Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Half Life'a yapılan en yaratıcı modlardan biriydi bu. nasıl tutunamadı hayretler içindeyim. Source motoruyla yapıcaklardı. uzun süredir ses seda yok iptalmi oldu noldu bi bilgisi olan varmı? http://www.unknownworlds.com/ns/ burda bişeyler yazıyor ama somut bişey göremedim.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 of ne oynardık NS be harika bi oyundu.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 nickim bile ordan geliyor ya sen ne diyorsun. çok özledim çokk...
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hiğaaağğaaiğğ-BÖDÖFF diye efekti vardı hatta :p paralı olacak diyorlar gerçi de güzelse niye olmasın
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 olsa olsa 10 dolar olur ben veriririm NS için.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Xenocide said: olsa olsa 10 dolar olur ben veriririm NS için. sen herhangi bi clanda mıydın nsde xenocide?
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ben ki fps hiç sevmem, ns oynadım kaç kere çok sevmiştim valla baştan mı yapılıyor? süper olur aslında ya zamanım olsa da oynasam
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hatırladığım kadarıyla hayır. solo takılıyordum :)
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 o zaman başka biriyle karıştırdım ama böle SNN gibi bi community olması lazım o zmaanlar çok zevkliydi clan maçları falan filan. bi de admindim zaten ns serverlarında kafama göre resetliodum alienlar dolunca ve ben giremeyince falan haha irenç bi adamım.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 oynasana'nın NS sunucusu vardı sanırsam, snn'ye yetişemedi NS'ye :D şuda elimde olan tek NS ss'ı. Marine'leri fena ezmişiz :) (nickte kınayt onlayn nikleri gibi maşallah :D)
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 vardı NS serverları SNN nin ilk versionunda 2002 olması lazım veya 2003 ben lise 2 deydim. Sonra o dava muhabbetine kapandı snn yattara oldu. o zaman baya doluydu serverlar sürekli clan maçları dönüodu =)
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hmm olabilir. aslında sanane'de de oynamış olabilirim hatırlayamıyorum tam ama ne güzel bi dönemdi o Snn ya. bütün sunucuları doluydu, cs zaten doluydu ama nebilim normalde çok oynanmayan oyunlar mesela team fortress, hl deathmatch, Jedi Knight bunlar bile doluydu girecek yer bulamazdık. duygulandım şimdi en iyisi bi kahvaltı edeyim ben.
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 of evet tfc oynadığım günler geldi aklıma ;_;
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ablens serverında oynamaya başladım ben tekrar. marine'ken götün içindeyim diye bağıran adam benimdir muhtemelen. onoslara mama olmaktan baydım ahah
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 aslında haritalar kapalı alanlarda değildi büyük açık arazilerde olsa haritadaki oyuncu sayıları +60 üzeri olsa tadından yenmiyen starcraft fps'si olur :)-D
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 eski hl motoru onu desteklemeyebilirdi ama Source'ın destekleyebileceğini düşünüyorum. belkide NS2 ona benzer bişey olur :)
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hl2 çıktı düzen bozuldu :) iyiydi ns dod falan oynardık
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 NS cidden baba bi moddu. Baya hit oldu. Source unun bi an önce çıkmasını isterim... Bi de bence CS TF falan NS den çok tutsa da kalite olarak NS hepsinden baba bi mod du...
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ya bikere bildiğim kadarıyla NS oyun camiasına yeni bi tür kazandırdı First Person Strategy diye. Varmı NS gibi 2. bir oyun?
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ns oyh. süperdi yahu. arkadaşlarla da oynardık. commander delirirdi paso. lan mayın at dingil! ama commander lık da başka hani.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 çok az commander oldum oyüzden oyunun tek bilmediğim yönü commanderlıktır :D Gorge çok zevkli ama patır putur offensive tower dikmek arkasına 2 tane defensive tower dikmek sora ölümüne savunmak aah mis mis:D
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Xenocide said: ya bikere bildiğim kadarıyla NS oyun camiasına yeni bi tür kazandırdı First Person Strategy diye. Varmı NS gibi 2. bir oyun? savage vardı ns den önce
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hımm oynamadığım için bilemicem. ama bilmemek değil öğrenmemek ayıp :P
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 harbi ne oynardık. benim pc kaldırmadığından o zamanlar yaratıklarda en son seviyeye geçemiodm. takılıodu pc haha
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Başlığa Natural Selection Source yazmışsın da, yanlış hatırlamıyorsam Natural Selection Source, ilk modun Source motoruna uyarlanmış hali olcaktı (Half-Life Source gibi) Ancak esas ikinci oyun Natural Selection 2. Bununla ilgili daha önceden başlık açmıştım. http://forum.paticik.com/read.php?40,784606 Hala bekliyoruz gerçi. Ne olcak çok merak ediyorum. İlk Natural Selection modu, zamanında Half-Life'a en son çıkan modlardan biriydi. Half-Life 1998'de, NS 2002'de çıkmıştı. O zamanlar için motorun grafiklerini epey bir geliştirmişti. Büyük bir artı sağlamıştı oyuna. Şimdi, Half-Life 2 2004'te çıktı. NS2 halen çıkmayı bekliyor. NS2, HL2 çıkmadan önce başlamıştı. Ama nedense bir türlü bitirmeyi başaramadılar. Umarım çıkınca da berbat grafiklerle karşılaşmayız da, ilki gibi mevcut motoru epey bir geliştirmiş olur. Ha bir de HDR şart. NS2'nin sitesi de şuymuş. http://www.unknownworlds.com/ns2/
Öne çıkan mesajlar