Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 MAdboy haysiyetimle oynadı, troll partimizi raidledi kalbimi kırdı alçak asdasd şuanda msndeki bir arkadşaı ndeyimiyle "fail etti" bizi aga baboli namusumu ve haysiyetimi aldım 4-5 senyi bırak intihar ediyorum ben Good bye cruel word *shots himself* ps: konuşmanın en sonlarında ciddi idiysen kulaklarını çınlattım, yok o 5 dakka bizi raidlerken dalga geçtiysen yorum olarak sadece iptal oldum diyebilir ve saygıyla önünde egilirim madboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 dsfasdfsa şaka kaka oldu sanki ama yinede helal blade (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 modumuz cons kişisele taşısın yanlış bölüme açtım lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 lan siz nerden turediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ediceksen delikanlı gibi et reklam yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ah şunları doğuran analar biraz da sahip çıksalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Anası babası adam yerine koysaydı böyle olur muydu ki? Gerçi adamı bırak insan yerine konulacak tarafını göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 BU NE ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bleda2 said: MAdboy haysiyetimle oynadı, troll partimizi raidledi kalbimi kırdı alçak asdasd şuanda msndeki bir arkadşaı ndeyimiyle "fail etti" bizi aga baboli namusumu ve haysiyetimi aldım 4-5 senyi bırak intihar ediyorum ben Good bye cruel word *shots himself* ps: konuşmanın en sonlarında ciddi idiysen kulaklarını çınlattım, yok o 5 dakka bizi raidlerken dalga geçtiysen yorum olarak sadece iptal oldum diyebilir ve saygıyla önünde egilirim madboy http://forum.paticik.com/thumbnails/e38/0b9/8c4/d7e/bb7/d68/32b/349/1d1/e81/56_450xNULL.jpg Yazık, kurşuna yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Yazik bile degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Abi hala mı sıkılmadınız? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bu muhabbet 2 gün daha döner böle fddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ya şimdi bokunu çıkarmayın haftada bir trolleyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ben anlamadım, nooldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yok devam etmez bu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Adam şakasına bişey yazmış, iki-üç tane lavuk da çıkıp hedere hödörö yazmış. Son zamanlarda çok moda oldu aileye laf etmek, üstü kapalı hakaretler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Yemlemeyin şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yazık.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Aaa recall uçmuş. Evet bütün topicten bunu çıkardım. Kim kime niye hakaret ediyor o bile belli değil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 anaa recall uçmuş harbi. üzüldüm laan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 recall uçmuş mu? Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 :D:D allah belanı :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 kökünüze nükleer atık suyu sıkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 gereksiz karambol. hemen lafa atlamalar. böyle bi ortam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar