balon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 niye ben son posttan bir şey anlamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Yaşı bence hiç dert etme. Ben 90 lıyım, 84 lü arkadaşlarım vardı hazırlıkta aynı sınıfta, gayet de iyi muhabbet ediyordum. Etrafındakilere ben kendimden küçüklerle konuşamam şeklinde bi duvar örmediğin sürece problem olmaz, ki örmezsin herhalde :) Ben olsam tarihe devam ederdim ayrıca. Tekrar ÖSS fikri çok ters bana şu an, senin şartların beğenin ilgin farklıdır tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben hazırlıkta 18 yaşıma daha girmemiştim(okula başladığımda). 28 yaşında adam vardı sınıfta gayet te muhabbet ediliyodu. yurttan bi abi vardı o da 27 yaşlarında falandı o zamanlar sanırım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Öncelikle bölümünü seviyor musun sevmiyor musun ona bak. Eğer ki sevmediğine karar verirsen eğer bırak gitsin ki bunu 3 sınıftan terk edip 87 li biri olarak söylüyorum.Eğer ki herşey düzgün giderse ekimde borsa ve finans okuyacagım ve bundan ötürü de mutluyum. Eğer ki çalısmak içinden gelmiyorsa bu birazda sevmediğin için olmasın? Ve okulu dondurma ya da bırakma kararı verirken 2 kere düşün sonucta yasın normal olsa da zamanın elinden gidiyor. Sadece sıkıntın hazırlıksa ki değildir muafiyette verirsin o kadar da problem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 burs için geleceğini satmışsın açıkçası.hiç düşünme öss ye hazırlan ama yinede her ihtimale karşı toefl ı vermeye kas öyle yada böyle ingilizce yine öğrenmek zorundasın ki özel üni. nin burslusu diosn oözel üniversitelerin %90 ı ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Emivoz said: burs için geleceğini satmışsın açıkçası.gibi bir şey doğru olabilir ama hayalini desek daha doğru. ayrıca o kadar dili bana öğreteceklerini söylesinler kendi hayalim olan okuldan da vazgeçerim giderim açıkçası. insan doyumsuzdur, yeni hayaller üretirsin kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ankara vs izmir? izmir wins öğrenci evi vs aile evi? öğrenci evi wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 amaç her gece birini eve atmak falan olunca öğrenci evi wins olur tabi. ama yemek yapma, ev temizleme, çamaşır yıkama, ütülemeye falan gelince aile evi yönetmekle kalmaz beynine verir valla öğrenci evinin sdsdfas ama aile evinde de istediğin saatte eve gelme olayı biraz sorun yaratailir duruma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 89 lu büyük kalmazsın. Bu sene girenler 88-89-90 lılar çoğunluktadır. Yanılmıyorsam. Sınıfın büyüklernden olursun ama sırıtmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 88liler 2005 de girdi.. Lisede hazirlik okuyan 88 liler 2006 da girdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Off. Ben baya bi ayrı kalmışım bu konulardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bilim insanı olmak istememek > ankaradan ayrılmak istememek olması lazım kanımca. ha bide ivy sen geçen gun izmir/bostanlı yeni türkü konserinde, çimlerde takılan kızılımtırak kız sen mıydın benzettm sanki :? edik: "smiley kullanma" ticked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Arma said: Off. Ben baya bi ayrı kalmışım bu konulardan. gerci dedigin doru oluyor cunku lise 4 yil oldu :D.. yani 89-90-91 iler giriyor sanirim sinava bu sene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 valla ben okulu bitirmeyle uğraşıyom şu anda dualarınızı bekliyorum asjdgvsad. ıspartada hocaların dersinden geçmek için sabah ülkü ocaklarına gidiyorum muhabbet ediyorum akşam üzeri çıkıyorum cemaatlere gidiyorum sohbetlere katılıyorum sonra da gece tekel büfesine gidip sabaha kadar içiyorum. çok garip bi duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Sadece ivy'nin yazdıklarını okudum, gerisine vaktim yoktu, kimse kusura bakmasın. Anladığım kadarıyla varolan problemi inkar aşamasındasın. (5 stages of grief diye de bilinir.) İlk olarak yüzleşmen gereken bence kendin, daha sonra ise yardım istemelisin. Öncelikle bu konuda daha önce az da olsa konuştuğumuz için, problemin yaşam standartlarındaki yüksek değişim nedeniyle olduğunu düşünüyorum, çevre, okul, araba vb.. Bütün bunlar hayatın farklı bir yerinden tad almanı sağladı, bilmediğin bir taddı bu nedenle çekici geldiler ve bazı sorumluluklarını artık yapmak istemediğini düşündün, ancak bu böyle değil sen aslında sorumluluklarını yerine getirmek istiyorsun, ancak diğer her şeyi daha fazla istediğin için, bunu şuana dek başaramadın. Tavsiyem, kendini kontrol etmeye başlaman ve sorumluluklarını, yitirebileceklerini de göz önüne alarak ( muhtemelen boşa giden 2 sene belki de 3 ) bir değerlendirme yapmanı bekliyorum. Yukardaki biraz psikolojik analiz gibi oldu. Kimse yanlış algılamasın, bunlar şahsi fikirlerim. P.s. : yardıma ihtiyaç duyarsan, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Emivoz said: burs için geleceğini satmışsın açıkçası. şimdi bu öyle değil tam olarak. çünkü izmire gitseydim de burslu okuyacaktım yani yine para alacaktım. para için geleceğimi satmadım. ama şehir değiştirmeyi gözüm yemedi. bi de ankarada kalırsan araba alırız kalmazsan gittiğin yerde eve çıkarsın dediler. zaten ben evimi çevremi seviyorum. anam-babam hala aşık mıdır nedir evimiz sevgi pıtırcığı toparcığı biyer. bunu bırakmak istemedim.