Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Psychologic Analysis Of Recall06 (aka Razien, c.m.w)


Bleda2

Öne çıkan mesajlar

Ever arkadaşlar Recall06 yada Razien veya c.m.w olarak tanıdıgımız humanoid yaratığın psikolojik bir tahlilini bu sayfada bulacaksınız.


Ancak herşeyden önce bu yaratıgın incelenmesini saglayan postları bize kazandırırken kendi ruhlarının büyük bir kısmını paticikteki topiclerde kaybeden tüm arkadaşlar için 1 dakika saygı duruşunda bulunalım...

Yada Sie edin biz devam edelim....

İlk olarak bu humanoidde dikkat çeken şey bir attention whorelugu, bir trolligi bir 16-year-old girllügü veya bir 13-year-oldlugu asan bir ilgi çekme manyaklıgı var.. (arkadaşın 16-year-old girl trip,duygu ve şehvetine sahip, zihnen 13-year-old kıvamında oldugunu - en azından ileride işleyecegimiz kişiliklerinin cogunda- eklemekte fayda var.

Bu ilgi çekme manyaklıgı nerden geliyor?

Freudyen bir bakış açısıyla cevabı basit, biri bu arkadaşı bafilenmemesi gerek bir yaşındayken bafilemiş.

Diger ihtimaller arasında ise küçük yaşta aile üyelerini kaybetme yada kafasına aldıgı saglam bir darbeyide ihmal etmiyorum.

Tabii bu 3 unsurdan herhangi bir kaçının (yada hepsinin) combo olarak yaşanmış olmasıda mümkün ki bu herşeyi daha iyi açıklar.

Değinecegim bir başka konu ise ezildikçe banlanması veya burayı terketmesinin ötesinde ise arkadaştaki çoklu kişilik bozuklugu.

Aşagıda arkadaşın bilinen kişiliklerinin bir listesi bulunabilir:

Ucuz milliyet ve radikal dinci vatan millet sakaryaci "kro" olarak tanımlanabilecek klavye delikanlısı kişiliği.

Herkezi ezdiginizannedip aristokratik yada radikal insanların pasif agresif imalarla kendini üstün göstermeye çalıştıgı sofistike/entellektüel bir konuşma türü zannettigi ama aslında kendi ezikligini bize açıklamaktan başka bir işe yaramayan üslubuyla burjuva sınıfına laf edip onlardan biri gibi davrandıgı Recall066 ile inceleyebileceginiz kişiligi.

Kaşar, ilgiye çok ihtiyacı olupta cross dressing takıldıgı kanal 7 deki programlarda bulabileceginiz "gothic" kişiligi

Yukarıdakinin erkek olan bir emo varyasyonu.


Kendine laf sokanları aşağılamada kullandıgı ve fakelerle icra ettigi arada ingilizce kelime kullandıgı lamer kişiligi.

Hentai ile mastürbasyon yapan nerd kişiligi.


Neyse şimdi bu arkadaşın bütün kişiliklerinde ortak olan sorunları.

1. Çelişki. adam farklı kişiliklerinde (kimi zaman aynılarında) bir şey deyip ardından dedigi şeyin aksini yapıyor (ingilizce konuşmak pis burjuvazilerindin deyip 2 sayfa sonra ingilizceyle laf sokmaya çalışmak gibi örnegin)

2. Aşağılık kompleksinden gelip yükseklik (aka kendini çok bir bok zannetmek) kompleksine giden bir süreç. Arkadaş önce kendinden nefret edip kendini alçak görerek herhangi bir kişiliginin başlangıcını atıyor. Ardından kendini aşağılık gördükleri (ki bu durumda paticik ahalisi oluyor) seviyesien ulaşmak için bir süre kasıyor. Ardından (ki bu nispeten uzun bir zaman) sadece süper-ego ve id e sahip biri oldugu için olmayan veyahut işlevsiz egosunu tatmin etmek bir sonraki adıma yükseklik kompleksine geçiyor. Ki bu durumdada yukaridaki kişilikleri listesinde 2 ci sıradaki kişiligine bürünüp kendince milleti "ezme" işlemine geçiyor ve genellikle bu safhadna sonra (olmayan egosunu tatmin etme sürecini zihni uzun süre kaldırmadıgı için) genellikle bir çöküş safhasına geçip banlanıyor ki bu durumda yeni bir kişiligin oluşumuna kadar rahat ediyoruz.

3. İlgi ilgi ilgi.

Sonuç:

Bu arkadaş kendini sadece SEX sırasında gördügü ilgiyle mutlu edebilen bir borderline. Ancak fotograflarındanda bilebileceginiz gibi e5 tekilere para versen bu arkadaşla ilişkiye girmeyecekleri için kendisi paticige gelip saçma saçma konuşup laf yiyip yiyip yukarıda bahsettigim süreçleri geçirererek, bu sayedede zihinsel bir düzeyde insanların kendisine tecavüz etmesini saglayarak beyninde SEX (arkadaşa sadece bu kelime bir anlam ifade ediyor) olgusunu stimule ederek kendini tatmin ediyor.

Çözüm:

İnsan ol. Sevgili bul. (senin için kız erkek farketmiyor seçeneginde bol bak). Get a Life Dude.

Çözüm 2:

Hani anormal insanlara delimi şey yaptı derler ya. Seni bir deli şey yaparsa %30 düzelirsin belki.

Birde GTFO of Paticik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende konu dışında konuşulanlara recall06 cmw denmiş ki cmw aynı zamanda razien (garbıçı takip ediyorsan biliyosundur)

üstelik üsluplar filan aynı eğer araştırıp bakarsan (özellikle kişilik bozuklukları listemdeki 2 nolu yere bakarsan tüm bu 3 kişidede aynı oldugunu görürsün pasif-agresif yaklaşımlarının)

neyse ben kaçtım 1 saate dönerim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bleda2 said:
Kendine laf sokanları aşağılamada kullandıgı ve fakelerle icra ettigi arada ingilizce kelime kullandıgı lamer kişiligi.


Bleda2 said:
İlk olarak bu humanoidde dikkat çeken şey bir attention whorelugu, bir trolligi bir 16-year-old girllügü veya bir 13-year-oldlugu asan bir ilgi çekme manyaklıgı var.


Bleda2 said:
Neyse şimdi bu arkadaşın bütün kişiliklerinde ortak olan sorunları.

1. Çelişki
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sen söyleyince pek bir ironik oluyor asinanyavuz :(

@sesu: çok çirkinim aslında recall u partner olarak istiyorumda pm attım cep telefonunu vermedi bende duygularımı böyle dışa vuruyorum ya :(

@dillinger: ay ne zeki şeysin sen öyle postundan 2 önceki posttaki linkleri oku istersem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...