Queen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Kızın biri MySpace'den tanıştığı birisiyle buluşmuş annes azarlıyor, abisi veya kardeşi videoya çekiyor, ama kardeşin yorumları muhteşem. http://www.guzer.com/videos/sister-busted-by-brother.php
Beckett Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Myspace konulu en çok güldüğüm materyal myspace is gaydir benim. Kaç sene önce çıkmıştı demin yine okudum yine güldüm.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ABİİİ AHHAHASAJKSJHDASHAHHASFDJS "You could have been raped, in the ass" Ooofff can sıkan kardeş modeli abi süper off ajhhahashjf
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 IM EIGTHEEN in the butt hahahahah süper
Füks Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Recall06 said: awesome but old Sonra "Yazik......". Pardon xunn var burada, füksünün acc açık kalmış.
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 18 yaşındaki kıza da karışılmaz ama sahiden, ne pis anneymiş.
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 18 yaşındaki kız myspace ten tandığı biri çıkarsa karışılır abi. adam dalga geçiyorda herif pedofili midir nedir ondan da çıkabilirdi :D
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 amuhaha imba bişeymiş bu. ayrietten kızın kendini haklı çıkarma çabası benim baya hoşuma gitti. "18 OLDUM ARTIK BEAAN , 16 OLSAM HADE NEYSEEAA" bence sen 30 da olsan bu kafa deişmez canım dicektim.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Kızı ağlattılar yalnız xD Bir de herkesi aramışlar kız artık ponpon kızların alay konusu olur off kabus gibi sadasfsa
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 auhaauhahuhu.. cocugu taktir ettim :D yanliz aradiklari insanlar arasinda sanirim kizin eski sevgilisi fln var.. Kevin mi ne. ahah ayrica saat 9 mu dio bana mi ole geliyor =) heryese auhahauhahu.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ahahahah abi kız çok salak yaw.. elemanın tavır güzel ama
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ahuauh bide youtube a koymuş. yazık lan kıza. artık myspacedende bulamaz birini :P
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 EagleEye said: ahuauh bide youtube a koymuş. yazık lan kıza. artık myspacedende bulamaz birini :P eheh ne demiş atalarımız nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayının hakkı youtube'a düşmektir!
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Aramis said: avratta guzelmiş ha kiz 18inde o haldeyse 25e geldigi zaman tek kişilik koltuga filan sigmaz..
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 zuahahhah 150kg amerikan obezi rullz.. bazıları şişko sever.. merhabaşişko.com
Öne çıkan mesajlar