tiLi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ödeme yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 akmaya geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 aldik biz de. su cogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ben yine başladım valla oynamaya, bi paticik eventi düzenlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 düşük pingli server lazım ya olanlarda boş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 steamde wishliste ekledim 5 saniye sonra anıl çıkıp yanlışlıkla aldım 4pack dedi ajshdksdk başka bişey dileseymişim ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 oyunda ses yok bende ve google yardımcı olamadı edit: verify integrity of game cache sorunu çözdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 net code biraz sıçık sanırım düşük pingli yer dolduralım gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 xkafe yi goruyorum listede ama arada bi yukselip duruyor orasıda pek stabil görünmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 server browserda bi bokluk var abi. xkafe bi çıkıyor bi çıkmıyor, pingler 1000 falan gözüküyor ama oyuna girince 90 100 civarı. bi refresh diyorum 300 server buluyor, bi refresh diyorum 20 server çıkıyor falan. 1-2 kişilik boş yer olan serverlara girmeyi denediğimde hata alıyorum. browser ve bağlantı olayları sıçık baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yıl 2012 hala düzgün çalışmayan server browserlar yapıyorlar. ns2'yi daha görmedim ama cs:go ve bf3 ün de boktandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Evet server browser kısmında sorun var ve bir kaç ekleme yapılması lazım. Adamlar son 1-2 ay içinde çok hızlı bir şekilde eklentiler, düzeltmeler yaptılar. Bu sorunda çok beklemez zaten. Community dinleme ve gerekli fixler konusunda baya hızlı karar verip sonuca ulaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 oyun cok guzelde genel olarak fps loss var. xcafeye giriyoruz 30 ms ping var skulkla koseyi dondukten sonra olme gibi sacma seyler oluyor. birde commander olunca base e hotkey atiyorum double tap le camera jump yapmiyor. oyun biraz uzayinca isler karisiyor iyice heryerde build order falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Yahu ben server browser'daki performance kısmını anlamadım. o nedir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 browserda sorun yok benim. bu arada oyun çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 oynayan herkes memnun sanırım doğrumudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UmjJgZ4FhPU bunu çat pat yaşayabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 hala aklinda cekinceleri olan varsa alip almamak konusunda official unofficial ns2hd videolarini izlesin kesinlikle. http://www.ns2hd.com/ overview ile baslayip gameplay, ve hatta merak ederseniz tutorial lara (ozellikle commander tuto lar, ustte moriq in koydugu bir tanesi mesela) bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 knoxville said: steamde wishliste ekledim 5 saniye sonra anıl çıkıp yanlışlıkla aldım 4pack dedi ajshdksdk başka bişey dileseymişim ): ahashdfahsdf abi odeme seceneklerine bakayim amazon,google payment varmiymis falan derken aldim gitti yanlislikla. Hala elimde 1 kopya var bu arada, ilgilenen varsa steamden ulassin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 az evvel almis bulundum indiriorum senden alirdim yoksa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bende de bir kopya mevcut, tekliflere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 http://www.unknownworlds.com/images/ns2/PostLaunchStatsRelease.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Komandante xeno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 xcafe gogo birkac kisiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 moriQ said: Komandante xeno saluut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar