Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Skibbe'nin "Oynayabileceğini sanıyorum" açıklamasına ve doktorların da olumlu raporuna rağmen sakat olduğunu söyleyip İstanbul'da kaldı. Galatasaray'ın sorunlu yıldızı Lincoln bu sezon da sarı-kırmızılı ekibin başını epeyce ağrıtacak gibi görünüyor. Kampa 1 hafta geç katılması nedeniyle 104 bin euro para cezası kesilmesine kızan Brezilyalı oyuncu, sakatlığını bahane ederek Almanya'ya gitmedi. Skibbe bir gün önce, "Oynayabilecek durumda olduğunu tahmin ediyoruz" diyerek imalı konuşmuştu. OYUNCULAR ŞAŞIRDI Lincoln'ün sakatlandığını ileri sürdüğü pozisyonun ise çok da önemli olmadığı ifade ediliyor. İdmanda Arda ile hafif bir şekilde çarpışan oyuncunun, kendisini yere atıp uzun süre kıvrandığı ve oyuncuların bu duruma oldukça şaşırdıkları öğrenildi. Arda'nın bir temasının olmadığını söylediği ancak Lincoln'ün soyunma odasının yolunu tuttuğu bildirildi. Yaşar YALÇIN "Fotomac" abi gönderelim artık bu adamı zira kabak tadı verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Altında Fotomaç imzası olan hiç bir habere prensip olarak inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Smoke said: Altında Fotomaç imzası olan hiç bir habere prensip olarak inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Yeni Hagi değilmiydi bu. Noldu Hacı çıktı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Smoke said: Altında Fotomaç imzası olan hiç bir habere prensip olarak inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 abi ne guzel ya adam antremana cikmiyo maca cikmiyo catur catir parasini aliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mendoza said: Yeni Hagi değilmiydi bu. Noldu Hacı çıktı galiba. muhakkak muhakkak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 sakatlandı diye bişeyler duydum gene. nerde ne yapıyorda sakatlanıyor abi. ne ki bu adam anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yaa yalan haber.buraya yazmayın fotomaç haberlerini.lincolün hafif sakatlıgı oldugu doru ama adam oynicak yani.sakatlıgı oldugu bilinio ya 40 tane şey üretirler şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Rewendor said: Smoke said: Altında Fotomaç imzası olan hiç bir habere prensip olarak inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bu Fotomaç ve türevlerinin yalan haber yazmaya devam etmelerinin baş sebebi insanların inanmak istedikleri haberlere inanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Wolfsburg talipmiş galiba hemen yollansın forvet alınsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 yaa ben yazdım altında imzalı haber diye .. o kadar ı yalan bile olsa almanya ya gitmediği dogru neticede. o bile baslı basına sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Rikkie said: Rewendor said: Smoke said: Altında Fotomaç imzası olan hiç bir habere prensip olarak inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Red said: yaa yalan haber.buraya yazmayın fotomaç haberlerini.lincolün hafif sakatlıgı oldugu doru ama adam oynicak yani.sakatlıgı oldugu bilinio ya 40 tane şey üretirler şimdi :)yalan olan ne abi?adam istanbulda..hazırlık maçındayız şu an yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar