mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ben hiç oynıyamadım tekken adam gibi tek başıma :D anti-konsolcu biri olarak sadece arkadaslara gittigimde filan ps2 de oynuyoduk vs mod tarzı her seferinde elime veriyolardı :( böhü .... küçüklüğümden kalan travma baslıgı gorunce depreşti :((( var mı boyle bi tip daha süfer resim var onu koyucam da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Kızlar genelde Jin'le oynuyor. hiç sevmem o yüzden jin'i. Çünkü benden yakışıklı. İbiş Jin. Jin gaymiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 mulgear6 said: ben hiç oynıyamadım tekken adam gibi tek başıma :D anti-konsolcu biri olarak sadece arkadaslara gittigimde filan ps2 de oynuyoduk vs mod tarzı her seferinde elime veriyolardı :( böhü .... küçüklüğümden kalan travma baslıgı gorunce depreşti :(((var mı boyle bi tip daha süfer resim var onu koyucam da :P Sergei Dragunov'la oyna yeni karakterler içinde en çok bunun özelliklerini sevdim http://video.google.com/videoplay?docid=-535712394123463714&ei=v6WaSMXUM5PO2QL2u4CKDQ&q=dragunov+tekken&vt=lf&hl=en&emb=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 oynarken en keyif aldığım adam jacktir. uçarak kafaya binip binememenin heyecanı başka oluyo. http://www.fightersgeneration.com/games/t6prof-jack6.jpg bide kazuya seçiyorum jackle beraber. howarang falan noob işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 alayına gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Ya bırahın yaa ohoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 off işte karizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 http://api.ning.com/files/OL*hVqAKxMdfQ54LG4NkT5EGXNHvrqi*0QRhxy5sBlV9gQwbRY*0eaG4sZRHifZf6n8MI87k8f6suDiUFo0f0LXGnhDvoVIg/Raiden.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bu da babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 kılıcına kurban !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 king'le oynamak zor iş ama en sağlam adamlardandı. özellikle tekken3'te arkadaş combolarını sağlam bağladı mı mahvederdi beni.ben de pek bilmezdim paso law'un o meşhur hareketi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 eee noldu sonra, hırs yapıp yendin mi bebeleri?? edit: kelime tekrarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 PrudenT said: tekken 3 gelin =p Bu Sefer Aldın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Cd- said: Ya bırahın yaa ohoo... e Rasengan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 En iyisi ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 kralı jin-devil jin tagda.Jin'de envai çeşit hareket var zaten her boku yapabilio utanmaz ibiş. ama ben artık tekkeni bıraktım olay KOF'ta Iori Yagami ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Cd- said: Ya bırahın yaa ohoo... ötesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ben Mortal Combat sevmiyorum. = Hiç sevmedim, küçükken insanlar oynarken sıkılırdım hatta. Ne oyunlarından, ne de filminden zevk aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Marl0_on said: Ben Mortal Combat sevmiyorum. = Hiç sevmedim, küçükken insanlar oynarken sıkılırdım hatta. Ne oyunlarından, ne de filminden zevk aldım. +1 Oldum olması Soul serisini oynamak varken MK oynamak amelelik gibi gelmiştir bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 sf2 varken tekken mekken neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 olm king ve armor kingi kullanmak çok zor lan nasıl kullanıyosunuz. 20 hareketli komboları var lavukların ama tuttu mu öldürene kadar bırakmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 eski konuymus ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Tekkende ezerim ama sağ tarafta başlarım.Mümkünse tekken tag olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar