.. Saygı duymak zorunda falan da değilim.. Köpek burda da köpek, karşı bahçede de köpek..

Kimse kimseye hümanistlik taslamasın bu konuda.

1 less dipshit to worry about
Sosyal ağlarda paylaş

allah korusun RTE olurse ben dayanamam harbiden

5 ay filan yas tutarim

siyaset disi kalsada hic olmesin

mupept show a cikmasi gereken bir adam cok seviyorum baya eglendiriyor izlerken osman durmusun yerini tutamasada

osman durmus, rte, kamer genc, sevki yilmaz, hasan mezarci

bunlar yerleri doldurulamiyicak insanlar

allah basimzidan eksik etmesin hicbirini
Sosyal ağlarda paylaş

kim ne derse desin bir döneme öyle ya da böyle imzasını atmıştır. yıllardır çıkmayan hep engellemelere maruz kalan, önemsenmeyen telif yasasını çıkarmayı başarmıştır. sanatçılar arasında hemen hemen sevmeyeni yoktur. milletvekili olmak istemesinin en büyük nedeni de zaten sanat dünyasınn sesi olmak istemesidir. siyasi tercihi nedeniyle körü körüne eleştirmek kötülemek cahillikten öte bir davranış olamaz.
allah gani gani rahmet eylesin. iyi bir insan tonton bir adamdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ölüye illa saygı duyulacak, saygı duymayanlar topiğe yazı yazmayacak diye bi kural mı var? İlk ölen bu değil ki başka ölülere saygıyla yorum yaptı burada eleştiri yazanların çoğu. Herkese hakettiği gibi muamele. Tayyip öldüğünde hepimiz allah rahmet eylesin mi yazacağız sanıyorsunuz? Kendi adıma söylüyorum zehir zemberek şeyler yazacağım örneğin. Olurda küfür etmezsem ölüye saygı sayılsın.

Yarın öbürgün AKM'de basit bi şarkıcıyken bakan kardeşiyle evlenmiş, siyasi iktidarlara ve mafya çevrelerine yakın olarak küpünü fazlasıyla doldurmuş bir "her devrin adamı" için tören düzenlenecek. Muhtemelen tabutu Türk bayrağına sarılıp hiç bir zaman tiyatrocu olarak çıkmadığı sahneye konulacak. Başına siyasiler, sanatçılar gelip ne iyi adamdı konuşmaları yapacak. Cenaze namazına "spor, siyaset ve sanat" dünyasından büyük bir kalabalık katılacak. Dizi oyuncuları siyah güneş gözlüklerinin ardından artık haftalık 20 30 bin YTL alamayacakları için ah Osman "abi" diye ağlayacak. Her fırsatta halk artık gerçekleri görüyo diyen bazı arkadaşlar iş bize gelince gerçekleri görmeyip allah rahmet eylesin iyi adamdı dememizi bekleyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...