(babamın rahatsızlığı büyük etken hala) şehir değiştirmeyi gözüm yemedi. ankarada da iyi bi üni yoktu istediğim bölüm için. ben de aman nolcak bari puanıma yazık olmaz diye yazdım odtü. tarihi okurum o değil sorun. ingilizce de öğrenicem ama şimdi değil işte. çok zor geliyor çalışmak. zor gelmesinin tek nedeni de rahata alışmış olmak. sanırım kolaya kaçmaya çalışıyorum. sanırım değil. evet aynen öyle. ama bi yandan da ciddi ciddi düşünüyorum ben tarihçi olmak istemiyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 tamam işte şimdi/şu an çalışmaya gözün yemiyosa çalışma. gir sınava kal. sonra ya 2.sene hazırlığı oku. ya da hazırlığı sallama toefl kas. tatil yapmak istiyosan 1 seneyi ya da yarım dönemi feda edeceksin(2.dönemde bölüme başlama ihtimalin var pke tavsiye etmesem de). artık orasına da sen karar ver. edit: tarih okumak istemiyorsan derhal bırak. ben 3 sene boyunca değiştirsem mi diye düşündüm bölümümü. değiştirmedim. sonra pişman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 okumak istemedigin bolumde motive olamazsin.. o yuzden vazgec bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 evet daha hazırlık yeni bitmiş kesinlikle vazgeçmen lazım ki bölümde sonradan sevebilceğin tarz bi bölüm deil tarih okumak istemiyosan sonuna kadarda istemiceksin bence şu an vazgeçersen hiçbişey kaybetmemiş olursun orda okıycağın hz ı burda okumuş olursun.össye girmelisin yeniden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Quibble said: okumak istemedigin bolumde motive olamazsin.. o yuzden vazgec bencede. İstediği bölümde 3.yılını doldurmuş birisi, o bölüme bayıldığını söylediği vakit, evet haklısın. Ancak henüz bölüme girmemiş, dersleri almamış ve daha bölümle yüzleşmemiş birisi için istediği bölüm ??? Hmm.. Biraz hayal ürünüdür benim gözümde, bu nedenle motivasyon oradan sağlanabilir mi sağlanamaz mı ayrı bir şey, ( muhtemelen evet motive eder insanı, hayallerine ulaşmak için çabalamak vs.. ) Esas soru şu ki, bu onu mutlu eder mi ? Bir istek, bir hayaldir belki o bölüm ve içerisine girdiğinde aslında kendisi için tamamen uygunsuz olduğunu anlayacak ? ve mutsuz olacak, işin kötüsü geri dönüşü kalmadığında bunu algılaması vs.. He he, ben çatlağın tekiyim son günlerde idare edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ingilizce öğrenicem ama şimdi değil ne ki ivy yapma gözünü seviyim.sene içinde de of aman kim uğraşıcak şeklindeydin e yumurta kapıya dayanmış dondurarak gene ertelemeye çalışıyorsun.tarih'te kal kalma ona bir şey diyemem ama sorun sadece ve sadece ingilizceyse bırak artık üşenmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Quibble said: Arma said: Off. Ben baya bi ayrı kalmışım bu konulardan. gerci dedigin doru oluyor cunku lise 4 yil oldu :D.. yani 89-90-91 iler giriyor sanirim sinava bu sene =) bu sene 91liler bitiricek liseyi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 dondurmaya karar verdim. bi yandan öss bi yandan ingilizce geçinip gidicem. kendimi tanımak ne istediğime karar vermek için de önümde koca bir yıl olucak. seçtiğim tercih ettiğim de bu olduğu için katlanıcam. biliyorum çok zorlanıcam. tekrardan dersane üstüne bi de ingilizce kursu çok çok zor olucak. ama yapıcam. kolaya kaçmak için zoru seçtiğimin farkındayım. ama ben bu hazırlığı 60la geçersem seneye yine çok zorlanıcam. önümdeki sene hem ingilizce proplemimi çözücem iyice öğrenicem hem de boş durmayayım diye öss çalışıcam. bütün sene boyunca da iyice karar vericem odtü tarihte olmalı mıyım olmamalı mıyım diye. aldığım karar budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hayırlı olsun. karar kısmı en zor kısmı zaten. bundan sonrası hallolur bir şekilde. umarım, istediğin gibi olur herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 kendimi tanımak ne istediğime karar vermek için de önümde koca bir yıl olucak. bu cümleden hoşlandığım söylenemez ama, ingilizce kitaplarını alıp yalnız başına kafa dinleyebileceğin bir yerde, bir yandan çalışıp, bir yandan da gerçek seni keşfetmek ve okula devam etmek tahminimce daha iyi bir fikir olurdu. ( en azından ben öyle hareket ederdim ) Herneyse, karar senin, bir karar alabildiğin sevindirici, ancak aldığın karardan ufacık bir kuşkun varsa, vazgeçsen yeridir. Herneyse, benden bu kadar, kimseyi ikna edip fikirlerinden döndürmek istemem, hele de böyle butterfly effect tarzı yansıyabilecek bir konuda. Kısacası bol şanslar, umarım aradığını bulur, ve ulaşmak istediğine ulaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar