Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Natural Selection 2

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

server browserda bi bokluk var abi. xkafe bi çıkıyor bi çıkmıyor, pingler 1000 falan gözüküyor ama oyuna girince 90 100 civarı. bi refresh diyorum 300 server buluyor, bi refresh diyorum 20 server çıkıyor falan.

1-2 kişilik boş yer olan serverlara girmeyi denediğimde hata alıyorum. browser ve bağlantı olayları sıçık baya.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet server browser kısmında sorun var ve bir kaç ekleme yapılması lazım. Adamlar son 1-2 ay içinde çok hızlı bir şekilde eklentiler, düzeltmeler yaptılar. Bu sorunda çok beklemez zaten. Community dinleme ve gerekli fixler konusunda baya hızlı karar verip sonuca ulaşıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun cok guzelde genel olarak fps loss var. xcafeye giriyoruz 30 ms ping var skulkla koseyi dondukten sonra olme gibi sacma seyler oluyor.

birde commander olunca base e hotkey atiyorum double tap le camera jump yapmiyor. oyun biraz uzayinca isler karisiyor iyice heryerde build order falan.
Sosyal ağlarda paylaş

hala aklinda cekinceleri olan varsa alip almamak konusunda official unofficial ns2hd videolarini izlesin kesinlikle.

http://www.ns2hd.com/

overview ile baslayip gameplay, ve hatta merak ederseniz tutorial lara (ozellikle commander tuto lar, ustte moriq in koydugu bir tanesi mesela) bakin.
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:

steamde wishliste ekledim 5 saniye sonra anıl çıkıp yanlışlıkla aldım 4pack dedi ajshdksdk başka bişey dileseymişim ):

ahashdfahsdf abi odeme seceneklerine bakayim amazon,google payment varmiymis falan derken aldim gitti yanlislikla.

Hala elimde 1 kopya var bu arada, ilgilenen varsa steamden ulassin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...